erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Bu sefer affedersen zaten artık ilişki sallantiya girer. En iyisini sen bilirsin ama bu insan değişmez belliki hala kendini haklı görüyor. Kendine daha fazla bu kötülüğü yapma..

Açma telefonunu, kaç kere ararsa arasın açma.
Büyük ihtimalle yurdunun önüne gelir, inersen aşağı onun yanına da hiç ettiğin gururumu topluyorum, seninle vakit keybedemem de bas git.
Barışırsınız barışmazsınız bilemem, ama her kırıp döktüğünde toparlaması bu kadar kolay olursa kırmaktan çekinmez. Ayrılmayacaksan bile en azından seni kaybedilebileceğini anlasın.
Gerçi keşke ayrılsan ama bize de zamanında dediler, biz de kendimiz görene kadar dinlemedik.

Bu sefer affedersen zaten artık ilişki sallantiya girer. En iyisini sen bilirsin ama bu insan değişmez belliki hala kendini haklı görüyor. Kendine daha fazla bu kötülüğü yapma..

Haklısınız ancak 2.5 yıllık bir ilişki malesef ki konuşmadan telefonlarına çıkmadan bitmiyor ayrıca bana bu kötülüğü yapan bi insanın yüzüne çıkıp 2 laf etmem lazım böyle susup oturmaktan bıktım artık.

Zaten yan yurdumda kalıyor çok yakın yani. istese çıkar gelir. ayrılma kararı aldım ayrıca ama nasıl bir yol izlemem ne söylemem gerektiğini bilemiyorum ona öyle şeyler soylemeliyimki yaptığı kötülüğün farkına varsın bu davranışlarının cezasını çeksin istiyorum

Bak arkadaşım aynı yaştayız ben de üniversite öğrencisiyim ve 4 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim bana gelip tokat atsa iki cihan bir araya gelse bir daha asla yüzüne bakmam. Ne hakla ya o kim oluyor? Sana şimdiden şiddet uygulayan ilerde evlenirseniz falan ohoo düşünemiyorum.

Kesinlikle ayrıl ve kafanda soru işareti kalmasın. Sana tokat atmış ya tokat! Bunu nasıl yutabilirsin? Yüzüne her baktığında o tokat gözünün önüne gelip bi daha inmeyecek mi suratına? Her tartışmanızda acaba yine vuracak mı diye tedirgin olmayacak mısın? Sana vuran seni paragöz gören birinin seni sevdiğini değer verdiğini sanma.

En başta sana saygı duymuyor. Arkana bakmadan kaç. O tokadı bir daha yeme.

İlk başta sen konuştukça çirkinleşecektir.
Sonuçta bu adam sana tokat atıp, sonra da kendine gelip "beni ne hale getirdin" diyen bir insan. Hemen ben hatalıyım, çok pişmanım demez. Yine üste çıkmaya çalışacaktır.
Bırak kapına kadar gelsin o zaman, ulaşamasın sana, istediği zaman ulaşamayacağını bilsin. Sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman çık karşısına. O zaman daha güçlü durur, duruşunla da ezersin onu. Bikaç ay sonra anlar ancak hatasını zaten.

Kaçıncı konu böyle..üniversiteye her başlayan öğrenci, okul bitene kadar biriyle takılmak zorunda mı.. okul biter aşk biter..bu kadar anlam yükleme ona..resmen saçmalıyorsun.. derslerine bak..

Kompleks sahibi olmuş bu çocuk,birşeylerin ezikliği var sana karşı,hem cimri de.öfke kontrolsüzluğü,şiddet te başlamış,devam edersen daha da beter olur..

ben artik seninle gorusmek istemiyorum diyip kestirip atacaksin o kadar.
eger kendi hatalarini dusunmesini istiyorsan aciklama yapmadan terket,o da kendi kendine dusunsun nasil odunluklar yaptigini,hemde gizemini korumus olursun.

O tokatın üzerine tekme gelsin istemiyorsan ayrıl.
Sen bilirsin.

Beyninizle düşünün başka tarafınızla değil. Salak mısınız diye sorunca da ban yiyorum. Kızım sen salak mısın? Çok avam oldu kabul ama senin yaşadıkların da böyle. Saçma sapan. Gerizekalıca. Hıyar bir adam yüzünden neden bile bile salaklık yapmak için uğraşıyorsunuz?

konunun tamamını okudum ve kendi fikrimi söyledim. ben bu şekilde düşünüyorum arkadaşım. oldu mu? başka sorun?

erkekler tarafından tokat yemekten zevk mi alıyorsun? başına gelse böyle bi ilişkiye devam eder misin? ya da kızının başına gelse devam etmesini ister misin? oğlun olsa kız arkadaşına tokat atmasını sorun etmez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…