Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Pardon senin yazdigini onceden alinti yapmistim.oyle kalmis.sana soylememistim onu ben

Ya Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Ya Allah'ım bu nasıl bir yazımdır?(burada 2. 'ya' gereği yoktur.) Allah aşkına yazdığınızı okuyun (bir okumak nedir ), bir şey anlaşılıyor mu bakın. Türkçeyi katlediyorsunuz

Not; önce kusursuz ol, sonra kusursuzu iste

Arkadaslar derdim kucuk hatalar degil.alintiladigim mesajlarda sessiz harfler yutuldugu icin ve yanlis harfler kullanildigi icin okunmasi anlasilmasi sorun oluyor.buna taktim ben.

Hem kullanmasın diyorsun hem evde yalnızdım çay içelim demedi diyorsun. Hem istemiyorsun hem sinemada kiloduna dokunuyor adam.Kendine olan saygının sevismek ile yok olacağını düşünecek kadar sig bir zihniyetin varsa erkeklerden de uzak dur sinema filan olaylarını unut o zaman.
Bu arada ne istediğini bilmiyorsun kafan karismis senin.

öpüşüyorsun zaten adamla, öpüşme de o zaman bide sinema da bu hareketleri yapmayın yaa, sizin gibiler yüzünden sinemaya tek gitmeye çekinir olduk ayıp ayıp

Arkadaşım mahrem yerlerin bu kadar dokunulmazsa adama niye mememi elle diye ısrar ediyorsun? Sonra popoya dokunmuşmuş, kullanıyormuşmuş. Sen kendin bile ne istediğini bilmiyor, çelişkili davranıyorsun. Karşımdakinin de aklını karıştırmış, mahçup duruma düşürmüşsün. Ne bu yani? Adamı kullanan sensin, orayı elle ama burayı elleme diye het Adam sana uymaya çalışıp sürekli o mahçubiyeti yaşamaktan bıkıp senden soğuyacaktır zaten. Hayır yani, ya öyle ol, ya böyle.

Hayr'olsun rüyamda bir topik gördüm, topik erkek arkadaş meselesinden çıkmış, imla kurallarına dönmüştü, kimi neden öyle yazıyorsun diyordu, kimi sesli harfleri yutmaya devam ediyordu, tam ne yapsam acaba? Konu dışından mı uyarı versem, Türkçe yazım kurallarına dikkat etmelisiniz ama birbirinizi de bu konu da tenkit etmemelisiniz diye minik ikazlar mı yapsam, polemikten uyarı versem mi diye düşünürken Ak sakallı dede göründü, Mune kızım önce konuya uyarı yaz, sonra cımbızı bilersin, devam edeni banlarsın dedi, öyle uyandım gündüz niyetine inşallah.

Göğ(ü)sünüz çok önemsiz de poponuz çok mu kutsal şimdi bunu mu anlıyoruz bu konudan

Sinema gibi topluma açık bir yerde samimiyetinizin dozunu ayarlayamayarak zaten kendinize ve çevrenize çoktan saygınızı yitirmişsiniz. Sadece ikinizin olduğu bir yerde istediğinizi yaşayabilirsiniz buna herkes saygı göstermeli sizin tercihinizdir , özelinizdir. Bence buna daha çok kafa yormalısınız.

Amerika'da sinema ciftlerin boyle seyleri yasadigi yerler olabiliyor. Ben taraftari degilim, bence de Turkiye nin muhafazakar sartina uygun degil ama olmus bir kere, insanlik hali. Bence ozel hayat ozel mekanda yasanirsa daha uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…