erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Üzgünüm ama kendini değersizleştiriyorsun. Her ilişkide sorun olur tartışma olur ama ses yükseldiğinde durdurmayı bilmelisin ki sana bağıramayacağını bilsin. Bir taviz bir sonraki şiddeti getiriyor önce ses yükseliyor hakaretler ediliyor en son tokat.Bir sonrakinde daha da ileri gitmeyeceğini nerden biliyorsun? Kendine bunu mu layık görüyorsun? Kendine saygın kaldıysa yapman gereken belli ama sen bunu hakettiğini düşünüyorsan devam et.

O psikopat hazır ayrılmak istiyorken kurtul kardeş,daha yeni okumuş gencecik kız öldürüldü başka bir psikopat tarafından,hayatına yazık etmeyesin

Üstte arkadaşların da dediği gibi sende gurur namına bişey kalmamış kendini ayaklar altına aldırıyorsun. hayır efendim onsuz da gayet güzel yaşanır biz de zamanında sevgililerimizden ayrıldık ilk başta unutamadık ama geçti gayet de rahatladık oh be iyiki kurtuldum bu adamdan dedik ve yolumuza devam ettik. Bir insana bu kadar bağımlı olma kimse vazgeçilmez değildir şu hayatta bunu bil sen vazgeçmezsen büyük ihtimalle erkek arkadaşın zaten bıkmış o seni terk edecektir. Bence işi ona bırakmadan sen terket daha az yıpranırsın. Terkedildim çöküntüsü yaşamazsın. İş sende bitiyor biz ne kadar da konuşsak bir etkisi olmaz. Bence en iyisi sen ilk önce kendine değer vermekle başla işe seni sevmeyeni sen hiç sevme seni yıpratandam ya intikam al ya da onu terk et.

Valla yazdıklarında kendimi gördüm desem. Sana tavsiyem yol ver gitsin. Yarın iş ciddiye binse aileler girse devreye çok zor olcak.. Sen iyi anılarınızı düşünüyorsun ama iyi anımız olmadığı bir insan var mı yakinlarimizdan Allah aşkına. Sadece bazen mutlu etti beni diye kendini mecbur hissetme. Bir kere sana saygısını kaybettiyse devam edecek hakaretler ki şiddet var yani ne demek bu.. Kendini yorma daha fazla. Ben sinir hastası oldum böyle bir ilişki yüzünden

Arkadaşlar gurur kalmamış, gurursuz gibi laflar ağır şeyler. Her insanın bazen kabullenemedigi şeyler olabilir; bu onun zayıflığı ya da başaramadığı bir durum olabilir. Yani ne demek gurursuz falan.

herkesi yerden yere vuran yorumlar yapmadım umarım da hic yapmam. ama bazen öyle seyler okuyorum ki sanki yakınımın basina gelmiscesine uzuluyorum. senin ki bağımlilik zaten yazinin bi cok yerinde soylemissin. ayaklarinin uzerinde tek basina da durabilecegini bi farket once. tokatın da devamı gelecegınden süphen olmasın. seni kınamak istemiyorum ama kendine gel ve degerli olanın aslinda kendin oldugunun farkına var.

Valla aradaki yorumların hepsini okumadım ama muhakkak benimle aynı şeyi söyleyen olacaktır. Psikolojik şiddeti geçtim (belki de terapiye ihtiyacın var çünkü) ki geçmemek lazım çünkü kadınların çoğu psikolojik şiddeti, şiddetten saymıyorlar. Amaaaaaa... yahu adam tokat atmış sana tokat! E yok artık... Kendini 30 yaşında hissedecek bir durum yok, daha yolun başındasın.. Okuyorsun bir de.. Yediğin tokat eğlendiğine değiyo mu bari? İşin içine şiddet girince çok mu sevmiş olduğunuzu sanıyosunuz ben anlamıyorum ki.. Bu şiddet aşkın şiddeti değil ki.. Belli ki sevmeyi başka bi şey sanıyorsunuz. İnsan sevdiğinin saçının teline zarar veremez. Kendi egosunu sana olan sevgisinin ilerisine koyan bi adamla hangi yolda yürüyeceksin? egosuyla nereye kadar savaşıp, o kocaman kibrin altında kalarak ömür tüketeceksin.. Ne bileyim karar ver işte..

