Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

tulayy naptın arkadaşım hakkından geldin mi? Güzel haberlerini bekliyoruz sana yaptıgı haksızlıgın cezasını bulsun.

zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan

bu lafa koptummmmmm :roflol:
mantıkk bikız kendinden iyi durumlu ailesi iyi karakteri iyidir mantık evliliği olurrr kusura bakma ama ben bu işte mantık hiçç göremedim doğrusu hattaa çok mantıksızzzz....

önceki yorumları şimdi okucam aynısı olduysaa..

Böyle erkekler erkekliğin sadece önlerindeki çıkıntıda olduğunu zannediyorlar ya deli oluyorum..
Ya bi erkekte gurur olmalı utanma duygusu olmalı...
Bi kadını her şekilde taşıyamıyorsa idare edemiyorsa ben o erkeğe erkek demem ki...
Hayat müşterektir derler tamam o da doğru ama bu resmen sömürme ve kullanma amaçlı bi ilişki içinde...
Kendini daha fazla kullandırtmaman gerektiğini anlamışsın ama geç ...
Olsun neresinden dönersen kardır..
Böyle erkek tiplerini sevmem...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

öle canım ama ödetmiyor napiim :)
hatta ilk çıkmaya başladığımızda hiç alışamamıştım bu duruma
aç mısın fln diyor mesela karnım gurulduyor ama o ödemesin diye tokum diyordum
bildiğin deli gibi kilo vermiştim ne güzel =))
ben de bi süre sonra ısrar etmekten vazgeçtim
her seferinde elimde param olur ama kasada
elimi ittirmezse fln yada dur aşkım ben vercem fln diyor bazen öle demezse hemen atlıyorum
ama o zaman da kendi hesabımı ödeyebiliyorum sadece kafamçokkarıştı

ben yazsaydım anca bukadar yazardımmmm:))))
amannn çok şükürrrrr ne günlere kaldık ya rabbimmm...

zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan

bu lafa koptummmmmm :roflol:
mantıkk bikız kendinden iyi durumlu ailesi iyi karakteri iyidir mantık evliliği olurrr kusura bakma ama ben bu işte mantık hiçç göremedim doğrusu hattaa çok mantıksızzzz....

önceki yorumları şimdi okucam aynısı olduysaa..

arkadaşım bu baştan beri olan bi olay değil.ben onunla tam 6 sene çıktım.bu huzursuzluklarım 1 sene devam etti.yoksa bende biliorum böyle bir kişilikle mantıkla evlenilmeyeceğini.(hem bu mantık evliliği parayla olan bişeyde değil.herşey parada değil.insaniyet önemli.tabiki benim içinde bulunduğum durum farklı ) ben durumu düzeltmek için sizden yardım istedim.gülmeniz için değil.

ama gene kendim verdim kararımı.
biz şuan ayrıyız.
kolay kolayda tekrarlamıycam bu ilişkiyi
ben onu seviyorum.
sırf bu huyu yüzünden yerden yere vuramam onu.
kavga falan etmedim.
yada bunu yüzüne vurmadım.kırılmasını istemiyorum.
zaten ailem onaylamıyordu bu ilişkiyi.
yaşadığım bu sorunda ayrılığımızı tetikledi sadece okadar..
yoksa hala onu seviyorum.
bizim çok güzel bi geçmişimiz var.
tahminime göre maddi sıkıntısı var onun.
söyleyemiyor.gururuna yediremedi.
böyle geçiştirip durdu.
sebebi bu değil..ne olursa olsun..
onu karalayamam...
merak edenlerin dikkatine..şuan ayrıyım..
ama şimdiden onu çok özlüyorum...

arkadaşım bu baştan beri olan bi olay değil.ben onunla tam 6 sene çıktım.bu huzursuzluklarım 1 sene devam etti.yoksa bende biliorum böyle bir kişilikle mantıkla evlenilmeyeceğini.(hem bu mantık evliliği parayla olan bişeyde değil.herşey parada değil.insaniyet önemli.tabiki benim içinde bulunduğum durum farklı ) ben durumu düzeltmek için sizden yardım istedim.gülmeniz için değil.

