erkek arkadaşım bende gurur bırakmadı

Ona bagimlilik mi seninki yoksa o hayatimdan cikarsa yalniz kalirim korkusu mu? Cevabin ikisine de evet olsa bile yalniz kalmazsin merak etme. Bagimlilik da cok kotu bundan kurtulman lazim. Daha kimbilir kac erkek arkadasin olur. Yalniz kalirim, iyiyken onunla egleniyorum diye kendini daha fazla degersizlestirme yoksa bunun sonu tekme tokatlatlarin dozunun ve sIkLIginin artmasi olur. Cok gencsin ve onunde kocaman uzun yillar var. Daha iyisinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyor malesef.

Sürekli bana senden sıkıldım beni bunaltıyorsun demeye başladı.

Fakat bu her kavgamızda sen bana zamanında şunu yaptın bunu yaptın diye karşıma ısıtıp ısıtıp getiriyor 2 3 sene önceki olayları.

sen ne kadar maddiyata düşkünsün dedi bana ve daha ağıza alınmayacak bir sürü şey.

Geçen gün kavga sırasında çantamı fırlatmıştı

bana bir tokat attı.

solfejci kafan mı güzel. senden sıkıldım demesi bile aha kapı orda deme seebebiyken adam bi de tokat atmış. ne demek ayrılma. konunun tamamını okumadınız bence.

Senden tiksiniyor gibi davranıyor çocuk. Bir de dürüstçe cevap verir misin: senin hiç bu çocuğa naz yapmak için numara yaptığın, rol yaptigin, bayıldığın falan oldu mu?
hayır asla hayatımda ilk kez böyle bir kavga yaşıyoruz tabiki tartışmalar vs olmuştu ama hiç bu kadar ileri gitmemişti bende kendimi bu kadar kaybetmemiştim.

yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim resmen beynimi okudunuz umarım sizde en kısa zamanda atlatıp hayatınıza devam edersiniz. allah korusun bende diyorum insanlar neler yaşıyor isyan etmemek lazım önümüze bakalım bundan sonra

umarım hayatınızda bir daha böyle kötülükler yaşamazsınız çok zor birşey gerçekten hayatım bitmiş gibi hissediyorum ne gurur ne özgüven hiç birşey kalmadı bende en büyük değerlerimi kaybttim. en kısa zamanda bunları kazanıp hayata dimdik durmayı öğrenmem lazım.

arkadaşlar kusura bakmayın bütün yorumlara cevap veremiyorum ama hepsini okuyorum ve hepsine ayrı ayrı değer veriyorum. Çok teşekkür ederim hayatımda artık önemli kararlar alma zamanı, bana bunu hatırlattığınız için sağolun. 2 dönem yurt dışında okumak için başvuru yapacağım ve bu lanet insandan, bende insanlık kadınlık gururu diye birşey bırakmayan, beni sürekli aşağılayıp hakaret eden insandan kurtulmak için herşeyi yapacağım.Onun için ertelediklerime yanıyorum sadece. Ben bunları yaşıyorum evet ve farkındayımda herşeyin ancak adım atmak için insan bir cesaret bekliyor anlatamıyorum ama bunları aşmak hiç kolay değil olaylar nasıl buraya geldi ben bana böyle davranmasına ne zaman izin verdim hatırlamıyorum bile. İnsan yaşıyor görüyor ama farkına varamıyor işte bazen...

Erkek arkadaşınla ilgili yorumları yazdım ama senin de başka hataların var.onlardan bahsetmemiz lazım ki ilerde ilişkilerinde aynı şeyleri yapma, Cimrisin taksi tutmadın demek çok yanlış, başta taksi tutalım mı demen gerekiyor, sen de para kazanıyormuşsun, ödemeyi de kabul etmen lazım, bu onun görevi değil, senin söylemene rağmen kabul etmiyorsa o ayrı bi problem. 2. far paleti almadım diye falan demiş muhtemelen önceden lafını ettiğin bir konu, adamın bilinçaltında yer edinmiş, Eşinden isteyebilirsin bişey ama sevgilinden isteyemezsin, hele de sevgili öğrenciyse. Sen de ona hediye almak zorunda değilsin. Bunları da aklından çıkarma. Zaten bişey beklemedim, demişsin ama arada senin naz cilve olarak gördüğün şeyler bile yanlış anlaşılmış olabilir.

çok yazik olmuş sana senin adina çok uzuldum esin bile olmayan yabanci bor adamdan tokat yedin ..
daha neyi bekliyorsun ayrilmamak icin ya..
onca hakaret oncaterbiyeszilkk..
her an yaninda olsa ne yazar bu adam ..
saygisiz bi kere..
ayni eski esimi hatirlatti bana..
boyle tiplwrden adam olmaz yq..
unutirsun yazamanla hersey olur daha yasin kaç senin..
parani kazaniyorsum okulun var..
bu manyakla ne isin var senin ya..
yazik degil mi sana senin duygularina..
ayril ya daha neyi bekliyorsun??
seni dövüp hastanelik etmesini mi??

nikahiniz mi var,cocugunuz mu var gencecik yasta boyle it kopugu cekiyosunuz ben anlamiyorum ki..
o 21 yas geri gelmez,elin bes para etmez adamiyla harcama bugunleri,ilerde cok kafana vurursun.
cani cehenneme de yol ver gitsin hayduta,gitsin tokatlayacak baska biri bulsun.
emin ol guzel anilar biriktirecegin baska biri olur.
boyle mallarla zaman gecirip hayata erkeklere guveninizi yerle bir etmeyin.

Tabi ki evlenin. Tokatla kalmasın bu ilişki, tekme yumruk da girsin. Henüz sevgiliyken tokatlanmışsınız biraz gözümüz açık olsun. Burada herkes nasıl seyler yaşıyor. Başkalarının hayatlarından tecrübe edinşn de ayrılın. Cok mu zor?

Ayrılın bence
Üni de benim de 6 sene süren bi ilişkim oldu
Birbirimizin annesi babası gbiydşk
Aynı evde kaldık 2 sene
O kadar cok severdm ki onu anlatamam
Okul bitti askerliğini bekledim
Ama son zamanlarda yapamadık
Ağlaya ağlaya ayrıldım
Ve boyle dengesiz biri değildi sadece inanılmaz kıskanctı
Cok bunalttı beni
Unutuluyor yani :)
Üzerine iki evlilik yaptım
Daha cok gencsiniz
Sizinkinin konusmalari cok kırıcı
Bence devam etmeyin süresi dolmus bu ilişkinin

Üniversitede okuyorsun tutunacak başkası yok ayrılamam vs vs bunlar nedir? Hepimiz üniversite okuduk aileden ayrı kimsem iz yoktu ders peşindeydik. Yani sen de herkes gibi paşa paşa yalnız da okursun hiçbişey olmuyor. Ayrıca taksiye binmedik ivir zivir yapacağın yere baştan taksi çağırıp parayi sen odeseydin.

Ayrılmak için ne bekliyorsunuz ? Komalık olmayı falan mı ?

Adam sıkılmıs artık.yılların getirdigi alıskanlik ve vicdandan dolayi ayrilamiyor senden..bu sekilde hıncını cikarmaya calisiyor sen ayril istyor.tabi bu surecte içinde nasil bi hayvan oldugunu da gosteriyor..sen hala ns ayrilirim diyosun..gurursuzluga devam o zamn ne diyelim.karsinda seni seven bi insan yok.sevgi bu degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…