- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
canım bir kaç mesaj yukarı bakarsan aslında bu sorun değil, tamamen bizim şımarıklığımızmış.
yaşam standartımız, alışkanlıklarımız, hobilerimiz ne olursa olsun ''kocam beni dövdü, aldatılıyorum'' gibi konular açmadığımız sürece abarttığımız, şükürsüz olduğumuz düşünülüyor.
beni anladığın için çok teşekkür ederim
benceee fazla fazla abartmıssınn esımle 2 sene beraber olduk hıc bır dugunde dans etmedık 1 senelık evlıyım toplasan 3 kez dans etmısızdır erkekler pek sevmez boyle seylerı
Şaşırtmış seni nişanlın.
Kırıldığın için de tepki vermişsin.
Dans etmek yakınlaşmaktır, bu açıdan bakıp reddedildiğini de düşünmüş olabilirsin belki.
Eminim ki nişanlın üzüleceğini bilse farklı davranırdı, zaten sonradan geçiştirmek için dahi olsa tamam demiş.. Umursamaz davranıp tavrını devam ettirmemiş..
Zamanla birbirinizin evetlerini hayırlarını daha iyi tanıyıp ona göre davranırsınız.. Hep böyle olacak diye birşey yok.. Evlilik insanı törpülüyor..
ben de aksine kendim hiç dans etmeyi sevmem. yakışmıyo gibi sanki bana. haa evde duptıs caktıs çok oynarım kendi kendime
Tabiki sorun dert değil ama genç olduğumuz için isteniyor.Ben seni anlıyorum canım.İnsanın zoruna gidiyor eğlenceye gidiyoruz (onuda zorla götürüyoruz)herkez dans ediyor biz kenarda oturup duruyoruz.Düşün 7 aylık kızım var daha üçümüzün resmi yok .Üzülüyorum bu duruma bende mesela.
ben de bayılmam dans etmeye. ama oraya biz çift olarak gidiyorsak ve en yakın arkadaşlarımızın düğünüyse dans etmeliyiz diye düşünüyorum. tabiki zorunluluk değil.
ama arkadaşımın düğününde sevgilimle dans etmek istemem normal karşılansın artık
sen yine duptıs caktıs oynuyormuşsun kızben çok tembelim. 1 saattir çişimi tutuyorum pc başında
hahhahatembellik konusunda üstüme tanımam
dans konusunda da sor bakalım derdin ne senin çocuk ne var bu dansta bu kadar istemiosun diye
valla kindarrrcığım adam uyuz diyorum ya, kestirdi attı aklınca
ben de cimciriverdim, adaaaam adamm bana bak gözüme bak seni gebertirim tavrımla tehditimi ettim, tavrımı koydum
dans fotomuzu koyucam buraya, ben de nyliensem o adam benimle dans e-de-cek
aferin kız sen yaparsın bu işigerekirse yine kaba kuvvet kullanmaktan çekinme sakın erkeklere böylesi gerek
Güzelim bence abartmamışsın ben de olsam takılırdım biraz bu mevzuya.Hep kendi ilişkimle kıyaslıyorum tabi böyle şeyler okuyunca; benim sevgilim benden önce kalkar dans etmeye ben istemem mesela.Bence bu biraz romantiklikle alakalı.Ama takma kafaya zorlasan daha da itici gelir dans işi inada biner.Aranızda böyle bi cimcirme mevzusu hiç geçmemiş gibi davran canım
Selam kızlar,
Büyük bir dert değil belki ama az önce çıldırdım resmen!
Erkek arkadaşımın ev arkadaşı 3 ay sonra evleniyor. Biz İstanbul'da yaşıyoruz ama düğünleri Kırklareli'de olucak.
Gerçekten çok yakınız birbirimizle, sevgilimin ev arkadaşının nişanlısı benimde çok yakın arkadaşım.
Düğüne gidicez, hediyelerimizi takıcaz.
Buraya kadar sorun yok.
Erkek arkadaşım sabah kahvaltıya geldi bana, sonra hadi dans edelim, prova olsun bizimkilerin düğünü için dedim.
