erkek arkadaşım benden gizli facebook hesabı açmış ...

çok güzel bir duygu.. amacın ne arkadaşım zaten canım yanmış bir de seninle mi uğraşayım ?

canın yandığı için konuna iyi niyetle yorum yaptım dün
Sen ters cevap verdin ama yazdığımı da yapmışsin bunu belirtiyorum
büyük konuşmak iyi değil
insanların yorumlarına saçmalık demek hiç iyi değil
daha sakin olmalısın

Acaba varsa içinde
Açıkça sor
Arkadaşımındı vs. diye tipik yalanlarsa zaten anlarsın
Böylesi karar vermende daha etkili olur hem

yardımın için minnettarım ama yanlış anlıyorsun yada anlatıyorum saçmalık dediğim senin yorumun değil o durumda bulunmamdı neyse..

genelde bu tarz yöntemlerden hiç hoşlanmam ama arkadaş haklı.böyle bi deneyin tepkisini ilgisini konuşmalarını ölçün bakalım

genelde bu tarz yöntemlerden hiç hoşlanmam ama arkadaş haklı.böyle bi deneyin tepkisini ilgisini konuşmalarını ölçün bakalım

Valla canım 12 yıllık evliyim , eşimin hesabı falanda yok ama burada okuya okuya hepimiz kendi çapımızda dedektif olduk:))

şimdi mesaj atmış işten erken çıkmış yanıma geliyormuş yüzleşmek çok zor geliyor... nasıl davrancağımı bilmiyorum.

Arkadaşım profilin onun olduğuna eminmisin
Yani fotoğraflarını bilgilerini falan yüklemiş mi?
Bazen aynı isimden 10 tane çıktığı oluyor.

Arkadaşım profilin onun olduğuna eminmisin
Yani fotoğraflarını bilgilerini falan yüklemiş mi?
Bazen aynı isimden 10 tane çıktığı oluyor.

eminim çünkü koyduğu resimler sadece bende ve onda olan resimlerden diğer adresinde olan resimler değil kendi kendime hayal mi gördüm diyorum resmen kafayı yicem..

şimdi mesaj atmış işten erken çıkmış yanıma geliyormuş yüzleşmek çok zor geliyor... nasıl davrancağımı bilmiyorum.

içinden geldiği gibi doğal davran ama sana tavsiyem güçlüde dur sonuçta belki bu kadar üzüntünü bile boşa çıkarak bişey söyleyiverir gerçekten bi suçuda olmaya bilir ama sakın üste çıkmasına ve suç bastırmasına izin verme bütün sorularının cevabını al ve öyle gel sonuçta bütün soruların cevabı onda bizler tahminlerimizi söylüyoruz...

Niye açtıda kapattı peki şimdi anlayamadım.
O kıza arkadaşlık gönderdinizde şüphelendiği bir durum mu oldu acaba.

Valla canım 12 yıllık evliyim , eşimin hesabı falanda yok ama burada okuya okuya hepimiz kendi çapımızda dedektif olduk:))

maşallah allah evliliğinizin devamını erdirsin inşallah
haklısınız.etrafda erkek değilde ADAM kalmayınca bayanlarda bu yollara başvuruyorlar tabiki

bence takip et benim bir arkadaşımda aynı şekilde yakalamıştı takip etti aldatıldığını öğrendi sonra sevgilisi kandırdı tekrar barıştılar ama daha sonra yine yakalamıştı dikkat et bnce

şimdi eve geldim arkadaşlar.. sevgilimle buluştuk face sayfasının resmini çekmiştim direk bilgisayardan çıktısını aldım ve önüne koydum sadece bana bunu açıkla dedim.. şok oldu biliyorum inanman çok zor ama ben yapmadım diyebildi sadece.. sakince sordum sen yaptıysan söyle sadece samimi ol dedim gözleri doldu bunu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama ben yapmadım dedi durdu.. sonra aldı inceledi kağıdı ve facede iki kişi ekliydi biri kız biri erkek kızı sordum tanımıyorum dedi.. erkeği görünce bunu tanıyorum bizim şantiyede işçi dedi ve direk çocuğu aradı , böyle bir durum var bu ne dedi çocuk kem küm etti sonra döküldü..sevgilim bilgisayarını şantiyede bırakıyordu ve bu çocuk arasıra internete falan giriyormuş sonra böyle bir adres açıp resimleri koymuş kendisi evli olduğu için kendi adıyla ve resimleriyle yapamamış falan filan.. ilk önce inanmakta zorlandım ama sevgilimin tavırlarından anladım bir suçunun olmadığını ama yine kızdım tabi nasıl böyle davranabilir niye taviz veriyorsun böyle durumlara geliyoruz diye epey bir konuştum.. baya uzun uzun konuştuk ve sonrasında bir daha böyle bir durumu asla kabullenmeyeceğimi söyleyerek olayı kapattık..

bence yalandır. inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…