- 19 Ocak 2015
- 23
- 4
- 3
- 45
- Konu Sahibi cingenfatma
Merhaba bayanlar benim nişanlımdan önce çok sevdiğim ve değer verdiğim bir erkek arkadaşım vardı oda bana çok değer verir neyapasam yapayım asla küfür etmez hakaret etmez güzel bir şekilde anlaşma yoluna giderdi bana değer verdiğini ben hep anlardım hareketlerinden konuşmasından evlenme isteğinide hep dile getirirdi birgün buluştuk beni arabasıyla geldi aldı durumuda çok iyi işyeri vardı kendine ait sonra annesinin yanına götürdü tanıştık ama yukarı çıkmadık yıkanmış çamaşırlar vardı arkadşımın onu aldık arabadayken bana dediki benim evim bak şurası bende hımm güzelmiş dedim geçiştirdim dediki gelsene ben dedimki ya ben gelmeyim sen eve bırak kıyafetlerini gel bu ısrar etti ya gel ne olcak sanki senimi yiycem dedim tamam kpıya kadar geliyim ama içeri girmem bunun tepkisi busefer fazla oldu ben içeri girmedim tabi sonra surat astım dedi bana surat asma neden böyle yapıyosun bende dedim ben öylesine kadınlardan değilim daha tanışalı 2 gün olmuş sen beni evine davet ediyosun senin amacın ne neden böyle aşırı tepki verdin sen yanlış yoldasın felan derken ben iyice kızdım bu sakinleşti ben öfkeliydim bana dediki benimle evlenirmisin hayır dedim defalarca sordu hayır dedim sebebini sordu söyledim özür diledi dediki son kez soruyorum birdaha sormam benimle evlenirmisin hayır dedim gerçekten bidaha sormadı ama arkadaşlığımız devam etti 6 ay kadar zaman geçti birbirimize alıştık ama ben onunlayken asla hesabı tek o ödesin sadece bana hediye getirsin diye beklemedim benim durumumda iyi param var neyse evinde buluştuk televizyon seyrettik bişeyler içtik sonra dedim kalkalım geç olmasın tamam dedi evinönüne kadar getirdi beni sonra cebinden çıkardı bana para verdi bune dedim para dedi yüzüne fırlattım sen beni çevrende gördüğün hafif kadınlardanmı sandın ben o....pumuyum dedim arabadan indim kapıyı çarptım yüzüne bana son mesajında yaptığım şeyin kalbini çok kırdığını ve beni asla affetmiyeceğini yazmıştı sonra birdaha asla telefonlarıma cevap vermedi ben nerde hata yapıyorum olumlu olumsuz mutlaka cevaplarını bekliyorum