- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
??? Ne alakaSeks icin evlensin ama kisilikleri uymayinca bosansin. Sizce dogrusu bu mu?
0
Psikologla opme konusunu astim zaten
Ilerleyince durum simdi kafama takintim basladi hic hisi yapamasim yok
Asla o zihniyet dedilim
herşey tamam sonuçta 2 sevgilisiniz yetişkinsiniz hala beni kullanıyor mu vs diye düşünmeyin . sonuçta karşılıklı yaşıyorsunuz ama tabiki istemediğiniz şeyleri zorla yapmayın .
ama sinemada nasıl ya ?sinemada beni kimse o şekilde öpemez . insanlar görebiilir çok çirkin bence hareket . değer veren bir erkeğinde herkesin içinde böyle hareketler yapıcağını sanmam .
Yinemipilav
Sinemayı sevişme ortamı gören ben değilim, görenlerden de rahatsız oluyorum.
Aşırı tutucu biri olsam burda dini içerik paylaşırdım kınardım konu sahibini.
Kaç yaşında kadınsın o kadar açıkladım laftan anlamıyorsun.
Ay lütfen mesajımı alıntılama ya ben izmirde sen vanda.
Yasak? Kim mis yasaklayan? Siz yetiskin degil misiniz? Gestapo mu var basinizi ustunde dolanan? a aaaEve gelmesi yada benim ona gitmem yasak
Bi sinema vat
Tura da gidemeyiz
Ondan orda opustuk aksam saat de gecti ne vat bunda
Otobuste mi oldu yada sokakta mi
Yahu yapmış göğsüne de elletmiş ona tatlı tatlı birbirini sevmek gibi gelmiş (sevişmenin kibarcası:) ama konu cinsel birlikteliğin gerçekleştiği yere gelince birden uyanıp pişman olup kötü hissetmiş. Ben böyle algıladım.
Ve diyorum ki birdaha yapma konu sahibi. Çünkü belli bir noktaya getirdikten sonra vazgeçmekte yanlış hatta özür dilenmesi gereken bir davranış.
Ne var bunda evetEve gelmesi yada benim ona gitmem yasak
Bi sinema vat
Tura da gidemeyiz
Ay yine beni alıntılamışsınYasak? Kim mis yasaklayan? Siz yetiskin degil misiniz? Gestapo mu var basinizi ustunde dolanan? a aaa
Nevar bunda diyorsunuz ama beni kullandimi diyorsunuz celiskiliEve gelmesi yada benim ona gitmem yasak
Bi sinema vat
Tura da gidemeyiz
Sizi yanlış bulanlar olmuş ancak herkesim kendi fikridir. Bu sizi rahatsız edecek bişeyse bize de buna saygı duyarak sizin tarafınızdan yorum yapmak düşer. Biri için problem olmayan bişey başkası için büyük sorun olabilir bu yapıyla yaşayış tarzıyla alakalı bişey.
Gelelim konuta engel olarak kendi gikirlerinize göre en doğrusunu yapmışsınız zaten. Sizi kullanmaya çalışmamış sizde insansınız ister istemez öpmüşsünüz olabilir oda erkek olarak kendine hakim olamamıştır. Aşkın içinde illa cinsel bi çekim vardır olmalıda. Olmazsa sağlıksız bi durum var demektir.
Ancak bazı erkeklerde varki tam olarak evlenme kararı vermeden evvel bu şekilde yaklaşabiliyorlar sırf karşısındakini denemek için. Ve birçok erkek kemdini erkekten koruyan kadınlara saygı duyuyor. Kemdimize olan saygınızdan ziyade sevgilinizin size saygı duymaya devam etmesi için yaptığınızı ve düşüncenizi haklı buldum.
Sevgilinizin evlilik konusundaki fikri nedir peki? Genel yaklaşımı yani bu konuya? Bunuda bilmek gerekiyor tam bir kanaat için
Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Türkçe'nin ırzına geçmişsin. Milletin sevişmelerini boşver sen kardeş.Erkek arkadasn bu zamana kadr bisey istemedi diosn erkek 1 nefsine hakim olamaz bunu anlaman lazm erkek soncda belki zamanla biseyler isteyblr sen onu kendini kaybedip opuyosan oda digerlerinide yapabilecegni dusunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?