Erkek arkadaşım bana değer veriyor mu? Lütfen yorumlarınız çok değerli.

bizde ilk zamanlar böle sorunlar yaşıyorduk ama uyuduğunda hayattan koptuğunu anlayıncaya kadardı :9: şimdi böle sorunlar olmuyor çünkü uykusu çok ağır ve bianda normal yazışırken bianda uyuyakalmış oluyor :9: takılma böyle şeylere abartıcak birşey yok canım

bunun dışında büyük sorunlarınız yoksa büyütme cnm.
bu deger vermemesi demek değil ki.uyku bastırmış olabilir konusamayacak kadar
yada bazen yarıbaygın oluyoruz bazı şeyleri hayal meyal hatırlıyoruz buda öyledir.
üzülme boşu boşuna

canım takılma hiç bunlara inş tüm probleriniz bu kadar ufak tefek olur

Allah aşkına kuruntu yapmak için neleri bahane ediyoruz,hayatımızda çok daha önemli şeyler varken gecenin bir vakti arıyorsun beni aramadı deyip kendi kendine aşkından şüphe ediyorsun canım.Olmazki.
Bazen ben bile (ki her uykulu insan yapar bunu)uykumun arasından biri birşey dese tamam deyip uyuduğumu bilirim.O esnada rüya bile görürüm.Tamam dediğim şeyi yapıyorumdur.O an ne için tamam yada olur demişsem o uykudan uyanmak kadar zor ne var.Ben heleki uykuma aşırı düşkünüm.Bazen eşim bile arasa ya tamam uykum var deyip kapatırım teli.Yaptığım doğrumu değil.Ama uyku işte..

klasik erkek canım düşüncesizlik edip kırınca birde sen benı sevmıyorsun dıye konuyu küllemeye çalısırlar...

klasik erkek canım düşüncesizlik edip kırınca birde sen benı sevmıyorsun dıye konuyu küllemeye çalısırlar...

Bu mesaj diğerlerinden farklı :)) Hoşuma gitti.Çünkü erkekler hep haklı. tabii kendilerine göre.:)))

Ben 3 yıldır aşkımla zaman zaman bu sorunu yaşadım. Bugün buradaki bayanlarında desteği ile uykucu bir aşkım olduğunu kabul ettim. Sonuçta ben uyanınca cin gibi oluyorsam yada öyle kolay uyuyamıyorsam herkes benim gibi değil. Bayanların hepsi bu fikirde. Bende artık bunu sorun etmeyeceğim. Yorumlar çok daha iyi hissetmemi sağladı. Azcık azarlandım gibi ama canınız sağolsun. Hakettim sonuçta.

Merhaba

Ben 28 yaşındayım. 3 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Dün gece Erkek arkadaşımı iyi geceler demek için aradım. Telefonu uykulu açtı koltukta uyuya kalmış. Biraz konuştuk. Yatağıma geçip seni arayacağım dedi. Yarım saat bekledim. Aramadı. Sonra ben aradım. Telefonu yine uykulu açtı. Ne yapıyorsun dedim. uyuyorum dedi. Kapadım. Telefonu tamamen kapadım. Az önce açtım telefonumu.
Aradı ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende seni bekleyen birisi var arayacağım deyip aramıyorsun dedim. Uyumuşum ben seni bilerek mi aramıyorum dedi. Birde bana sen gerçekten beni seviyormusun dedi Bende ona asıl soru sen beni seviyor musun dedim. Ben seni çok seviyorum dedi.
Böyle yapınca çok üzülüyorum. Arasıra yaşıyoruz. bu ilk değil. Bana değer verse arayacağım deyip aramamazlık yapmaz diyorum. Kafam çok karışık yardım edin lütfen

işi agırsa yoruluyordur belki ... onuda nalamaya calıs

ben bazen öyle uyuyorumki nişanlım aradığında ilk kim oldunun bile farkına varmadığım zamanlar olmuştur :1::1: uyku değişik birşey kabul edelim :9:

Ben telefonda konuşurken uyuyakaldığım bile oluyor. Biraz abartmışsın sanki :)

şimdi kızma arkadaşım ama 28 yaşına gelmişsin ve 3 yıldır da bu ilişkide tecrübelisin. 18 lik kızlar gibi trip atmanın manası ne?hani ilk zamanlar hepimiz yaptık, yapmadım diyen yalan söyler :1: ama 3 yıldan sonra da yapma yahu.çocuğa yazık.

