Sürekli bana senden sıkıldım beni bunaltıyorsun demeye başladı.
Fakat bu her kavgamızda sen bana zamanında şunu yaptın bunu yaptın diye karşıma ısıtıp ısıtıp getiriyor 2 3 sene önceki olayları.
sen ne kadar maddiyata düşkünsün dedi bana ve daha ağıza alınmayacak bir sürü şey.
Geçen gün kavga sırasında çantamı fırlatmıştı
bana bir tokat attı.
ayrılma canım. ama bi süre akışına bırak. bu sadece bir süreç. fazla sık görüştüğünüz için sıkılmış olabilir. o bi şey demedikçe sen de deme. zaman geçtikçe ilişkiniz düzelicek, endişe etme. düzelmezse ayrılırsın..
hayır asla hayatımda ilk kez böyle bir kavga yaşıyoruz tabiki tartışmalar vs olmuştu ama hiç bu kadar ileri gitmemişti bende kendimi bu kadar kaybetmemiştim.Senden tiksiniyor gibi davranıyor çocuk. Bir de dürüstçe cevap verir misin: senin hiç bu çocuğa naz yapmak için numara yaptığın, rol yaptigin, bayıldığın falan oldu mu?
yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim resmen beynimi okudunuz umarım sizde en kısa zamanda atlatıp hayatınıza devam edersiniz. allah korusun bende diyorum insanlar neler yaşıyor isyan etmemek lazım önümüze bakalım bundan sonraMerhaba canım inan eğer su an bitirmezsen sonrasında daha çok uzulecegine emin olabilirsin. Bende 24 yaşında universite mezunu bir kadınım su an boşanmak üzereyim. Tıpkı senin gibi ya dedim çok güzel günlerimiz geçiyor inanılmaz mutlu oluyodum, bana da ilk seferinde tokat atmış çok pişman olmuştu ama inan bir el kalkarsa bir daha inmiyor eften puften sebeplerle ne duymadığın hakaret kalır ne onurun ne gururun insan ayrılık düşününce nefes alamazmis gibi yapamazmis gibi düşünüyor ama en fazla 1-2 ay uzulursun sonra nefes aldığını hissedince geçirdiğin zamana üzülürsün lütfen kendine değer ver aileni düşün ben yorum yapan birisi değilim ama yazını görünce dayanamadım aynı benim yaşadıklarımın başını yaşıyorsun lütfen kendine bunu yaptırma.Allahım yasatmasin ben en son kendi kafasında kurdugu şeyler yüzünden olecektim yok yere Allah korudu biraz kafanı toplayıp mantıklı düşün, insanlar evladını kaybediyor ama bir şekilde hayatına devam ediyor duygusal düşünme gerçekten kimse için degmiyor.
umarım hayatınızda bir daha böyle kötülükler yaşamazsınız çok zor birşey gerçekten hayatım bitmiş gibi hissediyorum ne gurur ne özgüven hiç birşey kalmadı bende en büyük değerlerimi kaybttim. en kısa zamanda bunları kazanıp hayata dimdik durmayı öğrenmem lazım.Birçoğumuzun hayatına böyle bir dengesiz girmiş demek zamanında. Benim de vardı, ben bide nişanlıydım. Üniversitedeydim, 3 sene beraberdik, ondan başka kimsem yoktu, beraber yaşıyor gibiydik üstelik.
Sonuç: ben okulu bırakmaya karar verdim, o benden ayrıldı.
Daha da büyük sonuç: Hiç kimsemin kalmadığı şehre geri döndüm, okulu bitirdim, başka biriyle tanıştım, 1 hafta sonra evleniyorum.
Kıssadan hisse: korkma, karar ver. Ayrıldığın anda o özgüven geri gelecek, gururun düştüğü yerden kalkacak. Birkaç ay sonra o adam ağlayarak seni aradığında, sen de kimsin, diyeceksin. Yeter ki cesaret et.