Bana resmen; ''ne dansı ya? dans falan etmicez tabiki'' dedi. Başta şaka yapıyor sandım. Hee tamam sen kendi düğünümüzde de dans etmezsin dedim, tabiki, banane, etmicez zaten dedi.
Sinirlendim ama hala şaka yaptığını sandığım için güldüm. Baktım çok ciddi.
En sonunda çıldırdım, kolunu cimcirdim. Evet yaptım bunu
Sonunda da ya beni geçiştirmek için, yada fikrini değiştirdiği için -bilemiyorum- tamam dedi.
Ama ben şuan çok gerginim.
Bu istediğim saçma sapan yada olanaksız, yersiz bir şey değil.
Not: Erkek arkadaşım oğlak burcu, 3 yıldır birlikteyiz.
Yorum yapın kızlar bana. Çok mu abartmışım
Selam kızlar,
Büyük bir dert değil belki ama az önce çıldırdım resmen!
Erkek arkadaşımın ev arkadaşı 3 ay sonra evleniyor. Biz İstanbul'da yaşıyoruz ama düğünleri Kırklareli'de olucak.
Gerçekten çok yakınız birbirimizle, sevgilimin ev arkadaşının nişanlısı benimde çok yakın arkadaşım.
Düğüne gidicez, hediyelerimizi takıcaz.
Buraya kadar sorun yok.
Erkek arkadaşım sabah kahvaltıya geldi bana, sonra hadi dans edelim, prova olsun bizimkilerin düğünü için dedim.
Bana resmen; ''ne dansı ya? dans falan etmicez tabiki'' dedi. Başta şaka yapıyor sandım. Hee tamam sen kendi düğünümüzde de dans etmezsin dedim, tabiki, banane, etmicez zaten dedi.
Sinirlendim ama hala şaka yaptığını sandığım için güldüm. Baktım çok ciddi.
En sonunda çıldırdım, kolunu cimcirdim. Evet yaptım bunu
Sonunda da ya beni geçiştirmek için, yada fikrini değiştirdiği için -bilemiyorum- tamam dedi.
Ama ben şuan çok gerginim.
Bu istediğim saçma sapan yada olanaksız, yersiz bir şey değil.
Not: Erkek arkadaşım oğlak burcu, 3 yıldır birlikteyiz.
Yorum yapın kızlar bana. Çok mu abartmışım
Durup dururken biri de bana "kalk prova yapıcaz, dans edelim" dese ben de "hayır" derdim. Düğün ortamında mutlaka edecektir, ya da prova edecek ne var allah askına yaa, vals ya da düğün dansı değil yapacağınız şey.
Oğlak burcu olmasıyla, konunun ne ilgisi var?
Evet abartmışsınız.
oğlak burcu olması dipnotuna bi anlam veremedim..inatçı biri, burcunun etkisi mi diyelim..
hiç sallama böyle laflarını bunların.benimki de aklınca ağır abi takılır.düğünümüze giderken beni uyadı sakın oynıycaz diye tutturma diye.bende güldüm.düğünde benden çok oynadı adam
süper yaaa, çok iyiymiş
insanin canini sikabilecek bir sorun bence,abartmamissin... Bende dün aksam guzel bir dans musigi actim cagirdim esimi..Kacmaya basladi.Evde onu kovaladim resmen...
ama erkekler hem bilmiyorlar hem de sevmiyorlar bu dans isini...Kendi dugunlerinden sonra bir daha etmezler eminim,
bende sevgılımle abısının dugunune gıtmıstım ama dans etmedık abartmısın bence
Ayy keşke biz de böyle konularda tartışsak yaaAbartacak bir durum yok canım, dans etmeyi seven var sevmeyen var tabii ki :) Belki sevgilin bilmediği için sana da söyleyemediği için böyle kestirip atmıştır. Ohoo daha çook var, neler değişir o zamana, tango bile yaparsınız belki inan Hiç üzme sıkma tatlı canını :)
öncelikle kolunu cimcirmek ne demek
sonrasına gelirsek bir oğlak burcuyla berabersin ne diyim hayat zor yani bilirim çok uyuz olurlar
ne yapıcak kazık gibi dikilicek mi kendi düğününde bile
görürsün istemese bile mecburen yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?