Erkek arkadaşım bana değer veriyor mu? Lütfen yorumlarınız çok değerli.

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.704
210.626
798
Merhaba

Ben 28 yaşındayım. 3 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Dün gece Erkek arkadaşımı iyi geceler demek için aradım. Telefonu uykulu açtı koltukta uyuya kalmış. Biraz konuştuk. Yatağıma geçip seni arayacağım dedi. Yarım saat bekledim. Aramadı. Sonra ben aradım. Telefonu yine uykulu açtı. Ne yapıyorsun dedim. uyuyorum dedi. Kapadım. Telefonu tamamen kapadım. Az önce açtım telefonumu.
Aradı ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende seni bekleyen birisi var arayacağım deyip aramıyorsun dedim. Uyumuşum ben seni bilerek mi aramıyorum dedi. Birde bana sen gerçekten beni seviyormusun dedi Bende ona asıl soru sen beni seviyor musun dedim. Ben seni çok seviyorum dedi.
Böyle yapınca çok üzülüyorum. Arasıra yaşıyoruz. bu ilk değil. Bana değer verse arayacağım deyip aramamazlık yapmaz diyorum. Kafam çok karışık yardım edin lütfen

çok büyük bi sorun değil bence
uyuyakalmış olabilir
hemen kötüye yorma
ama konuş güzelce böyle yapınca üzülüyorum de
ararım diyosun bekliyorum aramıyosun de güzelce konuşup halledin

bence gereksiz kapris yapmışsınız uyuya kalmış sadece söylediğiniz bu örnekle size verdiği değer anlaşılmaz,

birde 3 yıl olmuş siz sanırım ilk günlerin ilgisini arıorsunuz ilişkide zaman geçtikçe brişeyler düzene oturuyor ve bu tarz durumlar olması normal bence uzatmayın...

uykusunun arasında kalkıp aramadığı için mi değer vermediğini düşünüyosunuz
yapmayın allah aşkına millet neler yaşıyo bozulduğunuz konuya bakın insaf yani

Canım böyle ufak şeylere takılma uyuyormuş işte... uyuyan ya da uykudan ayılmadan kalkan insan ne dediğini ne yaptığını bilmezki...
Bunun değer vermeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, tabi başka şeyler yoksa...

değer açısından incelersem senin değer vermediğini düşünürüm çünkü insan sevdiği insan sağda solda uyuyakaldıysa; yorgunsun arama yarın konuşuruz yatağına git yat tutulur sırtın der iyi geceler deyip kapatırdı...

bunda büyütülecek bişey yok bence
zaten uykulu açtıysa telefonu kapatınca yine uyuyakalmış olabilir
bu sana değer vermediği anlamına gelmez ki :)
bu tür ufak tefek tartışmalar olmasa aşk çok monoton olmaz mı bunları sorun etme :)

Çok utandım. Kıpkırmızı oldum. Teşekkürler cevaplarınız için. Hepsi yakın cevaplar. Tavsiyelerinize uyacağım. Kapris yaptım herhalde yada bekledim giyiniyordur falan diye sonra beni bekletmesine bozuldum galiba. Haklısınız hayatta bu kadar dert varken gereksiz ağlamalar sızlanmalar benimkisi.Çok teşekkürler

yaklaşık 10 gündür beni aramıyo 2.5 yıllık ilişki mesaj olayı zaten yok saadece facede denk gelirsek gece iki kelime ediyoruz.. ama beyefendi değer verdiğini söylüyo yani bacım yat kalk haline şükret.. bu arada kızlar ayrılcam glibaa

erkeklere bu tarz ufak konularda kapris yapıldığı zaman , sonrasında önemli bir konuda da kapris yapınca sen hep böylesin kapris dır dır yapıyorsun diyip önemli konuyu da göz ardı ediyorlar , o yüzden her konuda söylenmemek gerek bence

Ben uykuluyken eşimi bile fırçalıyomuşum işe gideceğiz halbuki mecbur kaldıracak
Bence takma fazla, uyku bu insan engel olamıyo
Bilerek yaptığını sanmıyorum

Ayıkken arayacağım dediği halde aramıyorsa o bi problem olabilir de , bu değil..

Sen bence ayrıca konu aç

Çok üzüldüm Umarım senin için hayırlısı ne ise o olur.

Uyuyormuş işte aklından uçup gitmiştir bunu değer vermiyor mu diye yorumlarsan işin çok zor..Bundan daha çok beni seviyor musun diye sormuş ona takılrdım ben olsam ilk defamı yaptın bu harekti bilmiyorum ama sorgulama gereği duymuş senin yaptığın gibi bence uzatmamalısın.

bazılarının uykusu agırdır..uyurken ne dedıklerını bılmez gecıstırır,nu senı onemsemedıgı anlamına gelmez ayrıca 3 yılın samımıyetı var arada
takma kafana en azından uyuyor :)

Çok uykulu olduğunda insan çocuğuna bile bakmaktan aciz oluyo, sıkboğaz etmeyin bence büyük bi sorun değil..

bacım bizim gidişatımızla erkeklerinki bir değil.biz biriyle birlikte olduğumuzda başlarda pek ilgilenmeyiz,ilk adımı o atsın çok heveslisi görünmeyelim diye.erkekler de aksine elime geçmiş kaçırmayayım diye ilerde gösteremeyecekleri ilgiyi veriyorlar.iki cins de karşısındakini hep öyle gidecek sanıyor nedenlerimizi bilmeden.ama erkekler alışıyor rahatlığa onlara bağlılık zor geliyor.bağlılık derken sadakat değil,emir almak haber vermek sürekli arayıp sormak...kadınlarsa kol kanat altında yaşamk ister kendine itiraf etmese de.biz gideriz mersine onlar gider tersine.senle olmaya alışınca ilgi eksilir sen diri tutmaya bak ama dırdırla değil :)))) sevimlilik yap biraz mesela elini bi yere vurdun git çocuk gibi konuşarak elim acıdı öp de geçsin de :)) bak faydasını görürsün. no dırdır yes ilgi

İnsanlık halidir, yorgundur uyuyakalmıştır.
Arayacağım demiştir arayamamıştır.
Bunda bir anormallik yok sadece buna bakarak sevmiyor değer vermiyor diyemeyiz.
Ama kimse değer vermediği birine en güzel 3 yılını vermez diye düşünüyorum ben.

Ben kuruntu yapmışım boşuna ağlamışım. Uyku sersemliği olayını yaşamadığım için empati yapamadım.
Arayacağım deyip aramamasına üzüldüm.Uzun süre aramasını bekledim. Ama sorun değilmiş anladım.
Sağolsun herkes bunun normal olduğunu açıkladı. Çok Utandım. Neyse özrümü diledim. Üzüldüğümü izah ettim.
Herhangi bir sorun yok yani. Sizlerdende özür dilerim. Meşgul ettim sizi. Tekrar teşekkürler. Yorumlarınız çok çok çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…