Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle erkekler erkekliğin sadece önlerindeki çıkıntıda olduğunu zannediyorlar ya deli oluyorum..
Ya bi erkekte gurur olmalı utanma duygusu olmalı...
Bi kadını her şekilde taşıyamıyorsa idare edemiyorsa ben o erkeğe erkek demem ki...
Hayat müşterektir derler tamam o da doğru ama bu resmen sömürme ve kullanma amaçlı bi ilişki içinde...
Kendini daha fazla kullandırtmaman gerektiğini anlamışsın ama geç ...
Olsun neresinden dönersen kardır..
Böyle erkek tiplerini sevmem...
öle canım ama ödetmiyor napiim :)
hatta ilk çıkmaya başladığımızda hiç alışamamıştım bu duruma
aç mısın fln diyor mesela karnım gurulduyor ama o ödemesin diye tokum diyordum
bildiğin deli gibi kilo vermiştim ne güzel =))
ben de bi süre sonra ısrar etmekten vazgeçtim
her seferinde elimde param olur ama kasada
elimi ittirmezse fln yada dur aşkım ben vercem fln diyor bazen öle demezse hemen atlıyorum
ama o zaman da kendi hesabımı ödeyebiliyorum sadece kafamçokkarıştı
ben yazsaydım anca bukadar yazardımmmm:))))
amannn çok şükürrrrr ne günlere kaldık ya rabbimmm...
zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan
bu lafa koptummmmmm :roflol:
mantıkk bikız kendinden iyi durumlu ailesi iyi karakteri iyidir mantık evliliği olurrr kusura bakma ama ben bu işte mantık hiçç göremedim doğrusu hattaa çok mantıksızzzz....
önceki yorumları şimdi okucam aynısı olduysaa..
arkadaşım bu baştan beri olan bi olay değil.ben onunla tam 6 sene çıktım.bu huzursuzluklarım 1 sene devam etti.yoksa bende biliorum böyle bir kişilikle mantıkla evlenilmeyeceğini.(hem bu mantık evliliği parayla olan bişeyde değil.herşey parada değil.insaniyet önemli.tabiki benim içinde bulunduğum durum farklı ) ben durumu düzeltmek için sizden yardım istedim.gülmeniz için değil.
]
kendinden iyi durumlu ailesi iyi karakteri iyidir mantık evliliği
ben zaten sadece parası olsun dememişim canım ben bunlarıda yazmışımm
ben seninle dalga geçmek için yazmadım sadece o cümle ilginç geldi.. ayrıca ben bilemem kii suanki maddi durumundan mı böyle çünküü yeğenlerine alıyorr ailesine gelince esirgemiyor sadece bana gelince yazdığın için ben böyle bişey yazdımm zaten burda iyi bi tarafını anlatmamışsın sadece kötü bi tarafını anlatıp yorum beklemişsin bende bunun neresinde mantık aşıkda değilim yazmışsın ona istinaden yazdım yanii..
hakkkınızdada hayırlısı olsun inşşş..
arkadaşım bu baştan beri olan bi olay değil.ben onunla tam 6 sene çıktım.bu huzursuzluklarım 1 sene devam etti.yoksa bende biliorum böyle bir kişilikle mantıkla evlenilmeyeceğini.(hem bu mantık evliliği parayla olan bişeyde değil.herşey parada değil.insaniyet önemli.tabiki benim içinde bulunduğum durum farklı ) ben durumu düzeltmek için sizden yardım istedim.gülmeniz için değil.
ama gene kendim verdim kararımı.
biz şuan ayrıyız.
kolay kolayda tekrarlamıycam bu ilişkiyi
ben onu seviyorum.
sırf bu huyu yüzünden yerden yere vuramam onu.
kavga falan etmedim.
yada bunu yüzüne vurmadım.kırılmasını istemiyorum.
zaten ailem onaylamıyordu bu ilişkiyi.
yaşadığım bu sorunda ayrılığımızı tetikledi sadece okadar..
yoksa hala onu seviyorum.
bizim çok güzel bi geçmişimiz var.
tahminime göre maddi sıkıntısı var onun.
söyleyemiyor.gururuna yediremedi.
böyle geçiştirip durdu.
sebebi bu değil..ne olursa olsun..
onu karalayamam...
merak edenlerin dikkatine..şuan ayrıyım..
ama şimdiden onu çok özlüyorum...