- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Ayy seni hatırlıyorum ben . Kocan olacak manyak imamdı. Annesi ile konuşmaları filan. Sana çok acımıştım. Valla bosanmakla en ıyisini yaptın. Arkana bile bakmaKaçarak uzaklaş derim. Benim nişanlımda ben denge kurarım diyordu. 4 ay evli kaldım şimdi boşanma aşamasındayım.
Bakin biz Amerikaya tasinmis bir ciftiz.Evimi duzemeden,duzen kuramadan kaynanaya oda duzduk biz ve çöktü benim kaynana ole az buz degil senenin ceyreginde kalmaya.Yani iyi gozlemleyin,mesafelere degil kafa yapisina bakin.Mesafenin onemi olmadigini benden ornek alin.Sonuc:bosanmaArkadaşlar, erkek arkadaşımla ciddi bir yola giriyoruz. Ayrıldık tekrar barıştık. Ayrılma nedenimiz bizim kendi ailesine yakın oturmamdı. Ne yapıcam bilmiyorum. Adam ailesine tapıyor arkadaşlar. Bana da hayır ben aranızdaki dengeyi korurum, seni kimseye ezdirmem diyor. Ayrıldık tekrar barıştık. Ama burada yazılanlar beni çok korkutuyor. 40 dk lık bir mesafede bile olmasını istemiyor. Meltem seni seviyorum istiyorum. Ama yakın oturcaz diyip durdu. Ben ne yapıcam nişan daha yapmadık tekrar bitireyim hayatıma mı bakayım. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Ama karışmayacaklar sana senin sevin ayrı düzenin ayrı diyorlar.
Ya burda herkes bana çok destek oldu herkes hemen hatırlıyor, iyi ki varsınızAyy seni hatırlıyorum ben . Kocan olacak manyak imamdı. Annesi ile konuşmaları filan. Sana çok acımıştım. Valla bosanmakla en ıyisini yaptın. Arkana bile bakma
Aa bu o bayan mı aman aman boşansın zaten en doğru karardı çocuk olmadanAyy seni hatırlıyorum ben . Kocan olacak manyak imamdı. Annesi ile konuşmaları filan. Sana çok acımıştım. Valla bosanmakla en ıyisini yaptın. Arkana bile bakma
Amerikaya da mı geldi kalmaya aaaaBakin biz Amerikaya tasinmis bir ciftiz.Evimi duzemeden,duzen kuramadan kaynanaya oda duzduk biz ve çöktü benim kaynana ole az buz degil senenin ceyreginde kalmaya.Yani iyi gozlemleyin,mesafelere degil kafa yapisina bakin.Mesafenin onemi olmadigini benden ornek alin.Sonuc:bosanma
Amerikaya da mı geldi kalmaya aaaa
Hakkaten çok şaşırdım ya ne arar yabancı memleketlerde dur sen memleketinde evcağızındaEvet:) Arkadaslar valla bu erkek anneleri sanki Sultan Suleyman dogurmus gibi geziyorlar ya :) yani allah akil fikir versin
Yapisik turk aileleri .Evliligi basarirdim diyordum.Hicbirseyi sorun etmem,herseyi idare ederim ama ana -abla kuzusuna denk geldim.bu adamlar idare edilmiyor.Hakkaten çok şaşırdım ya ne arar yabancı memleketlerde dur sen memleketinde evcağızında
Evet ana abla kuzusuysa çokkk zor çokYapisik turk aileleri .Evliligi basarirdim diyordum.Hicbirseyi sorun etmem,herseyi idare ederim ama ana -abla kuzusuna denk geldim.bu adamlar idare edilmiyor.
Evet ana abla kuzusuysa çokkk zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?