Aslında ayrılsan en iyi üniversite hayatında unutursun onu. Yeni arkadaşlıklar yapar gününü gün edersin. Sen utanılacak bişey yapmadın ki sana yapdıklarını söylemeye utanacaksın. Bence şimdiden ayrıl ki rahat unutursun. Ben öyle yapmıştım ünide vardı bi erkek arkadaşım bastım tekmeyi ilk yanlısında öyle de güzel unuttum ki. Oh mis valla karışan eden yoktu hayatımı yaşıyordum. Emin ol üniversite günleri daha geri gelmez. Bu sıkıntıları çekeceğine bırak hayatına bak. Biraz acı çekersin ama kafanı dagıtacak bissürü aktiviten olur. Bana güven tecrübeli biri olarak söylüyorum.

yazık size gerçekten yazık bazen utanıyorum hemcinslerimden yahu daha 21 yaşındasınız iyi bir bölüm okuyosunuz ve maddi olarak sorununuz yok nediye başınıza sorun çıkartan sizi itip kakan birine katlanıyosunuzki sevmek diyosunda o sendeki nasıl bi kalpki kırılsa bile yinede devam ediyor ondan sonrada nedir bu kırılan kalbinizi gururunuzu sürekli yenileme lüksünüz şimdi 21 yaşımda olmayı öyle isterdimki ama gelmiyor işte neden zamanını aptal hanzo bir erkeğe harcıyosun bırak defolsun gitsin yarın bigün dayak atsa da devam edecekmisin yada aldatsa bırak yazık etme kendine gençliğine bu günlerin geri gelmez hayatını yaşa ya

Bu iş olmaz. Şimdi ayrılmazsan 1 yıl sonra ayrılacaksın. DHa fazla yaşanmışlıklar olmadan ayrıl bitsin gitsin önüne bak. Adam mı yok memlekette

Arkadaşlar gurur kalmamış, gurursuz gibi laflar ağır şeyler. Her insanın bazen kabullenemedigi şeyler olabilir; bu onun zayıflığı ya da başaramadığı bir durum olabilir. Yani ne demek gurursuz falan.

katiliyorum size niye 21 yasinda toy diyebilecegimiz bir kizin üstüne bu kadar gidilmis agir konusulmus anlamiyorum. Sasirdim gercekten. Besbeli kizin ruhsal durumu iyi degil. Mantikli ves aglikli düsünebildiginde kendiside ayrilmasi gerektiginin farkinda.

Seni çok iyi anlıyorum. Elbette yapman gereken ayrılmak, zaten hep öyle derler o tokattan sonra "Beni böyle bir insan haline getirdiğin için senden nefret ediyorum, kötü olan sensin." Bana da söylendi.

Ayrılamasan da çabalasan da olacak olan o. Şiddetin, kavganın, aşağılanmanın sonu gelmeyecek çünkü sen ayrılmak istedikçe o kendini mükemmel olarak görmüş. Öyle olmadığını göster, ben seni istemiyorum de ve bir anda vazgeç. Emin ol daha az üzülürsün.

Arkadaşlar merhaba ben buraya yazarken iyi kötü her yorumu bekleyerek yazdım yani biliyordum böyle yorumlar geleceğini ve zaten farkındayım herşeyin. Arkadaşlarım ve çevremdeki diğer insanlar belki beni kırmamak adına gerçek düşüncelerini söylemiyorlar. Burada dürüst yorumlar alacagimi düşünerek yazdım. yani demem o ki alacağım her türlü yoruma açığım.
Neyse asıl konuya gelelim. Dün gece beni aradı saat 24.30 gibi yatağımdaydim uyumak üzereydim boş bulundum açtım. nasilsin dedi iyi dedim yatıyorum. uyuyormusun dedi evet şimdi yaticam hayırdır niye arıyorsun dedim. hiç merak ettim yurtta misin diye dedi (dün gece arkadaşımla dışarı çıkacaktım ama iptal oldu annesi hasta olduğu için) aklınca kontrol edecek yani. evet yurttayım neden soruyorsun dedim yok birşey uyu sen yarın konuşuruz dedi. hiç birşey söylemeden yüzüne kapattım. büyük ihtimalle bugün arayacak kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu konuşma için. keşke hiç konuşmasak ya boyle uzaklaşıp ayrılsak yüzleşme olayı beni daha da yipratacak ne diyeceğim hiç bilmiyorum kafam öylesine karışık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…