- Konu Sahibi yansimasal
-
çok güzel bir duygu.. amacın ne arkadaşım zaten canım yanmış bir de seninle mi uğraşayım ?
karar vermek o kadar zor ki .. hiçbirşeyden emin olamıyorum .. aldattı diyorum emin değilim belki başka bir sebeple açtı bilemiyorum inan hangi kararı verirsem aklım hep diğerinde kalıyor.. ayrılsam ya suçu yoksa diyorum devam etsem kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor.. işin içinden çıkamıyorum ben..
canın yandığı için konuna iyi niyetle yorum yaptım dün
Sen ters cevap verdin ama yazdığımı da yapmışsin bunu belirtiyorum
büyük konuşmak iyi değil
insanların yorumlarına saçmalık demek hiç iyi değil
daha sakin olmalısın
ne yazık ki şuan beni en iyi sen anlıyorsundur... bende hiç gerek bile duymazdım araştırmaya falan ama çok garip insanın içine doğuyor ve yıllardır yapmadığım şeyi yaptım arattırdım direk karşıma çıktı.. ikimiz içinde sabır diliyorum ben bugün buluştuğumuzda bu işi bir neticeye bağlıcam gece çok düşündüm şüpheyle bir ilişki sürmez eğerki mantıklı bir açıklaması yoksa ayrılcam..[/QUOTE
canım ben senin kadar sabırlı olamadım ve telefonda sordum yarım yamalak konuşabildik liseden arkadaşlarımın bazıları orda ekliydi onlara bakmak için tekrar açtım hesabı kapatmayıda unutmuşum dedi ama bu bana yetmedi tabi şifresini istedim hesabın girdim o hesaptan bazı kız isimleri flan araştırmış çok karışık bi durumdayım bunuda niye yaptığını az çok tahmin ediyorum çünkü bu kullandığı facenin şifreside vardı bende adam rahat gezemediği zamanlar arada onu açıyomuş demekki offf offf oysaki nekadar sakin ve huzurlu başlamıştım güne seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin sanada inşallah düşündüğün ve düşündüğüm gibi bişeyler yoktur
ne yazık ki şuan beni en iyi sen anlıyorsundur... bende hiç gerek bile duymazdım araştırmaya falan ama çok garip insanın içine doğuyor ve yıllardır yapmadığım şeyi yaptım arattırdım direk karşıma çıktı.. ikimiz içinde sabır diliyorum ben bugün buluştuğumuzda bu işi bir neticeye bağlıcam gece çok düşündüm şüpheyle bir ilişki sürmez eğerki mantıklı bir açıklaması yoksa ayrılcam..[/QUOTE
canım ben senin kadar sabırlı olamadım ve telefonda sordum yarım yamalak konuşabildik liseden arkadaşlarımın bazıları orda ekliydi onlara bakmak için tekrar açtım hesabı kapatmayıda unutmuşum dedi ama bu bana yetmedi tabi şifresini istedim hesabın girdim o hesaptan bazı kız isimleri flan araştırmış çok karışık bi durumdayım bunuda niye yaptığını az çok tahmin ediyorum çünkü bu kullandığı facenin şifreside vardı bende adam rahat gezemediği zamanlar arada onu açıyomuş demekki offf offf oysaki nekadar sakin ve huzurlu başlamıştım güne seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin sanada inşallah düşündüğün ve düşündüğüm gibi bişeyler yoktur
bende zor sabrediyorum ama az önce konuştuk ve dayanamadım ağladım anladı bişeyler oldğunu ama hiç tedirgin olmadı ailenle mi bir problemin var niye söylemiyorsun falan dedi iş çıkışı hemen yanına gelcem dedi yani hiç kendine kondurmuyor...
Başka bir face hesabı açıp , kendine bambaşka bir profil oluştur.
Arkadaşlık isteği gönder.
Kabul ederse muhabbete başla.
Şimdi gördüğünü söylesen , hesap benim değil arkadaşımın falan diye saçmalar nasıl olsa.
