Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Ben şehvetle öpüşüp göğüs ellettirdikten sonra iç kısmını da ellese tuhaf bulmuyorum, demekki o da tuhaf bulmamış.

Sınırlarınız olabilir, saygı duymak zorunda herkes. Ama o sınırları siz önce kafanızda bir netleştirin, cetvelle ortadan vücudu böler gibi değil mantık çerçevesinde çizin ki insanlar tarafından anlaşır olsun. Şuan dışardan bakınca bir sınırınız varmış gibi durmuyor çünkü, beni yanlış anlamayın lütfen, minik bir abla tavsiyesi diyeyim, sadece uyarmak istedim. Yoksa sınırınızın olması olmaması, onun sizi ellemesi veya sevişmeniz beni zerre ilgilendirmez.

Ne demek istediginizi anlayamadim?
Sizin deger yargilariniza sinemaya gitmek ters dusuyorsa onu bilemem. Ancak Sinema herkesin , cins ayirmaksizin FILM izlemeye gittigi bir mekandir.
Sizin ahlak anlayisinizda ciddi bir terslik var.
Onu konu sahibine dedim zaten?
Benim değer yargılarıma neden ters düşsün sinema :)
Evet herkes gidebilir sinemaya ama sevişmek için gidenlerden herkes rahatsız.
Ben sinemaya giden sonucuna katlanır diye ironi yaptım zaten, herkes anladı bi siz kaldınız.
Benim ahlak anlayışımın ters mi düz mü olduğuna siz karar veremezsiniz ayrıca.

Bu nasil laf anlamadm
Operim sevgilim duygum var kac ay oldu dokunmasi sart mi bence deil
Sinirini bilsin
Neden eli orama gidiyor

sen şevke geliyorsun yapışıyosun adamın dudaklarına
şevke geliyorsun göğüslerini mıncıklatıyosun
adam da şevke gelmiş popoya dokunmuş bu mu zoruna gitti
sana mübah olan adama günah mı?
o cesareti sen veriyosun sonra da ayy dokunma namahrem diyosun (!)

Senin sorununa çok iyi bir çözüm buldum ben bak.

Bence dokunmasını istediğin yere bir çiçek falan koy.
Bunu da ona söyle çiçek var ellemek var, çiçek yoksa ellemek yok diye.

Çocuğa da yazık ama işini kolaylaştırmak lazım
Ne bilsin neye kızıp neye izin vereceğini

Evet şimdi benim için dua edebilirsin

Asla fake deilim
Anlamadiniz cok fasla takimtim var
Aman brni yanlid bilmesin diye
Ne olur bir yorum cok gordunuz okumayin konumu o zaman
Yahu sizi ne yanlış bilecek. İstiyorsunuz ki öpüyorsunuz, istiyorsunuz ki göğsünüzü elletiyorsunuz. Adamı istiyorsunuz adamda istediğinizi anlamış sizin isteğinizi yerine getiriyor. Bence adamı kullanan sizsiniz.
He sizdeki takıntı eğer hem sevişeyim hem bakire olayım mevzusu ise bence kendinizi kandırmayın ne istediğinize karar verin önceki yorumumda da aynısını yazmıştım.

Yoksa kendinizi hep böyle hissedeceksiniz ----->
İstemem yan cebime koy

Konu sahibi sahte profile sahip değil ve bayandır.

Benim için insanların ne düşündüğü önemli değil, Allah' ın ne düşündüğü önemli. Adam senin için kötü düşünse ne, düşünmese ne? Seni yargılama makamı o değil. "BANA GÖRE..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…