erkek arkadaşım arkadaşlarıyla iken...

Sen arkadaşlarınla birlikteyken o seni zırt pırt arasa rahatsız olmazmısın?
biraz anlayış göster ona senden ayrı zaman geçirmesine izin ver.
Senle çok ilgili , senle zaman geçiriyor, mutlusunuz.
Eee bırakında adam biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin.

eve döndüğünde arıyor tabi. ya aslında ben kendi yalnızlığımdan şikayetçiyim. sen de mi ailenden ayrısın?

ben iş nedeniyle başka bi şehirdeyim arkadaşlar ve burda ortam yapamadım.

eğer ben bir arkadaşıma zaman ayırıp onunla görüşüyorsam karşımda sürekli mesaj yazıp beni dinler gibi yapıp geçiştiriyorsa ayıp karşılarım bence saygı duymalısınız erkek arkadaşınıza

bence sevgilinizin sosyal hayatına saygı duymalısınız. sonuçta onun sizden başka da bir hayatı var..

siz de biraz sosyalleşin, o zaman eşitlenir, kafaya takmazsınız. çünkü onun yaptığı normal olan

Benim eski erkek arkadaşım bana kök söktürürdü bu konuda. Arada bir samimi olduğu iş arkadaşıyla ps oynamak gibi aktiviteler için takılırdı. Bir gün yine bu böyle gitti arkadaşına, ben de hiç mi hiç rahatsız etmedim o bana haber verene dek. Neyse bu ara ara telefon etti bana. Arkadaşının yanından ayrıldıktan sonra yeniden aradı ve cümlesi şu oldu: "Niye beni aramadın hiç?" Bu erkeklere ne yapsan kabahat, onu demek istiyorum. Bir rahat kalmak isterler, rahat bırakırsın şekil 1a'daki tribe girerler. Fazla kafa yormamak lazım.

Senle çok ilgili , senle zaman geçiriyor, mutlusunuz.
Eee bırakında adam biraz arkadaşlarıyla vakit geçirsin.

Erkekler, arkadaşlarıyla dışarı çıktığı zaman hele ki eşiyle, sevgilisiyle mesajlaşmaktan hiç hoşlaşmazlar. Bizde zamanında büyük kavgalar ediyorduk. Bunları aşman lazım yoksa çok didişirsiniz

Başka bir zaman ne yapıyorsun diye sorduğu zaman atıyorum x'in evinde buluşacağız kızlarla de öyle olmasa bile. Sonra da ne mesaj at ne de ara. Ertesi gün de hiçbir şey olmamış gibi ara veya mesaj at. Bunu birkaç kez yap bakalım bir değişim olacak mı..

bu normal birşey ki..

bende arkadaşlarımla çıksam ona yazmam arkadaşlarımlayken. arkadaşlarımla her anı yaşamak isterim.

gün içerisinde zaten bir şekilde iletişim oluyor sonuçta insanın sevdiğiyle.

canım bu bahsettiğin durum erkek arkadaşımla bnm aramda da var ama bizde tam tersi :) genelde cvp yazamayan taraf ben oluyorum o da çıldırıyo bu durumda. o arkadaşlarıyla çıktığında sürekli mesaj atar konuşur ama ben mesajlaşmak istemiyorum. çünkü şöyle bişey var tüm gün mesajlaşıyoruz zaten arkadaşlarımla konuşabileceğim iki saatte de onunla konuşursam arkadaşlarımla buluşmamın pek de bir anlamı kalmıyo. onu böyle zamanlarda kendi haline bırakıp çok fazla üstelememeni öneririm ben

Disari her ciktigimda erkek arkadasima mesaj atacak veya telefonda konusacaksam, ondan ayri vakit gecirmemin anlami ne? Gider kendisiyle bulusup onla vakit geciririm daha iyi. Insanlarin kendilerine bir nefes alma payi birakmasi gerekir.

