Erkek arkadaşım beni sinir etti!

ben de aksine kendim hiç dans etmeyi sevmem. yakışmıyo gibi sanki bana. haa evde duptıs caktıs çok oynarım kendi kendime

Tabiki sorun dert değil ama genç olduğumuz için isteniyor.Ben seni anlıyorum canım.İnsanın zoruna gidiyor eğlenceye gidiyoruz (onuda zorla götürüyoruz)herkez dans ediyor biz kenarda oturup duruyoruz.Düşün 7 aylık kızım var daha üçümüzün resmi yok .Üzülüyorum bu duruma bende mesela.

benceee fazla fazla abartmıssınn esımle 2 sene beraber olduk hıc bır dugunde dans etmedık 1 senelık evlıyım toplasan 3 kez dans etmısızdır erkekler pek sevmez boyle seylerı

biz 3 senedir birlikteyiz, daha önce birlikte bir düğünde bulunmadık. çok kez dışarı çıktık hep dansettik oynadık ama bu sefer resmen saçmaladı.
erkekler sevmeyebilir. ama yapmaları gereken şeyleri de yapmalılar. sevmemeleri engel olamaz.

yok biz evde hep dansederiz. ben onun ayaklarına basarım, öyle saçma sapan danslarımız hep olur. Bugün alıştırma yapalım düzgün dans etmeye dedim, kestirip attı aklınca.
kesinlikle katılıyorum sana. böyle tatlı dille, iyi niyetle yapılmış yorumlar beni mutlu ediyor. KK bayanlarına da bu yakışıyor zaten

ben de aksine kendim hiç dans etmeyi sevmem. yakışmıyo gibi sanki bana. haa evde duptıs caktıs çok oynarım kendi kendime

ben de bayılmam dans etmeye. ama oraya biz çift olarak gidiyorsak ve en yakın arkadaşlarımızın düğünüyse dans etmeliyiz diye düşünüyorum. tabiki zorunluluk değil.
ama arkadaşımın düğününde sevgilimle dans etmek istemem normal karşılansın artık
sen yine duptıs caktıs oynuyormuşsun kız ben çok tembelim. 1 saattir çişimi tutuyorum pc başında

aynen öyle, düşünsene herkes dansedicek, biz oturucaz. erkeklerin kafası çalışmıyor mu ne?

hahhaha tembellik konusunda üstüme tanımam

dans konusunda da sor bakalım derdin ne senin çocuk ne var bu dansta bu kadar istemiosun diye

hahhaha tembellik konusunda üstüme tanımam

dans konusunda da sor bakalım derdin ne senin çocuk ne var bu dansta bu kadar istemiosun diye

valla kindarrrcığım adam uyuz diyorum ya, kestirdi attı aklınca
ben de cimciriverdim, adaaaam adamm bana bak gözüme bak seni gebertirim tavrımla tehditimi ettim, tavrımı koydum
dans fotomuzu koyucam buraya, ben de nyliensem o adam benimle dans e-de-cek

aferin kız sen yaparsın bu işi gerekirse yine kaba kuvvet kullanmaktan çekinme sakın erkeklere böylesi gerek

Güzelim bence abartmamışsın ben de olsam takılırdım biraz bu mevzuya.Hep kendi ilişkimle kıyaslıyorum tabi böyle şeyler okuyunca; benim sevgilim benden önce kalkar dans etmeye ben istemem mesela.Bence bu biraz romantiklikle alakalı.Ama takma kafaya zorlasan daha da itici gelir dans işi inada biner.Aranızda böyle bi cimcirme mevzusu hiç geçmemiş gibi davran canım

öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim
romantizm istemiyorum ya, adamla düğünde dans etmek istiyorum bu kadar

Durup dururken biri de bana "kalk prova yapıcaz, dans edelim" dese ben de "hayır" derdim. Düğün ortamında mutlaka edecektir, ya da prova edecek ne var allah askına yaa, vals ya da düğün dansı değil yapacağınız şey.

Oğlak burcu olmasıyla, konunun ne ilgisi var?

Evet abartmışsınız.

oğlak burcu olması dipnotuna bi anlam veremedim..inatçı biri, burcunun etkisi mi diyelim..

hiç sallama böyle laflarını bunların.benimki de aklınca ağır abi takılır.düğünümüze giderken beni uyadı sakın oynıycaz diye tutturma diye.bende güldüm.düğünde benden çok oynadı adam

insanin canini sikabilecek bir sorun bence,abartmamissin... Bende dün aksam guzel bir dans musigi actim cagirdim esimi..Kacmaya basladi.Evde onu kovaladim resmen...
ama erkekler hem bilmiyorlar hem de sevmiyorlar bu dans isini...Kendi dugunlerinden sonra bir daha etmezler eminim,

Ayy keşke biz de böyle konularda tartışsak yaa Abartacak bir durum yok canım, dans etmeyi seven var sevmeyen var tabii ki :) Belki sevgilin bilmediği için sana da söyleyemediği için böyle kestirip atmıştır. Ohoo daha çook var, neler değişir o zamana, tango bile yaparsınız belki inan Hiç üzme sıkma tatlı canını :)

öncelikle kolunu cimcirmek ne demek
sonrasına gelirsek bir oğlak burcuyla berabersin ne diyim hayat zor yani bilirim çok uyuz olurlar

durup dururken demedim, ben onun ayaklarının üstüne basarak biz zaten dans ediyoduk, biraz ciddi olalım, prova olsun dedim.
prova yapalım illa, mükemmel dans edelim, herkes bize baksın demedim.
en azından hiç dans etmemiş olmayalım diyeydi.

oğlak burcu olmasıyla alakası, inatçılığı ve dediğim dedik olmasıydı..

oğlak burcu olması dipnotuna bi anlam veremedim..inatçı biri, burcunun etkisi mi diyelim..

oğlak burcu olmasına anlam verememene şaşırdım, oysa kendin de söylemişsin.

bu erkekler bi tuhaf yahu.

süper yaaa, çok iyiymiş

korksun bendennn

anlamıyolar işte, bi tuhaf bu adamlar di mi Merwosh

bende sevgılımle abısının dugunune gıtmıstım ama dans etmedık abartmısın bence

senin için bu sorun olmayabilir, haklı da olabilirsin ama benim önemsediğim bi şeydi.

dans etmeyi kimse annesinin karnında öğrenmez, birlikte öğrenebilirdik. uyuz ediyor beni ay inşallahh

öncelikle kolunu cimcirmek ne demek
sonrasına gelirsek bir oğlak burcuyla berabersin ne diyim hayat zor yani bilirim çok uyuz olurlar

bööööyle bi cimcirdim ooh sinirimi attım valla uyuz demesekte inatçı desek

ne yapıcak kazık gibi dikilicek mi kendi düğününde bile
görürsün istemese bile mecburen yapıcak

annesine şikayet ederim valla, hakkından anca o gelir
valla o inatla dikilebilir:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…