Soğukkanlılıkla hareket et , emin ol ondan sonra yapman gerekeni yaparsın.
genelde bu tarz yöntemlerden hiç hoşlanmam ama arkadaş haklı.böyle bi deneyin tepkisini ilgisini konuşmalarını ölçün bakalım
bende zor sabrediyorum ama az önce konuştuk ve dayanamadım ağladım anladı bişeyler oldğunu ama hiç tedirgin olmadı ailenle mi bir problemin var niye söylemiyorsun falan dedi iş çıkışı hemen yanına gelcem dedi yani hiç kendine kondurmuyor...
gerçekten çok iyi anlıyorum seni bende şu mesainin bitmesini istiyorum evraklar yığılı ama canım bişey yapmak istemiyor oturdum burda kafamdaki parçaları birleştirmeye çalışıyorum sen gerçekten iyi sabrettin ama biraz daha belli etmemeye çalış emin ol yüz yüzeyken daha iyi anlarsın yalanmı söylüyor dogrumu söylüyor ben telde söylediğime pişman oldum kolayca sıyrıldığını zannediyor şifreyi verdi ama safımın atladığı şeyler var akşam olsun 3. dünya savaşı nasıl çıkacak nişanıma da 17 gün var ben neyin içindeymişim böyle
Arkadaşım profilin onun olduğuna eminmisin
Yani fotoğraflarını bilgilerini falan yüklemiş mi?
Bazen aynı isimden 10 tane çıktığı oluyor.
şimdi mesaj atmış işten erken çıkmış yanıma geliyormuş yüzleşmek çok zor geliyor... nasıl davrancağımı bilmiyorum.
Valla canım 12 yıllık evliyim , eşimin hesabı falanda yok ama burada okuya okuya hepimiz kendi çapımızda dedektif olduk:))
arkadaşlar lafı uzatmadan direk konuya giriş yapıcam. benim 4 senelik bir ilişkim var genel itibariyle sorunsuz sayılabilecek bir ilişki..
bugün erkek arkadaşımın face'si var şifresini falan da bilirim fakat bugün yeni bir face açtığını öğrendim benim haberim olmadan böyle bişey yapmış ne amaçla açtığını bilmiyorum, iki arkadaşı var ve birisi kız bunları görünce çıldırdım elim ayağım titriyor şuan ama ne yapmam lazım ona direk söyleyip açıklamamı bekliyim yoksa biraz takip mi etmeliyim
saklama gereği duymaması benim asla böyle bir araştırmaya girceğimi düşünmediğinden olabilir. çünkü söyleme gereği de duymadı zaten bir facesi var ikincisini ne maksatla açarki insan of of
şimdi eve geldim arkadaşlar.. sevgilimle buluştuk face sayfasının resmini çekmiştim direk bilgisayardan çıktısını aldım ve önüne koydum sadece bana bunu açıkla dedim.. şok oldu biliyorum inanman çok zor ama ben yapmadım diyebildi sadece.. sakince sordum sen yaptıysan söyle sadece samimi ol dedim gözleri doldu bunu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama ben yapmadım dedi durdu.. sonra aldı inceledi kağıdı ve facede iki kişi ekliydi biri kız biri erkek kızı sordum tanımıyorum dedi.. erkeği görünce bunu tanıyorum bizim şantiyede işçi dedi ve direk çocuğu aradı , böyle bir durum var bu ne dedi çocuk kem küm etti sonra döküldü..sevgilim bilgisayarını şantiyede bırakıyordu ve bu çocuk arasıra internete falan giriyormuş sonra böyle bir adres açıp resimleri koymuş kendisi evli olduğu için kendi adıyla ve resimleriyle yapamamış falan filan.. ilk önce inanmakta zorlandım ama sevgilimin tavırlarından anladım bir suçunun olmadığını ama yine kızdım tabi nasıl böyle davranabilir niye taviz veriyorsun böyle durumlara geliyoruz diye epey bir konuştum.. baya uzun uzun konuştuk ve sonrasında bir daha böyle bir durumu asla kabullenmeyeceğimi söyleyerek olayı kapattık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?