- 14 Mayıs 2016
- 720
- 1.036
- 113
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Pardon senin yazdigini onceden alinti yapmistim.oyle kalmis.sana soylememistim onu benalıntıladığım cümleyi okursan gayet anlaşılır, mahkemede dilekçe yazmıyoruz sohbet ediyoruz burda, ay pardon "burada"
zaten bu alıntında(benim lafım olan) bu başlığa ait değil, klozet temizliği ile ilgili başka bi başlığa ait
Ya Allah'ım bu nasıl bir yazımdır?(burada 2. 'ya' gereği yoktur.) Allah aşkına yazdığınızı okuyun (bir okumak nedirYa Allahim bu nasil bir yazimdir ya bunlar nasil cumleler?Allahaskina yazdiginizi bi okuyun bisey anlasiliyormu bi bakin ya.turkceyi katlediyorsunuz
Ya derdim illa ki imlaya dikkat edilmesi degil.anlasilmiyor yazdiklariniz.sesli harfleri yazmayinca yada cumle dusuk olunca.yoksa buyuk harf kucuk harf degil sorun.Bize diyosunuz ama sizde pek duzgun yazmiyosunuz
Bravo gerckdnYa Allah'ım bu nasıl bir yazımdır?(burada 2. 'ya' gereği yoktur.) Allah aşkına yazdığınızı okuyun (bir okumak nedir), bir şey anlaşılıyor mu bakın. Türkçeyi katlediyorsunuz
Not; önce kusursuz ol, sonra kusursuzu iste
Bu konu dallasa dönmüş
Herkes bambaşka şeylerden bahsediyor
Amerika'da sinema ciftlerin boyle seyleri yasadigi yerler olabiliyor. Ben taraftari degilim, bence de Turkiye nin muhafazakar sartina uygun degil ama olmus bir kere, insanlik hali. Bence ozel hayat ozel mekanda yasanirsa daha uygun olur.Sinema gibi topluma açık bir yerde samimiyetinizin dozunu ayarlayamayarak zaten kendinize ve çevrenize çoktan saygınızı yitirmişsiniz. Sadece ikinizin olduğu bir yerde istediğinizi yaşayabilirsiniz buna herkes saygı göstermeli sizin tercihinizdir , özelinizdir. Bence buna daha çok kafa yormalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?