Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

zaten ben hemen hemen maasımın tumunu aıleme verıyorum evı ben ve abım gecındırgı ıcın maasın yarısından fazlası eve gıdıyor bugun ben calısyrdum saat 3 te ısten cıkıcamdım bugun carsı ıznı vardı bırısınden borc almıs carsıya cıkmıs cafeye gıttı benı bekleedı ısten cıkayımda bende eve gıdıp bıran once cam acayımda konusalım dıye bende yenı cıkdım bekledı bekledı tabı ben yetısemedım uzgun bır halde dondu sanırım cunku benım donmem lazım gormek ısterdım senı dedı kapadı telı ay bır ıcım acıdı kı sormayın bır yanım samımıyetıne ınanıyor bır yanımda ınanmıyor cunku daha yenı tanıstık yaptığı dogru degıl hangı maksada uygun boyle bır ıstekde bulundu bılemeıyorum :44:

e sen eve geldiğinde çıksaymış ya?

sakın verme benim arkadaşımda aynı senin gibi 200-300 derken tam 3 milyar vermiş şimdi geri alamıyor ayrıldılar yüz kere istedi ama adam tınlamıyo bile sakın derim verme para istemek ne kadar ayıp ya hiç mi isteyecek kimse yokta kız arkadaştan para istiyolarr...

evı ben ve abım gecındırgı ıcın maasın yarısından fazlası eve gıdıyor
heh evin rızkını kaptır bööle açıkgözlere
tatlı dil hep işe yarar acındırmak böle boynu bukuk laflar etmek kadın kalbini hep burar kanma sakın
kasım ayına yeni girdik ailesi aylık harclıını yollar merak etmeyin

ailesinden başka para isteyecek başka birileri yokmuymuşta senden istiyorr,son çaresi sen misin?çok saçma yaa,dayısı ,amcası,arkadaşı vs.........gitsin başkasından istesin,bu ne yüzsüzlükkk,,,daha yeni bir ilişki ve para istiyor??????

Nasıl yani?
Elle tutulur bir tek yanı yok!
Hala "borç aldım,senle kamerada görüşmek için" demesi bile mide bulandırıcı bence..
Ben çok fesadım arkadaş,gelemem para işlerine..

bence verme canım. yani çok yeni bi ilişki, sizin birbirinizle konuşurken bile çekinmeniz gereken bi dönemde para istemeye çekinmiyor...
askerde karnını da doyuruyorlar, yemeğini de veriyorlar. çarşı izni de sınırlı 300 lira parayı nereye harcıyacak?
50 falan olsa belki derdim ama 300 liralık ihtiyaç biraz lükse de giriyor olabilir...

Nasıl yani?
Elle tutulur bir tek yanı yok!
Hala "borç aldım,senle kamerada görüşmek için" demesi bile mide bulandırıcı bence..
Ben çok fesadım arkadaş,gelemem para işlerine..

yok onumu demeye getırdı yoksa senı gercekten mı ozledım demek ıstedı bende hata carsambadan sınaylını verdı bende neyın var neyın var vs vs dıye uzerıne gıdınce mesaj atıcam dedı ama yanlıs anlama dedı bende heh ayrılcaz sanırım soyleyemıyor dedım bır bakdım şu meajı yazmıs '' para varmı sende bana bıraz borc lazım evden yenı ıstedım tekrar ıstemeye yuzum yok 10 gunde 200 tl bıttı borca dagıttım para lazım bıraz bırtanem yanlıs anlama bıtanem dıye yazmıs )

sakın verme derim.
2 3 aylık bi sevgili ve yaşanmışlık bişi yok.
erkeklerde iyice arsıza bağladı

ona yollarsan banada yollar mısın bi tanem
şaka bi yanada eğer farkındaysan onun sana yıkılmak üzere olduğundan yollama bakalım tavrı ne hiç arada kalmayaa gerek yok bunca kadın bu adamın ne demek istediğini taaaa buralardan anladık burdan bişi yakalarsın artık

taksitlerimiz var,direkt babama verdim filan de ,bana pek bişey kalmadı de bakalım ,tavrı nasıl olacakkk beyefendinin,,,,

dogru sanırım zaten emın olmadgım ıcın sızlere sordum ya tum bayanlar neredeyse hem fıkırız

taksitlerimiz var,direkt babama verdim filan de ,bana pek bişey kalmadı de bakalım ,tavrı nasıl olacakkk beyefendinin,,,,

aksam konusucaz yarın derım sıze artık bakalım ne dıyıcek canım abıme lazımmıs kusura bakma dıyıcemmm ama ıstersen 20-30 bısııler yollarım dıyıcem masusdannnn 300 yanındaaaa ne kalır dımı bakalım dalga gecmemı nasıl karsılıcak

Heeee birtanem dedi anladım ben şimdi...
Borca dağıtmak derken bu adam kumar oynuyor galiba?
Ne yapıyor da borç yapıyor böyle?
Zaten bu işin geleceği de yok!
Askerdeyken 600 lirayla geçinemeyen adam sivil hayata nasıl yaşayacak?

yanı askerde 600 tl bende anlamıyorum sordum fakır ınsnalar var burda sıgarları yok cay ıcıcek paraları yok onlarada sıgara dagıtıyorum demısdı bana cay ısmarlıyrmus vs vs

yanı askerde 600 tl bende anlamıyorum sordum fakır ınsnalar var burda sıgarları yok cay ıcıcek paraları yok onlarada sıgara dagıtıyorum demısdı bana cay ısmarlıyrmus vs vs

Oyyyyy kıyamam ne kadar yufka yürekli bir kardeşceğiz bu böyle!!!
Ağlıycem şimdi!

Ya yuh yaa, deminden beri bu konuyu okuyorum da, hala fark etmedin mi sen bu adamın niyetini ya ???!

Adam askerde, bu kadar masrafı olması hiç normal değil, seni resmen ayakta uyutuyo ''birtanem'' ...

Para falan yollama, çok pişman olursun ilerde çoook !!

ıstanbul trafıgını bılırsınız ısyerım anadoluda evım ıse avrupada yetısemedım
hayır demek istediğim, o sen eve gidince dışarı çıksaymış. neyse, bu kadar yufka yürekli olma.

sigaraya ne kadar para gider ki? madem ailesi bütün koğuşa sigara çay dağıtacak kadar zengin gitsin onlardan istesin.
başka yerlere harcıyodur parayı muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…