- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
peki memene nie dojunuyo nieee?Ya dok7nsun karfisnam filan
Benim gibu
Popoma nie dojunuo nieee
Onu konu sahibine dedim zaten?Ne demek istediginizi anlayamadim?
Sizin deger yargilariniza sinemaya gitmek ters dusuyorsa onu bilemem. Ancak Sinema herkesin , cins ayirmaksizin FILM izlemeye gittigi bir mekandir.
Sizin ahlak anlayisinizda ciddi bir terslik var.
peki memene nie dojunuyo nieee?
ne kadar saçma bir konu ya. kaç yaşına gelmiş insanların konusuna bak
Bu nasil laf anlamadm
Operim sevgilim duygum var kac ay oldu dokunmasi sart mi bence deil
Sinirini bilsin
Neden eli orama gidiyor
Yahu sizi ne yanlış bilecek. İstiyorsunuz ki öpüyorsunuz, istiyorsunuz ki göğsünüzü elletiyorsunuz. Adamı istiyorsunuz adamda istediğinizi anlamış sizin isteğinizi yerine getiriyor. Bence adamı kullanan sizsiniz.Asla fake deilim
Anlamadiniz cok fasla takimtim var
Aman brni yanlid bilmesin diye
Ne olur bir yorum cok gordunuz okumayin konumu o zaman
peki memene nie dojunuyo nieee?
ne kadar saçma bir konu ya. kaç yaşına gelmiş insanların konusuna bak
Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten
Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Mune banlamış
Fake miydi acaba?
Onu konu sahibine dedim zaten?
Benim değer yargılarıma neden ters düşsün sinema :)
Evet herkes gidebilir sinemaya ama sevişmek için gidenlerden herkes rahatsız.
Ben sinemaya giden sonucuna katlanır diye ironi yaptım zaten, herkes anladı bi siz kaldınız.
Benim ahlak anlayışımın ters mi düz mü olduğuna siz karar veremezsiniz ayrıca.[/QUOTE
Elbette veremem ama sinemayi ahlak disi aktivite mekani olarak gormeniz beni son derece rahatsiz ediyor.
Cok cok fena bir genelleme yapmissiniz, bu genellemeyi ancak asiri tutucu guruhun her tur sanat aktvitesini tabu olarak goren davarnis bicimine yakistiririm, oyle insanlari da hic ama hic sevmem (evet benim tercihim, sanat sevmeyeni ben sevmem)
Ya siz kaç yaşındasınız sinemada öpüşüyorsunuz?
Ya herseyin icine inanc meslesini karistirmayin LUTFENBenim için insanların ne düşündüğü önemli değil, Allah' ın ne düşündüğü önemli. Adam senin için kötü düşünse ne, düşünmese ne? Seni yargılama makamı o değil. BANA GÖRE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?