He bence mesaj bile atma şuan, mutlaka seni arayacaktır, o zaman bıktım senden demiştin, ben de senden bıktığıma karar verdim ve ayrıldım sen fark edemedin mi dersin, döner arkanı gidersin. Gerçekten ancak böyle iyi hissedeceksin kendini ve yalnız kaldığın için üzülsen de kendini seveceksin, ki o yalnızlık dediğin zaten geçici. Hayatta ölüm acısı bile unutuluyorsa, aşk acısı zaten sinek ısırığı gibidir, önüne bak en güzeli
çok yazik olmuş sana senin adina çok uzuldum esin bile olmayan yabanci bor adamdan tokat yedin ..Merhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok kötü durumdayım. Öncelikle biraz uzun olabilir. erkek arkadaşımı anlatayım size ismi x olsun. Bizim xle 2.5 yıldır ilişkimiz var ikimizde 21 yaşındayız, ben üniversiteye şehir dışına okumaya geldiğimde tanıştık, normalde aileme çok bağlı biriyimdir onu ailemin yerine koydum her anımda yanımda oldu hasta oldum başımda bekledi hep elimi tuttu beni hiç yalnız bırakmadı. Iyi bir okulda iyi bölümlerde okuyoruz ikimizde, kendisi normalde anlayışlı ve iyi bir insandır ancak son günlerde aramız o kadar kötü ki. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yaz tatilinden sonra okuduğum şehire geri döndüğümden beri kavgalarımız bitmiyor. Sürekli bana senden sıkıldım beni bunaltıyorsun demeye başladı. Aldım karşıma konuştum dedim ki "beni bırak öyleyse ben senin bu davranışlarını haketmiyorum." ama asla bırakmadı seviyorum dedi bırakamam dedi sen benim burada güvendiğim tek insansın en iyi dostumsun dedi. Bu arada onu sıkmam bunaltmam söz konusu bile değil, ilişkinin ilk zamanlarında karışıyordum evet ama son 1 yıldır ağzımı açıp tek söz etmedim yok gidemezsin konuşamazsın onunla falan yok yani zaten karıştırmaz kendine. Fakat bu her kavgamızda sen bana zamanında şunu yaptın bunu yaptın diye karşıma ısıtıp ısıtıp getiriyor 2 3 sene önceki olayları.
Şimdi size asıl olayı anlatıyorum, dün akşam biz dışarı çıktık eğlendik arkadaşımızın doğumgünündeydik daha sonra beni yurduma bıraktı. Giderken köpekler havlamaya başladı bende dedimki senin aklına uyduk gece vakti yürüyoruz ya köpekler saldırsa ne olacak? Ne kadar cimrisin bi taksi tutmadık. Açtı ağzını yumdu gözünü vay efendim ben cimri değilim sana para yedirmiyorum diye cimri mi oldum dedi. Ben şok oldum tabi ne para yemesinden bahsediyorsun ben senden ne istedim bunca zaman dedim. Bu arada kızlar ne doğumgünümde ne de yıldönümümüzde bana hiçbirşey yapmadı. Sana o çok istediğin far paletini almadım diye burnumdan getiriyorsun sen ne kadar maddiyata düşkünsün dedi bana ve daha ağıza alınmayacak bir sürü şey. Yok efendim ben onunla berabermişim benim tuzum kuruymuş her dediğim oluyormuş o çok anlayışlı biriymiş beni hep mutlu ediyormuş ayrılmak istemezsin tabii benden dedi ben mükemmelim falan demeye başladı kızlar inanamadım ya. Size yemin ediyorum tek bir beklentim olmadı ondan ben zaten aynı zamanda çalışıyorum paramı kazanıyorum ikimizde öğrenciyiz sonuçta ne beklentim olacak ondan. Bende dedim ki ne kadar çok şey varmış içinde sen çok kötü ve fesat düşünceli bir insansın allah biliyor ya içimi çok büyük günahımı alıyorsun dedim ve ağlamaya başladım o