]

kendinden iyi durumlu ailesi iyi karakteri iyidir mantık evliliği

ben zaten sadece parası olsun dememişim canım ben bunlarıda yazmışımm
ben seninle dalga geçmek için yazmadım sadece o cümle ilginç geldi.. ayrıca ben bilemem kii suanki maddi durumundan mı böyle çünküü yeğenlerine alıyorr ailesine gelince esirgemiyor sadece bana gelince yazdığın için ben böyle bişey yazdımm zaten burda iyi bi tarafını anlatmamışsın sadece kötü bi tarafını anlatıp yorum beklemişsin bende bunun neresinde mantık aşıkda değilim yazmışsın ona istinaden yazdım yanii..
hakkkınızdada hayırlısı olsun inşşş..

ıyyyy bogasım gelen bir erkek tipi :umursamaz:nasıl söyler ya sinema senden , ne alırsan onu yeriz fln
canım sende karar ver ilk mesajında sevmiyorum zaten mantık ilişkisi demişsin şimdi çok seviyorum diosun
kaç senedir birliktesiniz maddi sıkıntısı olsa sanırım acılırdı sana hadi söyleyemedi utandı diyelim :umursamaz: bu lafları söylerken utanmıyormu
iş maddi konuya gelince duygularınla hareket etme derim

ama gene kendim verdim kararımı.
biz şuan ayrıyız.
kolay kolayda tekrarlamıycam bu ilişkiyi
ben onu seviyorum.
sırf bu huyu yüzünden yerden yere vuramam onu.
kavga falan etmedim.
yada bunu yüzüne vurmadım.kırılmasını istemiyorum.
zaten ailem onaylamıyordu bu ilişkiyi.
yaşadığım bu sorunda ayrılığımızı tetikledi sadece okadar..
yoksa hala onu seviyorum.
bizim çok güzel bi geçmişimiz var.
tahminime göre maddi sıkıntısı var onun.
söyleyemiyor.gururuna yediremedi.
böyle geçiştirip durdu.
sebebi bu değil..ne olursa olsun..
onu karalayamam...
merak edenlerin dikkatine..şuan ayrıyım..
ama şimdiden onu çok özlüyorum...

özlemenin anlamı? ne birde evlenince çok farklı olur

artık hayırlısı senin için

arkana bile bakmadan kaç gittikçe daha yüzsüz oluyorlar verdikçe daha fazla istiyorlar

Evlenince senin çalışmadığın zamanda olabilir, o zaman ne olur bu durum..
Kız arkadaşına yaslanan tipleri hiç sevmem..soğumakta haklısın..
Ayrıldıysan barışma bence..bu huy değişmez..

