Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Adami tahrik et sonrada kendime olan saygimi kaybediyorum de te allaaamm

88 doğumlusunuz demek ki 28 yaşındasınız. Kocaman insansınız. Anın rehavetine kapılmış bir şeye kalkışmış siz de istememişsiniz bundan sonra isteğinize saygı duyuyor mu önemli olan o. Ayrıca "kullanılmak" nasıl bir kelime ya lütfen kendinize gelin, eşya mısınız siz? Öpüldükçe, dokunuldukça tükeniyor musunuz?

Ne demek istediginizi anlayamadim?
Sizin deger yargilariniza sinemaya gitmek ters dusuyorsa onu bilemem. Ancak Sinema herkesin , cins ayirmaksizin FILM izlemeye gittigi bir mekandir.
Sizin ahlak anlayisinizda ciddi bir terslik var.
Ya pilav derdin ne insanlar ironi şaka yapıyor geliyorsun ciddi ciddi yazıyorsun herkese valla bazen bezdiriyorsun bu kadar ciddiye alma herşeyi
Ayrıca konu sahibime yaz kim ne yazıyor sanane yahu

Bir "Annem göster ama elletme dedi" vakası daha
Niye basit olasınız hoşunuza gitmediyse rahatsız oldum bidaha yapma dersiniz. Bu kadar.

Bende bazi arkadaslarin dedigi gibi kendine olan sayginin adamla sevisirsen bitecegine taktim. Yazik bu kadar basit demek ki..

Herkesin iliskisi farkli tabi ama bence kullanmaya calismiyor. 4 ay olmus biseyleri merak ediyordur. Ama yer ve mekan konusuda sacmalamissiniz. Liseli gibi sinemada yiyismek nedir?

Sevgilini,kendini kaybedercesine öperken aklin nerdeydi yeni üye

Adam popona dokununcami dank etti

Yemin ederm deglm dun uye oldm cok izliodm burayi her konuyu yaziyodm burasi cikiyodu esmle sornm hamileym kizm var evsel problemler dunde kayt olunca actm ama simdi bulamiyorm inanin fake olmak gibi derdm yok nie olsn
Bak böyle sesli harfsiz yazarsan siteden atılıcaksın

herşey tamam sonuçta 2 sevgilisiniz yetişkinsiniz hala beni kullanıyor mu vs diye düşünmeyin . sonuçta karşılıklı yaşıyorsunuz ama tabiki istemediğiniz şeyleri zorla yapmayın .
ama sinemada nasıl ya ?sinemada beni kimse o şekilde öpemez . insanlar görebiilir çok çirkin bence hareket . değer veren bir erkeğinde herkesin içinde böyle hareketler yapıcağını sanmam .

Bu konu kapanır Mune .. töbe Yarabbim. . Öpmesi normal isr dokunması da normal. . Neticede elleri kolları bağlı değil.

?? Anlayamadım. Soylediklerimle bunun alakası ne. Yanlışlıkla bana yazdınız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…