Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Peçeteyle bekaret muayenesi de güzelmiş. Peçeteden mi ürediniz?

Merhaba... ben kullanıp kullanıp bir anda hastane köşelerine tahlil için attığınız peçete... burdan yetkililere sesleniyorum,lütfen okullarda biyoloji derslerine önem verelim. Bu gün benden tahlil yapan zihniyet yarın öpüştük eczaneden hamilelik testi almaya gidiyorum hangisi daha kaliteli diye konu açar. Saygılarımla... Tahlildeki Peçete

kız dalga geçmeyelim ban yeriz boşver

Bazen buraya girerken içim şişip geri çıkıyorum
Ve diyorum ki herşey bukadar basit olmamalı!!!
Peçete gidene kadar kurumayacak mıymış neyin zekalığı yada gerizekalılığını yaşıyor bu yaratık
Ayrıca bildiğin kan neyi sorgulatacak bak bakalım alttan mı geldi ,üstten mi geldi mi diye mi bakacak doktor!!
Zaten KADIN DOĞUMCU Kİ YALAN bunu odadan kovar !!!
Yaş grubun kaç yavrum senin ?
Annen baban nerde ?

Birde bukadar namus abidesi ise ''bu insan'' görünümlü yaratık kendi o işi neden yapmış ?

Yavrum hala ispat eder ve beni haklı bulur diye dua ediyorsun neden ya neden

Canım ısın ozu erkek arkadasın kadını sadece ıkı bacak arasından goren bırı.tek amacı da cınsellık.sımdı senle beraber oldu amacına ulastı kacmak ıcın bahaneler yaratıyor

Sen neden böyle bir adamla birlikte olup, bir de halen kendini ispatlamaya çalışıyorsun ya. Ruh hastası bir adamla berabersin, ayrılmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…