- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
YAnlislik oldu evet, pardon.Ay yine beni alıntılamışsın
Yanlışlık oldu de lütfen
Ya dok7nsun karfisnam filan
Benim gibu
Popoma nie dojunuo nieee
Asla fake deilim
Anlamadiniz cok fasla takimtim var
Aman brni yanlid bilmesin diye
Ne olur bir yorum cok gordunuz okumayin konumu o zaman
Simdi actirrim uyelimi kizim anlayin fake deill
Ya Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuzYemin ederm deglm dun uye oldm cok izliodm burayi her konuyu yaziyodm burasi cikiyodu esmle sornm hamileym kizm var evsel problemler dunde kayt olunca actm ama simdi bulamiyorm inanin fake olmak gibi derdm yok nie olsn
ay istersen sokakta olsun yaniEve gelmesi yada benim ona gitmem yasak
Bi sinema vat
Tura da gidemeyiz
Ondan orda opustuk aksam saat de gecti ne vat bunda
Otobuste mi oldu yada sokakta mi
Ya Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Harika yazmsinz vallaalıntıladığım cümleyi okursan gayet anlaşılır, mahkemede dilekçe yazmıyoruz sohbet ediyoruz burda, ay pardon "burada"
Herkez yazima takmis durumda biz buraya yargilanmaya degil canm fikir oneri almaya geliyoruz sen ve senin gibilerle karsilasiyoruz surekliYa Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Bu arada allahaskina degil allah askina bisey degil birsey bi bakin ya . Noktadan sonra buyuk harf baslarYa Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Bize diyosunuz ama sizde pek duzgun yazmiyosunuzYa Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Herkez değil herkes .Herkez yazima takmis durumda biz buraya yargilanmaya degil canm fikir oneri almaya geliyoruz sen ve senin gibilerle karsilasiyoruz surekli
Ay pardon gercekten kendi dertlerimizi kenara biraktik yazim imla klavuzlariyla ugrasiyoruzHerkez değil herkes .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?