Aynen ben de öyle yapıcam o aramadan aramıyordum zaten ama görmek isterse de tıpış tıpış gelsin görsün .şimdi trip yapıyor bide ne günaydın ne bi şey WhatsAppı kapattım ya.Senin yanına hiç bir şekilde gelmeyen birine sen neden sürekli gidiyorsun. Zamane kızlarında gurur hiç mi kalmadı. Çek kendini bulunmaz hint kumaşı mı
Çok saçma bir ilişki tarzi olmuş. Ben sorunun para olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa arabayla gelmez de otobüsle gelir mesela. Bence sana da bi ilişkiye de gereken önemi vermiyor. Ha belki seni çok seviyor ama ilişki yaşama tarzı böyle. Ama o zaman da yanlış birşeyler var. Bu ilişki anlayışlarınızın birbirine uymadığı anlamına geliyor. Bence şu sevgililer gününü bir bekle. Eğer gelmezse bitir bu ilişkiyi. Ha bu arada gelmesi için baskı yapıp zorla getirtme bir anlamı olmazz.bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.
Ay bunlari sevgi mi zannediyosun? Mesajlasacak konusacak bos vakit dolduracak birisin ışte. Egleniyo. Gözünü aç çok var boyle tipler.Her sabah araması işe gidince haber ver demesi olmasa ben de bu adam sevmiyor kesin diyeceğim ama bunları niye yapıyor.ben de kafa bir milyon
Öyledir belki de haklısınAy bunlari sevgi mi zannediyosun? Mesajlasacak konusacak bos vakit dolduracak birisin ışte. Egleniyo. Gözünü aç çok var boyle tipler.
Neden böyle dediniz ki ben onu görmek isterdim bana 100 liraya pahalı çiçek almasını değil .manevi olarak ucuz yollu işini halletti zaman harcamadan yorulmadan."Ucuz yollu bir cicek"... hic biseyi haketmiyorsunuz... :)
ne diyor peki garip geldi açıkçasıHaklısınız belki de.neden gelmiyorsun dediğimde bir bahanesi ya da ne bileyim bir önerisi bile yok.
O zaman ben yanlis anladim. Benim okuz 3 yildir cicek bile almadida.Neden böyle dediniz ki ben onu görmek isterdim bana 100 liraya pahalı çiçek almasını değil .manevi olarak ucuz yollu işini halletti zaman harcamadan yorulmadan.
Beni görmek için gelmiyorsun sevmiyor musun dediğimde saçmalıyorsun falan diyor kapatıyor konuyu hiç bir şey olmamış gibi neşeli devam etmemi istiyor ben de aklımda elli soru mal gibi bakıp kalıyorumne diyor peki garip geldi açıkçası
tamam parası olmayabilir hasta vs olabilir de aylarca mı sürüyor (aylarca süren hastalıkları tenzih ederim)
konu sahibi dediğiniz gibi parası olmayan adam arkadaşlarıyla kafe vs de gezemez
tavrınızı koyun derim
Aslında çok küçük şeylerle mutlu oluyoruz ama düşünmek meseleO zaman ben yanlis anladim. Benim okuz 3 yildir cicek bile almadida.
Off çok mu aradın bunu allasen ?aslında ne zaman gelirsin diye sormak bile aptalca onun bana ne zaman müsait olursun diye sorması lazım ama nerde...hayallerle yaşamaktansa onurumu yerler altına alıp neden gelmiyorsun diye sordum tamam tamam sen uzatacaksın bu konuyu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi kapattı
Bilâ zahmet gelicek beyimiz . Teşrif edecek .ilişkimiz boyunca sadece bir kez geldi o da yıl başında ben davet ettim onda da dımdızlak gelmiş ne bir çiçek ne bir küçücük bir hediye yok yani hiç bir şey almasa insan espirisine bi kart alır bir şeyler yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?