Erkek arkadaş

yaa arkadaş güya troll'lük yapıyor da öylesi daha kötü... nasıl bir espri anlayışı? egeboy'la meteyan'ın konuşmasındaki gibi buraya bi şeyler yazıp ihihihihi diye gülüyor sonra, seviniyor falan :) ay öyle ezginin'i makara makara gülerken hayal ettim de, yazık ya.

Konuyu dine getirmiyorum ben kendim konunun dine bağlanmasından nefret ederim zaten.Benim kızdığım başkalarına şu ayıp bu günah demeniz.O bar konusunda da öyleydi.Ben mesela kendim alkol kullandığım için domuz eti yiyen bir insana niye yiyorsun çok günah,kültürümüze aykırı deme hakkını kendimde bulamam.Çünkü onun domuz eti yemesi günahsa benim de alkol almam günah.Benim isyanım başkasını dini,ahlaki açıdan yargılayıp kendileri dine uymayan işler yapan insanlar umarım anlatabilmişimdir.

Yazıyorum özel'e

Yanlış anlama canım isteyen istediğini yapsın ama sen rahat rahat erkek arkadaşının bekar evine gidip de beraber geceleyebiliyorsan bence bu tabu dediğin şeyler sadece ayrıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…