Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Sen bir KADINSIN
Kimseye daha önce ne yaşadığını tehditlerle anlatmak, ya da vajinandan gelen kanamanın ne kanaması olduğunu anlatmak zorunda değilsin
Kendinizi bu kadar düşürmeyin ne olur.

Allah aşkıNa yaşlar kaç ya peçeteden bekaret kanı anlaşılır mı nedir ya yok peçetedeki 0 - çıkar adet kanı 0+ kan kandır öyle bi dünya yok erkek arkadaşın çok kurnaz sanıyor kendini yeni bi ilişkide sanırım bi hafta içinde kadın doğuma gittiğinde söylüyor sana yeni bozulup bozulmadığını erkek arkadaşnıda al git dr sonra o sana tekmeyi atmadan sen at !

öncelikle yorum yapmayı bi kenara bırakıp arkadaşımıza sorusunun cevabını vererek destek olmalıyız,
güzel arkadaşım ilişki bir hafta içinde yaşandıysa vajinal bölgede 1 haftaya kadar ilişki izleri kalır ve bunu kadın doğum doktoru kontrol ettiğinde rahatça görebilir. vakit geçmeden tut kolundan beraber doktora gidin bırak cevabı doktor versin ona.

Bayan kardeşlerimin evleneceği kesin olmayan erkek arkadaşları ile yakınlaşma yaşamalarına karşıyım aslında. Ama size hakaret edemem. Sizin hayatınız saygı duymak zorundayım.
Sadece şunu belirtmek isterim. Ben evlenmeden önce hiç kimse ile yakınlaşmadim ve eşimde aynen benim gibi kimseyle yakinlasmamisti. Ikimizde saf ve temizdik. O gün heyecanlı idik. Ne bilim o heyecanı o temiz duyguları bence gerdek gecesi yaşamak kadar güzel bir duygu olmamalı. Aksi olduğunda o anın ne tadi olacak ki. Benim fikrim böyle. Değişik fikirlere saygı duyarim

Pardon ama hala bu adama neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz, ben olsam böyle bir adamın elimi tutmasından bile iğrenirdim, o sizi terketmeden siz onu terkedin hiç olmazsa, yerini yapıyor bu zamana kadar diğer kızlara da yapacağını yapmış bir de sorguluyor, ya çok iğrendim o şahısdan, lütfen siz de biraz gururlu olun bırakın gitsin...

Inşallah ilişkinin üzerinden 1 hafta geçmemiştir. Geçmemiş ise erkek arkadaşın ile konuş. Hadi gidiyoruz doktora de. Beraber gidin doktor söyler zaten her şeyi. Eğer o gitmiyor ise yalnız git rapor al yüzüne çarp. Ama senin için üzüldüm gülüm ya. Böyle adamla evlenmek de sorun ya. Ah canım benim keşke daha akıllı davransaydin. Bak şimdi çok uzuleceksin. Allahım yardım etsin sana. Olan sana oldu iste. Erkek arkadaşının umrunda misin sanki

Yattım, yatmadım ne yaaa Allah aşkına
O öküz ilerde senden kurtulmak icin yerini yapıyo
Ha o ileriye kadarda çok kullanacak seni

Saflik temizlik bekaretle ilgili deguldir yanlis olmus orasi yalniz. Bekaretini kaybedenler de kirli degildir:)

Namus düşkünü namus timsali erkek, sevgilisinin şeyinin kanını arkadaşı olan kadın doğumcuya götürmüş.

Bu düpedüz yalan ya, kızdan ayrılmak için ayak çekiyor muhtemelen. Bir tıp hekimi gelsin açıklama yapsın lütfen, regl kanıyla ilk ilişkiden gelen kanı ayırt eden bir hekim mevcut muymuş? Çok komik cidden ya. Kızımız da hala kendini aklamaya çalışıyor, beni en çok üzen bu. İster ondan önce biriyle yatarsın ister yatmazsın kardeşim, inanmayan adama da tekmeyi basarsın. Size güvenmeyen bir adamla işiniz yok. Değersizleştirmeyin kendinizi bu kadar, nolur.

Kusura bakmayın ama uyarı almıcağımı bilsem neler yazarım neler.

Şimdi bakireliğiniz bozuldu. Ve muhtemelende adam size yol vericek. Peki sen evlenmek istediğinde nolucak???

Geleceğini bi kız hiçmi düşünmez.

Büyüklerimizin bi lafı vardır bir kızın altın bileziği kızoğlan kızlığıdır diye.

Allah yatdımcınız olsun ne diyelim

Ya kafani biraz calistirsana. Sana inanmiyo degil seni ileride terk edecegi icin zemin yapiyo. Yani sen ona sen benim bekaretimi bozdun beni terk edemezsin dediginde yoo bakire degildin deyip gececek iste. Kan gelmis daha ne gelecekti konfeti mi

O kadar kızla yatıp kalkmaktan kendini jinekolok sanıyor galiba . Kusura bakmayın ama zaten baştan amacı belliymiş tehdit etmeleri ile . Ve peçete testini hıc beklemeden vur k...'na tekmeyi gitsin . Peşine düşerse de umrunda olmasın sonuçta senın gururunu yerlere sermiş

Sen hastasın..boyle bi karaktersizi sevdin ve tum o lafarna ragmen mi actin kendini.cok cok cok uzulecek ve aglayacaksn..biraz secici olun ya.insan sevin insan..hayvanlari sevip bide marifetmis gbi onlarla sevismeyin..yazik etmissin kendine.

Ya ne deyim ben size artık, kızın ne namusunu bıraktınız ne şerefini.. Küfür etmeden yerin dibine sokup sokup çıkardınız.... yok kız oğlan kızlıkmış... yok temizlik saflıkmış.... yok kınamaymış, yazıklar olsunmuş... bu kız yanlış bi insana karşı bi şeyler hissetmiş olabilir, ama bu kadar lafın üzerine de bu kız kendine zarar verirse, bu sorumluluk onu kınayan herkese aittir... Canına okudunuz ya.. Nerede anlayışınız, nasıl bu kadar zalim olabiliyorsunuz? Bıraksak asıcaksınız.. Sonra da saygı duyuyoruz diyosunuz. Pes doğrusu.. Dayanamadım artık..

Sana inanmayıp senin kanlı peçeteni alıp, sonra da tanıdığı bir doktora götürmesi çok rencide edici bir şey. Yerin dibine sokmuş seni resmen o tanıdığınin önünde. Ama muhtemelen yalandır dedigi. Çünkü onu alip ta al kız arkadaşımın kanı bakar mısın mi dicek? Tövbe Ya Rabbim ya.

Allahim korusun bizi.

ya Allah kahretsin seni böyle adice suçlayan, inanmayan bir adamla nasıl hala sevgili olabiliyorsun, azıcık saygın olsun kendine lütfen ya lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…