erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

sizce arayıp yanıma çağırıp mı konuşayım yoksa mesaj mı atayım ayrılmak için? şu an boşlukta gibiyim sanki

Ee bunca şeyden sonra ayrılamam onsuz yapamam vs diyorsun ne yorum bekliyorsun bir tokattan birşey olmaz falan mı? Hepi topu 3 yıldır hayatında olan biri bu onsuz da yaşıyordun madem ayrılmayacaksın neden konu açıyorsun hayret birşey ya.

çok haklısınız umarım en kısa zamanda bende atlatırım bu yaşadıklarımı hayatımdan çıkarması sorun değil sonrası beni korkutan. geçmiş bakıp güleceğim günleri dörtgözle bekliyorum

sizce arayıp yanıma çağırıp mı konuşayım yoksa mesaj mı atayım ayrılmak için? şu an boşlukta gibiyim sanki
Hiçbişey yapma engelle bitsin sana tokat atan adama açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen onun ne yapacağını düşünme hiç, senin bundan sonra neler yapacağının planlarını yapmaya başla. Onunla geçirdiğin vakitleri dolduracak işler bulman lazım ki boşta kaldıkça aklına gelmesin

Yanına çağırma
Yüz yüze gelme.
En önemlisi kararında istikrarlı ol, mesaj at artık bitti bana o tokatı atmayacaktın uzak dur benden şikayet ederim seni kimsenin bana şiddet uygulamaya hakkı yok yaz
Engelle her yerden hayatından tamamen çıkar sana ulaşabileceği her yerden engelle

ayrılmayacağım demedim ki sadece ayrılmanın kolay birşey olmadığını söyledim takınmam gereken doğru tavrı size danışmak istedim. o tokatın ağırlığını ben taşıyorum zaten

Genceciksin daha güzel günler var yaşayacağın:) ayrılma kararı vermene sevindim
Bu hayatta daha cömert, şiddet uygulamayan daha iyi erkeklerde var bunu unutma inşallah rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza

ayrılmayacağım demedim ki sadece ayrılmanın kolay birşey olmadığını söyledim takınmam gereken doğru tavrı size danışmak istedim. o tokatın ağırlığını ben taşıyorum zaten
Ayrılmanın zorladığını biliyorum elbette ama hala kararsız gibisin. mesaj at ve bitir. yüzyüze tekrar barışırsın gibi geliyor.

Dengesiz insanlar ile kurulan beraberlikler her daim dengesiz devam edecektir.
Kaf dağında görüyor kendini, ben olsam çoktan tekmeyi basmıştım.

Niye ağlıyorsun ki?
Ağlanacak birşey yok ortada, ben olsam kendime bu lafların zerresini ettirmem.
"Sen kim oluyorsun" diye lafa başlar ağzından girer burnundan çıkarım.

Nikahlı kocan değil, babanın oğlu değil.
Elalemin odununu yontmakta sana kalmadı, yol ver gitsin.

Eee madem durumun farkındasın neden sana değer vermeyen biriyle birliktesin hala?

+1

Adam sana vurmuş
Vurduktan sonra bile beni sen delirttin diye ağlamış.
Nasıl yaptım falan deseydi bari.

Aklını başına topla. Hayatını böyle insanlar için değersizleştirme.
Yolun çok başındasın.
Hemen bitir.

Ayrıl! Onca hakareti yedikten sonra devam etmeniz saçma ayrıca 30 yaşında hissedemezsiniz çünkü 30 yaşında kadınlar bile kocalarına bu kadar katlanmıyor

Erkek arkadaşınızın psikolojik bir problemı olmadıgına emınmısınız bu dengesız ruh halı bana hıc anlamlı gelmedi.Kaldıki siz evli değilsiniz size tokat atmıs kötü davranmıs sizi incitmiş birini ne kadar seversenız sevın bır sure sonra buna katlanamayacaksınız bu ınsan degısmeyecek hıcbır zaman yol yakınken bırakın en azından zamanla unutursunuz böyle bırıyle evlenmenızı dusunmek bıle ıstemıyorum sıddet ve gecımsızlık ardı arkası kesılmeyen mutsuzluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…