söyledikleri o kadar ağır geldi ki anlatamam. Ama artık ağlamaktan nefes alamamaya başladım. (bu arada kızlar bende 1 yıldır çok ağladığımda nefes alamama ve dengemi kaybetme durumları oluyor biri çok üstüme geldiğinde sinir krizi gibi birşey geçiriyorum). Bana şov yapma dedi. Ben daha kötü oldum tabi ama tek kelime edemedim o an kal geldi resmen. Geçen gün kavga sırasında çantamı fırlatmıştı telefonun kırılmaz camı çatlamıştı, onu kendin kırdın dedi bana. O kadar çirkin şeyler dedi ki hiç bir cevap veremedim, neden böyle oldu anlamadım ama tek kelime bile edemedim. Yeter artık bıktım senden dedi bende onu ittim ben bıktım senden hakaretlerinden asıl ben yeter dedim ve bana bir tokat attı. Başım dönmeye başladı sinir krizininde etkisiyle küçük bi baygınlık geçirdim. O da ağlamaya başladı sonra allahım ben böyle bi insan değilim senin yüzünden delirttin beni dedi yere kapandı. Anlatamıyorum tam olarak, hayatımda hiç böyle kötü bir an yaşamamıştım. Gerçekten artık sinirlerim o kadar yıprandı ki hasta oldum onun yüzünden. Sonrasını çok hatırlayamıyorum odama gittim. Dünden beri de konuşmuyoruz.
Ayrılayım desem mutlu olduğumuzda o kadar eğleniyoruz ki ama bi an geliyor ufacık şeyden bana hakaretler etmeye başlıyor ve durum anlattığım gibi. Artık düzeltmek için ne yapacağımı şaşırdım sussam olmuyor cevap versem daha kötü. Ayrılığı düşündüm evet ama onsuz nasıl olurum bilmiyorum ben bu şehre geldiğimden beri ona tutundum benim herşeyim oldu onsuz ne yaparım bilmiyorum lütfen bana bi çözüm önerin kızlar. Bunları kimseye anlatamıyorum bu ve benzeri çok olay var 1 aydır yaşadığımız, kime derim ki ben sevgilim bana vurdu bu kelimeleri konuştu diye anlatamam bunları tek çözüm burası, yoksa artık tutamıyorum içimde. 21 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum lütfen yardımcı olun
Ayrılın benceMerhaba arkadaşlar, dün geceden beri çok kötü durumdayım. Öncelikle biraz uzun olabilir. erkek arkadaşımı anlatayım size ismi x olsun. Bizim xle 2.5 yıldır ilişkimiz var ikimizde 21 yaşındayız, ben üniversiteye şehir dışına okumaya geldiğimde tanıştık, normalde aileme çok bağlı biriyimdir onu ailemin yerine koydum her anımda yanımda oldu hasta oldum başımda bekledi hep elimi tuttu beni hiç yalnız bırakmadı. Iyi bir okulda iyi bölümlerde okuyoruz ikimizde, kendisi normalde anlayışlı ve iyi bir insandır ancak son günlerde aramız o kadar kötü ki. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yaz tatilinden sonra okuduğum şehire geri döndüğümden beri kavgalarımız bitmiyor. Sürekli bana senden sıkıldım beni bunaltıyorsun demeye başladı. Aldım karşıma konuştum dedim ki "beni bırak öyleyse ben senin bu davranışlarını haketmiyorum." ama asla bırakmadı seviyorum dedi bırakamam dedi sen benim burada güvendiğim tek insansın en iyi dostumsun dedi. Bu arada onu sıkmam bunaltmam söz konusu bile değil, ilişkinin ilk zamanlarında karışıyordum evet ama son 1 yıldır ağzımı açıp tek söz etmedim yok gidemezsin konuşamazsın onunla falan yok yani zaten karıştırmaz kendine. Fakat bu her kavgamızda sen bana zamanında şunu yaptın bunu yaptın diye karşıma ısıtıp ısıtıp getiriyor 2 3 sene önceki olayları.
