erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

yok artık ya kızlarımız bu kadar mı düştü! pes yani. ailen senin elin adamından dayak yediğini duysa kahrından ölür!
yani sevgi sandığın şey kendine ve karşındakine işkence. geleceği olmayan biri için sinir krizleri, ağlama nöbetler, dayak falan çok kötü çok.
evli bir ablan olarak diyorum ki sizin sonunuz yok, kendini saha küçültme, git okulunu bitir adam akıllı işine gücüne bak. sen okuyabilesin diye birçok şeye katlanan ailenin başını da eğmeyiver bir zahmet.

Yaninda kalmaniz icin tek bahane "iyiyken cok eglenmeniz" mi yani? Nasil bir yokluktasiniz? Hic mi kimse suratiniza bakmiyor? Iki egleniyorsunuz diye dayak ve hakaretleri yoksaymaya calisiyorsunuz? Evlenincede yuva kolay kurulmuyor, cocuk yapincada cocugum olmasa 1 dk durmam. Hep bir bahaneniz var.
Universite okuyan gencecik bir kizin dayak yiyip yinede sevgilisine yapismasinin hicbirbahanesi olamaz. Siz bu sekilde davranilmayi hakediyorsunuz demekki

SiZe tokat atmış, tabii ki ayrılın kocanız değil bir şeyiniz değil. Erkek arkadaşınız eğer sizi sevse sizden sıkılmazdı. Biz eşimle 2 yıldır evliyiz bunun öncesinde 2 yıl flört 4 yıldır ne sıkılma ne tokat gibi bir şey olmadı.bence erkek arkadaşınız artık bitirmek istiyor. Bu yüzden kendini soğutmaya çalışıyor
Cesaretli olun ve bitirin, daha mutlu olacaksınız. Gururunuz her şeyden önemli unutmayın

Onsuz olamazsın tabi ki, onsuz olmak ne demek. İnsan nefes alamaz öyle bi durumda, intihara falan sürüklenir. Ölmektense sürünmek daha iyidir. Ne var canım alt tarafı bi tokat attıysa, iki hakaret ettiyse... Biseycik olmaz, aşk her şeyi affeder bebişim. Gurur, kendine değer vermek falan hikaye bunlar. Önemli olan erkek.

canım yaa daha genceciksin, en mutlu olman gereken zamanlar, içinin kıpır kıpır olması gereken anlar..
sen kendine neler yaşatıyorsun..
daha sevgiliyken sana tokat atan bi erkek var karşında.. bırak bunu..
sonra daha çok üzülür, ağlarsın yapma kendine bunu nolur
ya 21 yaş ne ki, daha karşına kimler çıkacak o zaman iyiki bitmiş diyeceksin bak yazıyorum buraya

3 çocuklu falanmısın da tekmeyi basamıyosun
3 çocuk değil gerek 10 çocuk olsada erkek kadına şiddet uyguluyorsa kadın ayrılmalı.
Ben böyle olaylara çok üzülüyorum neden izin veriyorlar bugün tokat atan erkek yarın bir gün evlenince döver de öldürür de. Şiddetin büyüğü küçüğü bahanesi olamaz

Tokat az geldi herhalde.
Onsuz da olursun, kimsesiz de olursun. Bel bağlama kimseye.
Kavgalı, dayaklı hayat yaşamaktansa yalnız kalmak güzeldir okadar korkma.
Okadar hakaretin üzerine kendine ket vur ve onunla ilişkini bitir. Zaten sen yapmadan o yakın zamanda bunu yapar gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…