- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
Yaaa iki gündür yazıyorum siliyorum yeminlePeçeteyle bekaret muayenesi de güzelmiş. Peçeteden mi ürediniz?
Merhaba... ben kullanıp kullanıp bir anda hastane köşelerine tahlil için attığınız peçete... burdan yetkililere sesleniyorum,lütfen okullarda biyoloji derslerine önem verelim. Bu gün benden tahlil yapan zihniyet yarın öpüştük eczaneden hamilelik testi almaya gidiyorum hangisi daha kaliteli diye konu açar. Saygılarımla... Tahlildeki Peçete
kız dalga geçmeyelim ban yeriz boşverMerhaba... ben kullanıp kullanıp bir anda hastane köşelerine tahlil için attığınız peçete... burdan yetkililere sesleniyorum,lütfen okullarda biyoloji derslerine önem verelim. Bu gün benden tahlil yapan zihniyet yarın öpüştük eczaneden hamilelik testi almaya gidiyorum hangisi daha kaliteli diye konu açar. Saygılarımla... Tahlildeki Peçete
valla ya resmen kızı eziyo konu sahibide safım kanıyoKafalar pırıl pırıl.
Konudaki en üzücü detay peçete.
Yazık peçeteye
valla ya resmen kızı eziyo konu sahibide safım kanıyo
neşet ertaştan CAHİLDİM DÜNYANIN RENGİNE KANDIMMYaa cahillik falan hepsi tamam da sonra elin herifine ispat etmeye çalışmak bu daha da akıl tutulması
Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı.
Peçete giderken kurumuş yoğun bakıma almışlarPeçetenin akıbetinden haber yok demi
otopsi yapmaya göndermişlerPeçetenin akıbetinden haber yok demi
Peçete giderken kurumuş yoğun bakıma almışlar
otopsi yapmaya göndermişler
peçetemiz yoğun kan sonucu nefessiz kalmışSerumu yiyince sulanır
Tühh sonu ne çıkacak acep
konu sahibinin bilgilerinde 25 yazıyo o yaşta bi insan bu kadar saf olaz peçete konusunda diye düşünüyorum
Tahlil sonucunu heyecanla bekliyoruz umarım konu sahibi bizi aydınlatırSerumu yiyince sulanır
Tühh sonu ne çıkacak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?