- 10 Ekim 2014
- 32.959
- 148.564
- 798
- Konu Sahibi pembecicekler
-
Kesinlikle öyle oluyor inanın ben 25 imde 24ümdeki aklımı bile beğenmedim 27 oldum diyorum ki ya ben 25 de çocukmuşum nasıl küçük bir yaşmış ama o zamanlar bana sorsan ohooo ben 20de kocaman kadındım bence 25-27-30-35 gerçekten büyük dönüm noktaları zaten bu 27 ikinci ergenlik sayılıyor25'e kadar gerçekten büyük değişimler yaşıyor insan. Ergenlikle ilgili fiziksel değişimler tamamlansa da beyin gelişimi 24-25 yaşlarına kadar devam ediyor çünkü.
Özellikle duygusal bölgeler ve olayları değerlendirme ve karar alma mekanizmaları değişiyor. O yüzden 17 yaşındaki aklınla sevip beğendiğin birisi 25 yaşında farklı süzgeçlerden geçince çok rahat elenebilir.
Şimdi nişanlansalar birkaç sene sonra ikisinden biri "yav ben ne yaptım" diyebilir. Evlilik kararı almak için çok erken yaşlar.
Son 3 ya da 2 yıldır ne yapıyor peki? Bir yandan çalışıyor mu mesela? O zaman normal. Ama 23 yaşında tek başarısı 2 yıllık okul bitirmek ve hiç iş deneyimi olmamak ise normal değil.
Siz ne okudunuz. Mesleğiniz var mı?Geçen sene bitti 2 yıllık
4 e tamamlamak için sınava girecekti koronadan dolayı sınava giremedi
Bu sene girecek
Hahahaha.O telefonu bırakıp dersinin başına hadi hadi
SoğumuşsunArkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
TEPKİM DERS ÇALIŞMASINA DEĞİL!! Çalışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İÇİN
tuhafıma gitti yani
Geçen sene bitti 2 yıllık
4 e tamamlamak için sınava girecekti koronadan dolayı sınava giremedi
Bu sene girecek
Güzel çocuğum ne gerek var adının konmasına?Evlenmek istiyorum diye çocuk mu oldum şimdi tamam okusun çalışsın ben hop yıldırım nikahı koyalım demiyorum. Zaten okulunu bitirsin mesleğini eline alsın kariyerli olsun lafım sözüm yok. Mesela bunları benimle sözlü veya nişanlıykende yapabilir dimi. Babamda baskı yapıyor adını koyalım gezmeyin böyle diye. Size nesi çocukça geldi. Benim çevremde çok tanıdık var şuan sözlü olup okulun bitmesini meslek Sahibi olmayı hedefleyen ya da evlenip hala üniversiteye devam eden bir Ablam var şuan ikinci bölümü okuyor
Ailelerimiz biliyor zaten okulum Haziran’da bitiyor haziranda tanışsalar isteme söz nişan derken anca diye düşündüm bu arada yadırgamayın ama babamda adının konmasını istiyor yani böyle gezmeyin bi gören olursa en azından sözlüsüyle geziyor derler diyor
ne kadar aklı başında ve mantıklı bir insanla berabersiniz,ben çocuğun yerinde olsam sizden soğurdum.erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor.
eee işiniz hemen hazır mı? mezun olur olmaz üzerinize iş mi fırlatıyorlar? neyle geçinip evlenmeyi düşünüyorsunuz??seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
kusura bakmayın ama çocuk gibi olup saçma sapan düşünen sizsiniz. erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben sizden soğurdum.Erkek arkadaşım çocuk gibi
Adını koymak niye. Tapuya şerh koydurmak gibi ne alaka yani. Adını koyunca her şey arap saçına dönüyor bunu hiç düşündünüz mü? Aileler iletişimde olmak zorunda gitmeler gelmeler olacak yok hediyeleşme vs... tabi bu arada sizler büyüyecek olgunlasacaksiniz belki fikir ayrılıkları içinden çıkılmaz hale gelecek. Simdi adini koyalım diyen siz,bu sefer nişanlı nişanlı kac yıl beklicem seni moduna gireceksiniz bu kez evlilik için darlayacaksiniz sevgilinizi... kısacası cok erken bazi şeyler için erkek arkadaşınız cok mantikli düşünüyor ya ona uyun ya da size uyan birini bulun derimBen hemen yarın nikahı kıyalım demiyorum ama şimdiden adını koysak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?