Ben tip son siniftayim ama, boyle sacma sapan bir seyde cevap veremeyecek kadar beynim durdu. Tip bir bilim oldugu icin yargilar da deney ve gozleme dayalidir. Daha once hicbir manyak bu iki kani ayirt etmeye yanasmadigi icin bir kilavuz yok tabi elimizde.Bu düpedüz yalan ya, kızdan ayrılmak için ayak çekiyor muhtemelen. Bir tıp hekimi gelsin açıklama yapsın lütfen, regl kanıyla ilk ilişkiden gelen kanı ayırt eden bir hekim mevcut muymuş? Çok komik cidden ya. Kızımız da hala kendini aklamaya çalışıyor, beni en çok üzen bu. İster ondan önce biriyle yatarsın ister yatmazsın kardeşim, inanmayan adama da tekmeyi basarsın. Size güvenmeyen bir adamla işiniz yok. Değersizleştirmeyin kendinizi bu kadar, nolur.
Bu düpedüz yalan ya, kızdan ayrılmak için ayak çekiyor muhtemelen. Bir tıp hekimi gelsin açıklama yapsın lütfen, regl kanıyla ilk ilişkiden gelen kanı ayırt eden bir hekim mevcut muymuş? Çok komik cidden ya. Kızımız da hala kendini aklamaya çalışıyor, beni en çok üzen bu. İster ondan önce biriyle yatarsın ister yatmazsın kardeşim, inanmayan adama da tekmeyi basarsın. Size güvenmeyen bir adamla işiniz yok. Değersizleştirmeyin kendinizi bu kadar, nolur.
Kusura bakmayın ama uyarı almıcağımı bilsem neler yazarım neler.
Şimdi bakireliğiniz bozuldu. Ve muhtemelende adam size yol vericek. Peki sen evlenmek istediğinde nolucak???
Geleceğini bi kız hiçmi düşünmez.
Büyüklerimizin bi lafı vardır bir kızın altın bileziği kızoğlan kızlığıdır diye.
Allah yatdımcınız olsun ne diyelim
Büyüklerimizin bi lafı vardır bir kızın altın bileziği kızoğlan kızlığıdır diye.
Altın bilezik: geçimi sağlayan sanat veya meslek.Kusura bakmayın ama uyarı almıcağımı bilsem neler yazarım neler.
Şimdi bakireliğiniz bozuldu. Ve muhtemelende adam size yol vericek. Peki sen evlenmek istediğinde nolucak???
Geleceğini bi kız hiçmi düşünmez.
Allah yatdımcınız olsun ne diyelim
Böyle şerefsizlerle beraber olursan oda seni böyle itham eder işte..
Bunları sayıylamı buluyorsunuz arkadaş...
Hem tehdit ediyor hem sevişiyorsunuz.
Gençlik nereye gidiyor artık,bilen bana söylesin ne olur..
+1.
hani adam da kandırmaya çalışma, vaatler verme, ikna etme de yok. bunlara alıştık zaten konulardan. bu tehdit edip birlikte oluyor çok çok fena durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?