Bazılarına göre normal bazılarına göre anormal...
Bana göre anormal bi durum...
Ben böyle alışığım çünkü yanında olmadığım her an sürekli haber alıcam ve sürekli haberdar edicem onu.. Çünkü ben nasıl merak ediyorsam oda beni merak eder...Biz birbirimizden haber alamadığımızda çıldırırız:)
Arkadaşlarıyla olsa bile bi msjı okumak kadar kısa sürecektir o msja cevap yazmak...
Yazmıyorsa işine gelmiyordur.. Umursamıyordur...
Zira bi msja cevap vermek sadece insanın 1 yada en fazla 2 dakikasını alır.
Bu birazda insanın içinden gelen bir şey...

Bir mesaji elbet herkes atar, ama surekli mesajlasmak etrafindaki insanlara saygisizlik bence ki genelde tek mesajla kalmaz mesaj mesaji doguruyor maalesef. Haber verilebilir belki arkadaslarlayim diye ama sohbete tutusmam sahsen.

arkadaslarıyla cıktıgında mesaj atma arama sende mesaj attı aradı deyip rahat ediyor senden haber alınca.. artık sende ilgilenme.. arkadaslarıyla cıkınca bende yazmam aramam saat cok gec olur bir tel acıp napıyon eve geldinmi falan diye sorarım bazen ama onun dısında pek umursamam

Son düzenleme:
keşke benimki de unutsa beni. dışarı çıktığım zaman defalarca arıyor
deli ediyor beni ; kimle çıktım, nereye gitim, ne yedim, ne aldım, eve kaçta gidicem errorr errorr errorr

Bir mesaji elbet herkes atar, ama surekli mesajlasmak etrafindaki insanlara saygisizlik bence ki genelde tek mesajla kalmaz mesaj mesaji doguruyor maalesef. Haber verilebilir belki arkadaslarlayim diye ama sohbete tutusmam sahsen.

Bahsettiğim şey karşında arkadaşın varken elindede her dakika telefonun olması durumu değil :)
Çünkü öyle oldumu msjamı kafanı vericeksin karşındaki arkadaşının anlattığına mı :)
Öyle büyük saygısızlık olur karşındakine:)
Benim bahsettiğim gittiğin yerleri haber vermek ve en azından atılan msj varsa ona cevap vermek:)
Aklı başında olan bi insan zaten arkadaş buluşmasında sevgilisine yada eşine muhabbet edilcek tarzda bir şey yazmaz :)

arkadaşlarla beraberken sürekli telefonu ile ilgilenmek hoş bir hareket değil zaten.
erkekler arkadaşlarıyla gezerken sevgililerini/eşlerini aramıyorlar sanırım onlara göre bu kılıbıklık göstergesi

sende arkadaş edinmeye çalışmalısın.

Son düzenleme:

Ben 5 yıllık evliyim ve hala bu sorunu yaşıyorum canım:))ilk zamanlar senin gibi ben de o kadar çok takıyordum ki kocamı da kendimide bitiriyordum.sonradan bunu güzel bi dille anlattım(tabi benimde tanımadığım bi yere gelin gelmiş olmam ve çalışmamam arkadaşımın da olmaması bunlara tuz biber ekiyordu tıpkı senin ki gibi)hemen olmasa da zamanla anladı eşim beni şimdi de çıkıyor dışarı ama sık sık beni arayıp sorar konuşamayacağı bir yerde ise msj atar.ama sana bir ip ucu vereyim ben o dışarı çıktığında (önceleri)sürekli arar ve sıkardım bir süre sonra kendimi yesemde aramadım sonra o bana demeye başladı neden aramıyorsun msj atmıyorsun diye:))yani gün oldu devran döndü o gün bu gündür onu çok aramam.işte böyle..umarım sende biran önce aşarsın bu durumu..tabi ki karşındakinden tamamen eminsen ve ona güveniyorsan...

Canım sorun edecek birşey yok ki bunda ayrıca toplum içinde arkadaşlarınla sürekli mesajlaşma falan hoş bir görüntü değil bence. Genelde hepsi böyledir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…