Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Yasin kac cok merak ettim... zira erkek arkadasina inanmak istemissin ama erkek arkadasin seni gondermeye calisiyo... cok uzgunum ama durum bu neden boyle yaptiniz neden inamdin neden yattin doye sorgulamayacagim olmus bitmis ama hata buyuk. Allah kolaylik versin insallah
 
Ben tip son siniftayim ama, boyle sacma sapan bir seyde cevap veremeyecek kadar beynim durdu. Tip bir bilim oldugu icin yargilar da deney ve gozleme dayalidir. Daha once hicbir manyak bu iki kani ayirt etmeye yanasmadigi icin bir kilavuz yok tabi elimizde.
Ama mikroskopta bakildiginda adet kani icerisinde endometriyum hucreleri oldugundan ayirt edilebilir. Peceteden csi dedektifleri degilsek zor ayirt ederiz diye dusunuyorum.
 

Evet ben de şöyle düşündüm. Bu adamın bahanesi bu, hani daha önce bekaret konusunda kandırılmış, asıl kendisi böyle kandırıyor kızları. Kızlardaki "ben kandırmayacağım onu, görecek" kahramanlığı da cabası.

Ben de zannetmiyorum kandan öyle bi muhabbeti. ama böyle bir çomar kafanın açıkcası böyle bişeyin gerçekten olduğuna inanması da çok imkansız gelmiyor, yürüyüşünden anlarım şehir efsanesi gibi aynı.
 

Oldu etiket de takalım mı. Burda ateş püskürdüğümüz nokta kızın bu tip bir adamı hala sevmesi ve geçmişini sorgulamasına, bakireliğine inanmamasına rağmen teste tabir tutulmayı kabul etmesi. Bakire olup olmaması değil, neden birlikte oldun falan demiyoruz. Kimse diyemez haddine değil, sizin de değil.

Ayrıca hangi büyüklermiş onlar, bizim burda büyüklere göre kızın altın bileziği onuru, eğitimi, zekasıdır. Tek koruyabildiği bakireliği olan kendine hiçbişey katamamış kadınlar ise benim çevremde özel bir tercih sebebi değil. Ki kim bizi seçip tercih etme hakkına sahip. Kadın kadına böyle konuşursa erkek neler yapmaz. Dünyayı kendi mahallenizden, büyükleri de kendi büyüklerinizden ibaret sanmayın. Bakire olan bakire olmayandan daha değerli değil. bomboş gelip geçiyorsunuz hayattan az ufkunuzu açın ya.
 
Yaşın kaç senin? Çok da büyük olduğunu zannetmiyorum. Bide seni yerin dibine sokan o mahlukun yaşı kaç...? Bu kadar kolay teslim olmak ilerde başına birsuru bela açmaz İnşAllah...
 
KOnu sahibi konusunu açtıktan sonra geldi mi?

Herkes söylenmesi gerekeni söylemiş.
Allah akıl fikir versin.

Benim de kızım var. İlk önce ona kendisine saygı duyması gerektiğini öğretmem lazım
 
bu adamdan hayır gelmez niye inatla devam ettiniz
ayrıca eski sevgili olayları ne derse ne olursa olsun detaylı anlatılmaz
çünkü adam bunu hep kurar

erkekler herşeyi eksik söyler daha fazlasını söyleyip kaçırmamak için siz detaylı anlatınca fazlasını beklmesi normal ama sizin bu derece sorgulayan bir adamla birlikteliğinize devam etmeniz anormal

ne anlaşılacaksa anlaşılsın olan olmuş artık
adam sizi terketmeden evlenin
terketmek için canınıza okuyacaktır
 
Sana sürekli bekaret konusunda baski yapan bir adamla neden beraber oldun ki? adam zaten guvenmiyor belli etmis.
Lutfen ask deme ,bunca incitici hakaretvari soz ve tavirdan sonra...
herkesi kendi gibi saniyor belli ki...
Diyelim ki ikna oldu ne degisecek hayatinizda ? cok sinirlendim
 
Ve sen bu adamla gelecek düşünüyorsun öyle mi?
Sabah sabah ilk okuduğum konu bu olmasaydı bari sinir oldum
 
Altın bilezik: geçimi sağlayan sanat veya meslek.

Bekaretinden başka vasfı olmayan insanlar için geçerli olabilir ama neyse ki hayatı kocaya, koca bulması bekaretine endeksli olmayan birçok insan var.
 
Böyle şerefsizlerle beraber olursan oda seni böyle itham eder işte..
Bunları sayıylamı buluyorsunuz arkadaş...
Hem tehdit ediyor hem sevişiyorsunuz.
Gençlik nereye gidiyor artık,bilen bana söylesin ne olur..

+1.
hani adam da kandırmaya çalışma, vaatler verme, ikna etme de yok. bunlara alıştık zaten konulardan. bu tehdit edip birlikte oluyor çok çok fena durum.
 
Anlaşılan millet banlansin diye konu açtınız konu başlı başına iğrenç de ben şuna takıldım pecetede doktora götürdüğü kan her türlü sizin vücudunuzdan gelen kan değilmi ya DNA testimi yapıyorsunuz bu neyin kafası bi de soruyosunuz peceteden anlaşılır mı diye bu çocuk kizliginizi değil beyninizi bozmuş yaş kaç cildircam su ülkede olan bu rezillikler ne zmn son bulcak
 
+1.
hani adam da kandırmaya çalışma, vaatler verme, ikna etme de yok. bunlara alıştık zaten konulardan. bu tehdit edip birlikte oluyor çok çok fena durum.

Kafalarını kullansınlar artık,her dediklerine inanmasınlar.
Hep diyorum ya..
Aileler out.
Sevgili inn..
Bu kadar basit işte..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…