Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Canim nolcak opusmek ayip degil ki. O el olayida anlik biseydir zaten tamam bi daha olmaz demis bence sikinti yapma kac yasinda kadinsin olur tabi o tarz seyler hem opusmek veya baska seyler seni KOTU KADİN yapmaz..

Sen kendini kaybedip öpüsüyon oda cesaret almis sorun sende ya iste yada hic bise yapma karsindaki Erkek anlatabiliyormuyum erkek ne kadar dayanir acap

Ya dok7nsun karfisnam filan

Benim gibu

Popoma nie dojunuo nieee

Asla fake deilim
Anlamadiniz cok fasla takimtim var
Aman brni yanlid bilmesin diye
Ne olur bir yorum cok gordunuz okumayin konumu o zaman

Simdi actirrim uyelimi kizim anlayin fake deill

Yemin ederm deglm dun uye oldm cok izliodm burayi her konuyu yaziyodm burasi cikiyodu esmle sornm hamileym kizm var evsel problemler dunde kayt olunca actm ama simdi bulamiyorm inanin fake olmak gibi derdm yok nie olsn
Ya Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve gelmesi yada benim ona gitmem yasak
Bi sinema vat
Tura da gidemeyiz
Ondan orda opustuk aksam saat de gecti ne vat bunda
Otobuste mi oldu yada sokakta mi
ay istersen sokakta olsun yani
sinema diyorsun sonuçta insan yok mu orda .ayrıca sadece öpüşmekten bahsetmiyorsun .
ne var bunda diyorsun sonra beni kullandı mı diyorsun fake bence bu konu çelişkili .

Ya Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz

alıntıladığım cümleyi okursan gayet anlaşılır, mahkemede dilekçe yazmıyoruz sohbet ediyoruz burda, ay pardon "burada"
zaten bu alıntında(benim lafım olan) bu başlığa ait değil, klozet temizliği ile ilgili başka bi başlığa ait

Peki arkadasım sınırlarım mahremim diyorsunda o bölgeye gelene kadar opusmen veya adamın elinin gezdiği yerler mahrem olmuyor mu sınırlarını bi daha belirle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…