öğrendim ki erkeğe değer vermedikçe değerli oluyosun süslen özen kendine bak ama bunu kendin için yap. hele bir erkek için fedakarlık yapıpta asla yutma hiç birşeyi.
sen ne kadar fedakarlık yapar yutup susarsan okadar üzülürsün sakın unutma herşeyden önce sen değerlisin elin oğlu değil
ben de çok etkilenmiştim...bir de kitabın anlatım tarzı daha güzel tabi..
gerçekten hikaye çok güzelmiş
işte budur...
evet canım haklısın...bizim tarzdakiler sanırım evledikten sonra odun moduna yaklaşıyorlar.
şükür eşimle sorun yok hala eski tavırlar var ama elmayranın konusundan beri tüm erkeklere gıcığım var
arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden..
arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden..
bazen yapıyorum.. ama insan bekliyor işte okadar hazırlanmaya süslenmeye bide demezmi yatakdan kalkmıs gelmiş gibisin diye! asıl yatakdan kalkıp gelen o.. ben geceden başlıyorum hazırlıga yazaten kendisi yakışıklı biri değil hatta çok zayıf.. uzun boylu.. bana şaşırıyolar bunla nasıl berabersin diye.. hiçbir tanıdıgm beyenmiyor ailemde dahil.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?