- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
canım ben seni çok iyi anlıyorum benimde durumum seninle aynı erkek arkadaşım arkadaşları ile takılmaktan çok zevk alıyor ve onlarlayken ben onu hep arardım üst üste 5 kez aradığım bile olmuştu. teli açtığında niye açmıyorsun arkadaşlarınlayken beni unutuyorsun diye kızar tirp yapardım ama ilişkimiz ilerledikçe ve çevremdeki erkekleri gördükçe bunun aslında normal olduğunu gördüm. Sonuçta diğer zamanlarda seninle ilgileniyorsa bırak onunda kendi arkadaşlarına ayıracağı zamanı olsun hem eminimki eve döndüğünde zaten arıyordur
ayrı şehirlerde yaşıyoruz. beraberken çok ilgili ya da telefonla konuşurken, gün içinde çok ilgili. ama ne zamn arkadaşlarıyla çıksa adeta unutuyor beni. şimdi gene arkadaşlarıyla biliyorum msjıma 1 buçuk sattir cvp yazmadı. deliricem ağlamak geliyor içimden.halbuki ben öyle değilim. zaten sosyal hayatım bile yok çok yalnızım neden böyle yapıyor. bir de sürekli iş çıkışı arkadaşlarıyla. evde tek kalıyor,sıkılıyorum diyor, interneti tvsi yok tamm da neden arkadaşlarıyla çıktığında beni unutuyor?? hiç anlam veremiyorum
ne olur yardım edin .gereksiz mi sorun ediyorum yoksa bu durumu
ayrı şehirlerde yaşıyoruz. beraberken çok ilgili ya da telefonla konuşurken, gün içinde çok ilgili. ama ne zamn arkadaşlarıyla çıksa adeta unutuyor beni. şimdi gene arkadaşlarıyla biliyorum msjıma 1 buçuk sattir cvp yazmadı. deliricem ağlamak geliyor içimden.halbuki ben öyle değilim. zaten sosyal hayatım bile yok çok yalnızım neden böyle yapıyor. bir de sürekli iş çıkışı arkadaşlarıyla. evde tek kalıyor,sıkılıyorum diyor, interneti tvsi yok tamm da neden arkadaşlarıyla çıktığında beni unutuyor?? hiç anlam veremiyorum
Bir mesaji elbet herkes atar, ama surekli mesajlasmak etrafindaki insanlara saygisizlik bence ki genelde tek mesajla kalmaz mesaj mesaji doguruyor maalesef. Haber verilebilir belki arkadaslarlayim diye ama sohbete tutusmam sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?