erkek arkadaşım benden gizli facebook hesabı açmış ...

Öyle olsa fotoğraflarını koymasına ne gerek var? İsmini bile vermezsin fake açarsın bitti gitti. Başka bişi olmalı.

bende senin gibi düşünüyorum bugün buluşunca direk konuşacağım ama hiç iyi değilim sabaha kadar uyumadım üzüntüm sinirim mantıklı düşünmemi engelliyor..

ne yazık ki şuan beni en iyi sen anlıyorsundur... bende hiç gerek bile duymazdım araştırmaya falan ama çok garip insanın içine doğuyor ve yıllardır yapmadığım şeyi yaptım arattırdım direk karşıma çıktı.. ikimiz içinde sabır diliyorum ben bugün buluştuğumuzda bu işi bir neticeye bağlıcam gece çok düşündüm şüpheyle bir ilişki sürmez eğerki mantıklı bir açıklaması yoksa ayrılcam..

hayır canım erkek arkadaşım oyun oynamaz normalde kendi facesine bile doğru düzgün giren bakan biri değildir o sebeple çok şaşkınım..

fake profilimden kızı eklemiştim kabul etmiş, kız bir garip fakemi değilmi anlamadım bir kere soyadı bir şehir adı ve sadece bir tane kendi fotografı var sürekli abuk sabuk şeyler paylaşmış heryere beni ekleyin arkadaşım çok az falan yazmış .. sevgilimi aklamak asla istemiyorum ama olanlar hiç normal gelmiyor..

Carrie, face adresini kapatmış hiç bir şekilde gözükmüyor yok oldu resmen profil.

Başlığı okuyunca yanlış anladım
Birbirine face yasaklayan tiplerden sandım

Neyse ki adamın normal profili var bir de ekstra almış ve kız arkadaşını eklemezken başka bi kızı eklemiş
O zaman durum pek iç açıcı değil
Açıklama ne olursa olsun bana inandırıcı gelmezdi doğrusu
Bir face neyine yetmiyo? Gizli işler için ikinci face hesabı açmış bu aşikar, sizden gizlerken başkalarını eklediğine göre..

asla öyle birbirine yasaklar koyan bir tavır içinde olmadık ama fazla rahat batıyor sanırım sıkmayınca insan bu hallere düşüyormuş..
inan ne dese inanırım diye düşünüyorum hiç bir mantıklı sebep gelmiyor aklıma.. dünden beri ne yapcağımı düşünüyorum..

belki seni engellemiştir

Dün sana yorum yapmıştım fake açıp kızı ekle diye, uğraşamam böyle şeylerle direk sorucam demiştin.
uğraşmışsin bak

Dün sana yorum yapmıştım fake açıp kızı ekle diye, uğraşamam böyle şeylerle direk sorucam demiştin.
uğraşmışsin bak

fake profil açtığımı zaten söylemiştim yanlış anlamışsın sevgilime istek gönderip onun cevaplamasıyla uğraşamam demiştim daha doğrusu dayanamam , kaldıramam böyle bişeyi..

ben kızı ekle demiştim sen ben öyle saçmalıklara bulaşamam demiştin..
yorumumda önerdigim saçmalıga bulaşmak nasıl bi duygu?

Boşver sıksan sanki yapmayacak mıydı
İçinde olmasın insanın, içinde varsa her türlü fırsat bulur yapar

Sen değil bence o düşünsün bu saatten sonra ne yapacağını..

Boşver sıksan sanki yapmayacak mıydı
İçinde olmasın insanın, içinde varsa her türlü fırsat bulur yapar

Sen değil bence o düşünsün bu saatten sonra ne yapacağını..

evet haklısın benim yapabileceğim bişey yok sanırım.. artık o düşünsün..

Erken gördüğün için şükret
Sen bu insanlı nişanlı belki evli de olabilirdin
Allah beterinden korusun
En mantıklı kararı vermen dileğiyle, bir ömür mutluluklar sana hayatta..

karar vermek o kadar zor ki .. hiçbirşeyden emin olamıyorum .. aldattı diyorum emin değilim belki başka bir sebeple açtı bilemiyorum inan hangi kararı verirsem aklım hep diğerinde kalıyor.. ayrılsam ya suçu yoksa diyorum devam etsem kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor.. işin içinden çıkamıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…