aşk meşk hikaye hele evlenince tamamen hikaye yani para konuşuyo ilişkilerde eski aşklarsafça kalmadı paran varsa ilişkiler süperdir falan demiyorum tabikide sadece şu var ki para konuları yorar adamı evlenince falan şimdikinden daha da sinirin bozulur boşver ya bırak gitsin unutursun inan en fazla 2ay acı çekersin ama bi ömür çekmekten daha mı iyi,geçen gün tanıştığım bi astsubay bana şunu anlattı,orduevinde yemek yiyorlarmış bu adamın eşi maliyede hesap uzamnı olarak çalışıyormuş adamın arkadşı ve eşi (ev hanımı)ailecek yemek yiyorlarmış kadınlar alışverişten konuşurlarken adamın arkadaşının eşi,eşine 'aa bak ne güzel yerlerden alışveriş yapıyormuş x hanım bizde yapalım bey' deyince eşi de ona 'x hanım çalışıyor kendi parasını kazanıyorda alıyor sen eve ne getiriyorsunda harcama yapacaksın 'demiş masada buz gibi hava esmiş tabi..ne kadar ağır ayıp bir şey kadın orda nasıl mahçup olmuş düşünsenize bi ,bak sen ne güzel çalışıyorsun günümüzde kadının ekonomik özgürlüğünün kesinlikle olması taraftarıyım senin bu imkanın varken birde sevgiline yediriyorsun ki maddi sıkıntısı varsa taa gidip kuzenine nasıl oluyorda alışveriş yapıyor,biz kötülüyoruz gaddarız belki ama bu konu sorun olucak bir şey çünkü para çok geçerli bir şey yarın bi gün evlencek olsanız ev açıcaksınız ne dicek sana sen ne alırsan onlarda otururuz!!ne kız erkeğin parasını tırtıklamalı ne erkek kızın parasını yemeli,bu durum çok çirkin seviyorum bi kalemde silip atamam diyorsundur belki ama çok ciddi düşün bu çok sorun olur en başta sen yıpranırsın kendine bunu yapmaya hiç hakkın yok hakkında hayırlısı olsun mantık dahilinde yerimseniben

bence herseyı de erkek ödememeli zaten.bazı seylerı de kadın ödemeli yani.yoksa ötekisi biraz da erkeği kullanmak gibi oluyor.sonuçta o insanın da ekstra ödemeleri vs.olabilir.eli hiç cebe atmamak olmaz.erkek arkdasınız işi biraz yüzsüzlüğe vurmuş ama onun da bır sıkıntısı olabılır son 1 yılda böyle oldu demişsinizsu an ayrıldık ama sevıyoyorum yazmıssınız o zmn alın karsınıza konusun ben bu sözlerinden haraketlerinden rahatsız oluyorum neden böyle davranıyorsun deyin en azından içiniz rahat olsun.

Eşimle nişanlı iken işten ayrılmak zorunda kalmıştı.Beni görmek için yanıma geldiği zamanlar da bazen yol parasını ben verirdim.Baktım oda bayağı alıştı bazen isterdi.O zamanlar çaktırmadan sinirlenirdim.Ama nişanlımdı o benden esirgemezdi ben ona destek çıksam ne olacak diye düşünüp rahatlardım.Ama arkadaşım seninki fazla abartmış emin ol evlenince hiç düzelmez aynı devam eder böylesi.Yani güzel güzel konuş rahatsızlıklarını dile getir ve artık kesinlikle senden geçinemeyeceğini güzellikle dile getir.Yazık ya sana da nişanlın değil,eşin değil bu kadar yaslanmamalı sana.Ha evet bazen hesaba ortak olmak gerekir ama senin ki hep bana hep bana diyor bu kadar olmaz bence.Allah sabır versin canım

canım benim zamanında benimde böyle bi sevgilim vardı ki ilk zamanlar benim iteğimle heryere giderdik her yerde ben bişiler ısmarlardım sadece onun sürekli gittiği cafeye gidince ordakilere rezil olmamak için hesabı zorla kendi öderdi sevgililer gününde doğumgününde ne hediyeler aldım nerelere yemeğe götürdüm onu ama o benden ufacık seyleri esirgedi allahdan sanslıymıs ilişkim bitti şimdi sözlümle öyle hiçbi sorunum yok ben ankaray gidiyorum o buraya geliyo bana buraya gelince para harcatmaz misafir olduğu halde ben ankaraya gidince zorla benzin parası veririm oda ölümü gör falan diye çünkü koca ankarayı geziyoruz kendimi rahatsız hissediyorum ben çünkü paramızı tutmalıyız çabuk evlenebilmemiz için mantık evliliğ yapıcam demişsin ama böle insanla mantıklı bi evlilik olmaz ilerdede ailesine yardım eder durur senin maasınla geçinmeye çalısırsınız aldıkların hep gözüne batar iyi düşün emein ol çevrende senin için daha değerli insanlar bulacaksındır

Back
X