Biz kadınlar ufacık şeyleri dağ gibi büyütmeye bayılıyoruz.
-Uykudan uyanıp; yarı uykulu halde yatağa gittiğine göre uyuyakalmış olması çok normal.
Ben de bazen mesajlaşırken uyuyup kaldığında bozuluyorum, masum olduğunu bile bile triplere giriyorum elimde olmadan.

Velhasıl,
Büyütülecek bir şey değil bu, içiniz rahat olsun.

Sonuçta uyku bu yahu insana bastırınca birden pat diye gidebiliyor hele ki yorgunsa. Ben bazen uyanıp insanlara cevap attığımı sanıyorum ama atmamış oluyorum, sonra azar yiyorum ama değer vermediğimden değil arkadaşlarım canım gibidir, kesinlikle değer vermekle alakası yok, insanlık halidir yani karşınızdaki hep sizin için hazır olda bekleyemez, rahatlayın bence :16:

Canım biz bayanlar bazen böyle takıntılı olabiliyoruz işte :D
Erkeklerin kafalarını yastığa koyar koymaz uyudukları belli zaten :D
Trip atmadan kulağını hafifçe çekiver :)

Biz eşimle flört ederken saatlerce telde konuşurduk :16:
Bazı günler gece yarısı uyandığımızda bile çaldırır mesaj atardık :16:
E hal böyle olunca gündüzleri geç kalkardık :24:
Birimizden biri erken kalktığında arardı.Ve kendme geleyim seni ararım derdim mesela ben.
Sonra kapatır kapatmaz küt vururdum kafamı yastığa kaldığım yerden devam :27:
Velhasıl kelam bunlar normal şeyler :34:
Sen de bu kadar narin olma.
Çocuğun uykusu varmış uyumuş.Bunda değer olayı arama :34:
Boş yere üzme kendini de onu da :13:

bazı insanların uykusu ağır olur ve o anda uyansa bıle hatırlamaz bazı şeyleri
çok önemsiz bir sebepten dolayı darılmışsın:34:

Merhaba

Ben 28 yaşındayım. 3 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Dün gece Erkek arkadaşımı iyi geceler demek için aradım. Telefonu uykulu açtı koltukta uyuya kalmış. Biraz konuştuk. Yatağıma geçip seni arayacağım dedi. Yarım saat bekledim. Aramadı. Sonra ben aradım. Telefonu yine uykulu açtı. Ne yapıyorsun dedim. uyuyorum dedi. Kapadım. Telefonu tamamen kapadım. Az önce açtım telefonumu.
Aradı ne yapmaya çalışıyorsun dedi. Bende seni bekleyen birisi var arayacağım deyip aramıyorsun dedim. Uyumuşum ben seni bilerek mi aramıyorum dedi. Birde bana sen gerçekten beni seviyormusun dedi Bende ona asıl soru sen beni seviyor musun dedim. Ben seni çok seviyorum dedi.
Böyle yapınca çok üzülüyorum. Arasıra yaşıyoruz. bu ilk değil. Bana değer verse arayacağım deyip aramamazlık yapmaz diyorum. Kafam çok karışık yardım edin lütfen

demekki kaprisin yaşı oLmazmıŞ:) bende 24 yasındauym 25e giricem aynı şeyi çok yasadım sevgili dönemlerinde:) telefonu kapatırdım bağrp çağrırdım sonra bu soruları sorardık sizin gibi :) insan deliriyor nasıl unutur nasıl aramaz yaaaa diyerek çünkü ben 7 24 elimizde telefon onları arayabiliyoruz yada uykusuz kalabiliyoruz:)))
Fakat kardeşiminde sevgilisi oldu daha sonra ama çooook seviyorlar birbirlerini. sonra baktım kız beni arıo melek kardeşin nerde diye dedim nerde olcak evde:) arıom arıom açmıo diyo gittim baktım uyuo bizimki kıza arıcm demiş :) uyandrdm kalksana oğlum böle böle diyee oooofff uykum var dedi yattı :)))))))))) anlıcağın erkeklerin geneli böyle canım sevgiyle değerle pek bi ilgisi yOk ama düzelir merk etme:) bizim ki artık haftada 4 5 kezken 1 e indi :) ara ara oluo yine... Oturup KonUs bunu aŞkım ßen bu duruman rahatsızım değersiz hissediyorum kendimi ben seninle sık görüşmüyorum enazınan sesini duyuyum özlüyorum felan de:) baktın olmuo 2. taktiğe geç sende araamaa bnde 2. taktik işe yaradı :) aramadım hiç o aramadan bazen konusmadğmz oldu :) tavırda yapmadım hiç :) sonra bu sen beni sewmiomusun artık aramıosun demeye basladı uyuyup kalıosun dedi :))))))))))))) takma kafana:=)

Back
X