erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Eee baksanıza ayrılmıyorsunuz o kadar lafa belki de erkek arkadaşınız haklı. Şimdi haklılığına iyice emin olur artık mükemmelliğine mükemmellik katar.

Onsuz ne yaparım mı??
Sevgiliniz tuhaf ama siz de normal değilsiniz. Hayatınızda 5 dk. daha tutmamanız lazım bu kişiyi.
Siz böyle düşündükçe o daha çooook tokat atar size, çok der "bana karışma" falan. Evlenince böyle biriyle yaşamak istiyorsanız devam edin böyle

hakaret ve aşağılanmalar hoşuna gidiyo sanırım.
onca şeye sırf iyi vakit geçiriyorum diye katlanıyo olmanı başka türlü anlayamadım.
lütfen biraz gururlu ol, bu ne böyle ya.

ayrılayım desem ne demek canım ya direk ayrıl adam sana bıktım senden demiş tokat atmış daha ne bekliyorsun... onsuz öyle bir güzel yaparsın ki nefes alırsın nefes hiç düzeltmeye çalışma 2,5 senelik erkek arkadaşın kocan değil sana nasıl bunları yaşatabilir...

kimbilir daha yazmadığınız neler var..
daha önce de çantanızı yere fırlatmış adamın öfke kontrolü sıfır e sıra tokatada gelmiş .. bir sonraki hamlesi evire çevire dövmek olur herhalde.. gidişat belli .. ister bekle temiz birde sopa ye ister yol ver gitsin..
ama eğer ben bu adamdan ayrılamam bıdı bıdısının arkasına saklanmaya devam edersen yediğin dayaktan sonra beni hatırla emi ...

arkadaşlar çok haklısınız emin olun şurada yanımda ailem olsa bir dakika durmaz daha ilk kavgada bırakır giderdim çoktan. ama o kadar yalnızım ki arkadaşlarım var tabiki de ama bana aile kadar yakın bir tek o vardı. cesaret edemiyorum sadece,ayrılmayı çoktan düşündüm. tabi ki 3 çocuğum yok tabi ki ona mecbur değilim inanın olayları yaşayan zaten benim ve herşeyin farkındayım. sadece cesarete ihtiyacım var bu adam bende ne gurur bıraktı ne de özgüven. insanlar bu tarz konular açtığında inanamazdım neden dayanıyorlar derdim şimdi az çok anlayabiliyorum sıranın bana gelmesini bekliyormuşum resmen. O kadar üzgünüm ki güçsüz olduğum için kendimden nefret ediyorum..

Sacmaliyorsun. Ailen de olmayabilir, kimsen de olmayabilir. Bunlar senin bu yaşadıklarını kabullenmek için bahane değil. Zayıfsın, zavallısın. Inan acımıyorum bile senin gibilere. Ne yaşıyorsan hak ediyorsun.

Başka bir şehre gidince niye kendinize tutunacak bir dal arıyorsunuz yaaa. Başka şehirde yiyorlar mı sizi napıyorlar. Bide ailenin yerine başka birini koymak neden. Hayır altı üstü bir sevgili gelecekte ne olup olmayacağınız belli değil. Fazla büyütmüyor musunuz. Al işte bak ne kadar büyütürsen tahribatı da böyle olur.

Güçsüz değilsiniz,
Ben lisedeyken bir erkek arkadaşım vardı bana sokağın ortasında bağırdı üstüme yürüdü,
Allah var çevredeki insanlar çok duyarlıydı bağırdılar kıza ne bağırıyorsun diye korktu kaçtı.
Sonu ayrılık tabii ki
Sonra ne oldu eşimle tanıştım evlendim hayatım çok daha iy oldu
Belki o adamdan ayrılınca daha mutlu olacağınız daha seveceğiniz biriyle karşılaşacaksınız
Ayrılmadan bilemezsiniz
Yol yakınken ayrılın def edin başınızdan kendinize bu eziyeti yapmayın
Çok pişman olacağınız şeyler yaşayabilirsiniz neler okuyoruz haberlerde kadına şiddetle ilgili.
Zaten ayrılmazsanız o tokattan sonra yüz bulup daha beterlerini yapar

he ailesinden uzakta okuyan bir sen varsın zaten..
bende şehir dışı okumuştum ama elin manyağını ailem bellemedim..
bu yaşta bu kadar aile bağımlısı olmakta normal değil..
şu 1 aylık evliyken 15 gün ailesinin yanına giden tip gibi olursunuz sizde evlenince sanırım..
azıcık dik durun yahu bu ne mızmızlık böyle..

kimseye tutunmak zorunda değilsin. sen kendine yetebilen bir birey olmadıktan sonra hayatına giren kişiler seni hırpalamaya devam eder. aynı yeterliliği ailesine karşı dahi gösterebilmeli yetişkin bir insan. neden bu yeni nesil bu kadar özgüvensiz anlamıyorum. güzel kardeşim, bak iyi bir bölümde okuyorum diyorsun, belli ki kafası çalışanda birisin. fedakarlık başka bir şey, ödün vermek başka bir şey. bağlanmak başka, bağımlılık yaşamak başka. okuyun, araştırın bunları çok rica ediyorum. belli ki öfke problemi, bazı dengesiz davranışları var erkek arkadaşının. ilerde izleyeceğin filmin fragmanını izliyorsun şu anda. istediğin hayat bu mu?

Okulk bitmeye yakin sizin belli ki ,kisa sure sonra iliskide ciddiye tasinir adama bu agir geliyor sorumluluk kismi ,
Bunun icinde sacmaliyor ,en ufak para hediye lafi geriyor ,
Sizden ayrilacak bu is gitmiyor belli sadece bulundugunuz yerde yalniz kalmamak icin bekliyor ,okul bitsin eli is tutsun cebi para gorsun ,adam gezecek tozacask hayatini yasayacak belli ,
Artik bunca olaydan sonra hele ki o tokasttan sonra devam ederseniz kendinize ayip etmis olursunuz ,
Siz bitirtin kendinizi kullandirtmayin ,

Hemen ayrıl ve bir psikyatriste git, bayılmaların dengeni kaybetmen vs bir rahatsızlığın belirtisi, Şu hayatta sen ve ailenden daha önemli hiçbir şey olmadığını unutma, O giderse yerine koyacağın arkadaşların yeni sevgilililerin olabilir ama sen gururunu, kişiliğini, sağlığını kaybedersen artık hiçbirşeyin olmaz, o adam da senin yanında olmaz zaten o saatten sonra. Dik dur ve asla o tokadı affetme, sana ders olsun.

Son düzenleme:
Ailem gibi ailem gibi bedir yahu
Siz tek başına ayakta durmanız gereken bir yaştasınız artık
Normalde aileler büyüdüğünü kabullenmez sen daha kendin farkına varmamışsın

düşünceleriniz için teşekkür ederim aldığım en mantıklı cevaptı bende öyle düşünüyorum dersleri çok iyi kendisinin ve sürekli düzenli yaşamın buna sebep olduğunu söylüyor. sen olduğun için hayatım düzene girdi falan diyor. yani beni bırakmamasının sebebi kendisininde yalnız kalmak istememesi ve düzeninini bozmak istememesi bundan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…