- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
bence çok abartmışsın
ya beni yanlış anlama ama bence konuyu açarak çok ABARTMIŞSIN
anlıyorum canım biryandanda hak vermemek mümkün değil biz kadınlar ayrıntılarda gizliyiztabiki yanlış anlamadım, burda da ne dertler okudum ama gerçekten bu olay canımı çok sıktı.
yazık ya çocuğa...sen döversin ilerde bunusakin olmalısın...
Allah başka dert vermesin ne diyeyim...
bencede biraz abartmışsınız. düğününüzde tabiki de dans edersiniz şimdiden düşünmeyin.... burçla alakası yok benim eşimde oğlak dans etmeyi çok sever. ha inat için söylüyorsanız mutlaka kabul edecektir üstelemeyin.....
anlıyorum canım biryandanda hak vermemek mümkün değil biz kadınlar ayrıntılarda gizliyiz
6.hissimiz oldukça kuvvetlidirde:26:
dans etmeyi niye bu kadar istemediğini sorsaydın, illa ki ikna ederdin bi şekilde. bunun için sormadan etmeden tartışmak sinir yapmak gereksiz bence. kolunu cimciklemekten de bişey olmas iyice bursaydın
öyle uyuz huyları var, sebebi bile olmayabilir.
bak bir örnek vereyim.
annesiyle babası gezmeyi çok severler, sevgilim 10-15 yaşlarındayken arabalarıyla gezmeye giderlermiş, istemediği bi yerse sırf gıcıklığına arka koltukta gözlerini yumarmış.
hiçbir yer görmezmiş.
olaya bak
Allah seni yaaOkurken komik geldi valla Sen dert olarak görüyosan Allah başka dert vermesin ..Bunlar çok ufak tefek şeyler bence
abartının da ötesi bence..o kadar basit bi sorun ki..sorun bile diyemiyorum...
Benim eşimde dans etmeyi, oynamayı ,resim çektirmeyi hatta gezmeyi bile sevmez birtek düğünümüzde oynamıştır.Alıştım ben artık malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?