Şimdi size asıl olayı anlatıyorum, dün akşam biz dışarı çıktık eğlendik arkadaşımızın doğumgünündeydik daha sonra beni yurduma bıraktı. Giderken köpekler havlamaya başladı bende dedimki senin aklına uyduk gece vakti yürüyoruz ya köpekler saldırsa ne olacak? Ne kadar cimrisin bi taksi tutmadık. Açtı ağzını yumdu gözünü vay efendim ben cimri değilim sana para yedirmiyorum diye cimri mi oldum dedi. Ben şok oldum tabi ne para yemesinden bahsediyorsun ben senden ne istedim bunca zaman dedim. Bu arada kızlar ne doğumgünümde ne de yıldönümümüzde bana hiçbirşey yapmadı. Sana o çok istediğin far paletini almadım diye burnumdan getiriyorsun sen ne kadar maddiyata düşkünsün dedi bana ve daha ağıza alınmayacak bir sürü şey. Yok efendim ben onunla berabermişim benim tuzum kuruymuş her dediğim oluyormuş o çok anlayışlı biriymiş beni hep mutlu ediyormuş ayrılmak istemezsin tabii benden dedi ben mükemmelim falan demeye başladı kızlar inanamadım ya. Size yemin ediyorum tek bir beklentim olmadı ondan ben zaten aynı zamanda çalışıyorum paramı kazanıyorum ikimizde öğrenciyiz sonuçta ne beklentim olacak ondan. Bende dedim ki ne kadar çok şey varmış içinde sen çok kötü ve fesat düşünceli bir insansın allah biliyor ya içimi çok büyük günahımı alıyorsun dedim ve ağlamaya başladım o söyledikleri o kadar ağır geldi ki anlatamam. Ama artık ağlamaktan nefes alamamaya başladım. (bu arada kızlar bende 1 yıldır çok ağladığımda nefes alamama ve dengemi kaybetme durumları oluyor biri çok üstüme geldiğinde sinir krizi gibi birşey geçiriyorum). Bana şov yapma dedi. Ben daha kötü oldum tabi ama tek kelime edemedim o an kal geldi resmen. Geçen gün kavga sırasında çantamı fırlatmıştı telefonun kırılmaz camı çatlamıştı, onu kendin kırdın dedi bana. O kadar çirkin şeyler dedi ki hiç bir cevap veremedim, neden böyle oldu anlamadım ama tek kelime bile edemedim. Yeter artık bıktım senden dedi bende onu ittim ben bıktım senden hakaretlerinden asıl ben yeter dedim ve bana bir tokat attı. Başım dönmeye başladı sinir krizininde etkisiyle küçük bi baygınlık geçirdim. O da ağlamaya başladı sonra allahım ben böyle bi insan değilim senin yüzünden delirttin beni dedi yere kapandı. Anlatamıyorum tam olarak, hayatımda hiç böyle kötü bir an yaşamamıştım. Gerçekten artık sinirlerim o kadar yıprandı ki hasta oldum onun yüzünden. Sonrasını çok hatırlayamıyorum odama gittim. Dünden beri de konuşmuyoruz.
Ayrılayım desem mutlu olduğumuzda o kadar eğleniyoruz ki ama bi an geliyor ufacık şeyden bana hakaretler etmeye başlıyor ve durum anlattığım gibi. Artık düzeltmek için ne yapacağımı şaşırdım sussam olmuyor cevap versem daha kötü. Ayrılığı düşündüm evet ama onsuz nasıl olurum bilmiyorum ben bu şehre geldiğimden beri ona tutundum benim herşeyim oldu onsuz ne yaparım bilmiyorum lütfen bana bi çözüm önerin kızlar. Bunları kimseye anlatamıyorum bu ve benzeri çok olay var 1 aydır yaşadığımız, kime derim ki ben sevgilim bana vurdu bu kelimeleri konuştu diye anlatamam bunları tek çözüm burası, yoksa artık tutamıyorum içimde. 21 yaşındayım ama kendimi 30 gibi hissediyorum lütfen yardımcı olun
:))))))üniversite de asklar otogara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?