- Konu Sahibi yansimasal
-
benim erkek arkadaşım face de çok oyun oynar, top eleven mı nedir ondan. o yüzden o da birsürü hesaba girer çıkar mesela kendine bişeyler gönderir oralardan. belki sizinki de öyle bişey için açmıştır, duvarında falan yazıyo mu hiç şunu oynadı bunu oynadı diye?
bence hiç oyunlara girme canım .. takibede alma nedir bu yani ... açıkça söle askım senin adına bi profil daha var bune diye. bırak açıklasın ha baktın mırın gırın ediyor takibe alırsın ozaman . 4 yıl omuş az çok tanırsın yani...
oyunlara girince ne olcak ? kötü birşey yaposa sende onun sewiyesine düşmüş olcaksın ... ve yine gördüklerine üzülen sen olucaksın veya tam tersi neden böle bişey yaptım hiçbirşey yokmuş diye vicdan yapcaksın ... sen araştırma Allah büyük görüyor herşeyi .
bu kadar olur tesadüf eseri bu konuya girdim öyle okurken bide ben arıyım nişanlımı acaba başka bir profili varmı die evet çok eskilerden kalma bir profili var şuan açık5 yıldır birlikletiyiz ilk başta kapattırdığım profilini açmış ne zaman ne için açtığını bende bilemedim şuan Allahım bu kadar olabilir yani şoktayım insan bir ilişkinin içinde sonsuz güvenle ilerlerken böyle bişeyi yapma ihtiyacı hiç duymuyormuş meğer görünce arkadaşlık isteği gönderdim şimdi bakalım ne zaman faceyi açıp bana dönüş yapıcak die bekliyorum ve senin ne yaptığını da merak ediyorum bizimle paylaş lütfen...
benim erkek arkadaşım face de çok oyun oynar, top eleven mı nedir ondan. o yüzden o da birsürü hesaba girer çıkar mesela kendine bişeyler gönderir oralardan. belki sizinki de öyle bişey için açmıştır, duvarında falan yazıyo mu hiç şunu oynadı bunu oynadı diye?
Başlığı okuyunca yanlış anladım
Birbirine face yasaklayan tiplerden sandım
Neyse ki adamın normal profili var bir de ekstra almış ve kız arkadaşını eklemezken başka bi kızı eklemiş
O zaman durum pek iç açıcı değil
Açıklama ne olursa olsun bana inandırıcı gelmezdi doğrusu
Bir face neyine yetmiyo? Gizli işler için ikinci face hesabı açmış bu aşikar, sizden gizlerken başkalarını eklediğine göre..
fake profilimden kızı eklemiştim kabul etmiş, kız bir garip fakemi değilmi anlamadım bir kere soyadı bir şehir adı ve sadece bir tane kendi fotografı var sürekli abuk sabuk şeyler paylaşmış heryere beni ekleyin arkadaşım çok az falan yazmış .. sevgilimi aklamak asla istemiyorum ama olanlar hiç normal gelmiyor..
Carrie, face adresini kapatmış hiç bir şekilde gözükmüyor yok oldu resmen profil.
fake profilimden kızı eklemiştim kabul etmiş, kız bir garip fakemi değilmi anlamadım bir kere soyadı bir şehir adı ve sadece bir tane kendi fotografı var sürekli abuk sabuk şeyler paylaşmış heryere beni ekleyin arkadaşım çok az falan yazmış .. sevgilimi aklamak asla istemiyorum ama olanlar hiç normal gelmiyor..
Carrie, face adresini kapatmış hiç bir şekilde gözükmüyor yok oldu resmen profil.
Dün sana yorum yapmıştım fake açıp kızı ekle diye, uğraşamam böyle şeylerle direk sorucam demiştin.
uğraşmışsin bak
belki seni engellemiştir
bilemiyorum ama birkaç farklı profilden baktım hiçbirinde gözükmüyor.
hiç öyle titiz çalışmaların insanı değilim sanırım onun neler yapacağını beklemeye katlanamıcam herşeyi söyleyeceğim ve o masumluğunu bana kanıtlasın diye beklicem
ben böyle saçmalıklara bulaşacağıma o düşünsün ne yapacağını
Boşver sıksan sanki yapmayacak mıydıasla öyle birbirine yasaklar koyan bir tavır içinde olmadık ama fazla rahat batıyor sanırım sıkmayınca insan bu hallere düşüyormuş..
inan ne dese inanırım diye düşünüyorum hiç bir mantıklı sebep gelmiyor aklıma.. dünden beri ne yapcağımı düşünüyorum..
ben kızı ekle demiştim sen ben öyle saçmalıklara bulaşamam demiştin..
yorumumda önerdigim saçmalıga bulaşmak nasıl bi duygu?
Boşver sıksan sanki yapmayacak mıydı
İçinde olmasın insanın, içinde varsa her türlü fırsat bulur yapar
Sen değil bence o düşünsün bu saatten sonra ne yapacağını..
evet haklısın benim yapabileceğim bişey yok sanırım.. artık o düşünsün..
Erken gördüğün için şükret
Sen bu insanlı nişanlı belki evli de olabilirdin
Allah beterinden korusun
En mantıklı kararı vermen dileğiyle, bir ömür mutluluklar sana hayatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?