Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

böyle bir erkek değil hayatıma girmek yamacıma bile yanaşamaz
resmen sömürülmüşsünüz
kadından para koparmaya çalışan erkeğe erkek demem ben
tamam geçici bi sıkıntı olur yardımcı olursun
sıkıntısı olan bi erkek sinemaya da gitmeyiversin canım
ayrılmışsınız bence en doğru karar bu
ayrıldığınız halde bile bu insanı karalamıyorsunuz
bu da sizin ne kadar düzgün birisi olduğunuzu gösterir
bence daha iyilerine layıksınız
herşey gönlünüzce olsuna.s.

bu adamla evlenmenin nesi mantıklı yahuubilmiyorumkismile

sen bu adamla evliliğe mantıklı diyorsan mantıksızını düşünemiyorum bile.malesef günümüzde böyle erkekler çoğaldı.eskiden bu durumlar utanç verici karşılanırken şimdi erkekler birbirlerine gururla anlatabiliyorlar böyle şeyleri.kızlardan geçinmeyi marifet sayıyorlar.kusura bakma ama ben bir erkeğe para yediren kıza da acırım.yol ver gitsin bu adamdan ne hayır gelecek yüzsüz şey.zıkkım yesin.sen kadın halinle çalışacaksın bir de satış temsilciymişsin.bir satış için dilinde tüy bitecek o parayı da gidip elin adamına yedireceksin.başka.

sen bu adamla evliliğe mantıklı diyorsan mantıksızını düşünemiyorum bile.malesef günümüzde böyle erkekler çoğaldı.eskiden bu durumlar utanç verici karşılanırken şimdi erkekler birbirlerine gururla anlatabiliyorlar böyle şeyleri.kızlardan geçinmeyi marifet sayıyorlar.kusura bakma ama ben bir erkeğe para yediren kıza da acırım.yol ver gitsin bu adamdan ne hayır gelecek yüzsüz şey.zıkkım yesin.sen kadın halinle çalışacaksın bir de satış temsilciymişsin.bir satış için dilinde tüy bitecek o parayı da gidip elin adamına yedireceksin.başka.

Yorum yazacaktım ama elektrayanın ağzına sağlık benim yazacaklarımı yazmış.Bence Şahikanın dediği gibi bu adama yooollll verrrr de, amiyane tabiriyle.

affınıza sığınarak yazıyorum ,
anlattığınız kadar bedavacı bir insanın bu huyunun kişiliğine yansımadığının garantisi nedir:uhm:
anlattıklarınızı okuyunca her olaya menfaat penceresinden bakan bir tip canlandı gözümün ucunda,
açıklama bile yapmadan ondan kurtulmanızı öneririm:çok üzgünüm:

mantık evliliği yapıcağım bir insan zaten aşık değilim diyosun..ee bana bu beraberliğin mantığa uyan kısmını söylermisin!
adam belliki resmen seni kullanıyo nerde beleş oraya yerleş hesabı,göz göre göre böyle bir insanlamı evlilik yapıcaksın?yol ver gitsin o zaman madem hem yedirip içirip arkasından bunları düşünüyosun çek restini gitsin arkadaşım!-tatlicadiarzu-

kardesimin sevgilisi de hiç ona hediye almaz. dışarı çıkarmaz farklı üniversitede okuyorlar yanına gitmez kardeşim onun şehrine gider. arada kavga olduğunda hiç alttan almaz çünkü alttan alşmasına gerek yokki hiç bir çaba sarfetmesine gerek kalmadan hersey ayağına geliyor.

yarın bir gün evlediğinde nolucak? Kendi kazandığını eş dostla yer bu senin paranıda kendisi. Bi ara senin bayan olduğunu onun da erkek olduğunu hatırlat. Hiç düşünme kırılır diğe o duşünmüyor nasılsa sende düşünme. 1-2 kez insanlik hali olur isterse ona Eyvallah ama surekli olmuyor kötükedihüso

canım alışkınsa senin üzerinden geçinmeye,yarın birgün evlenince işinden olur,hayat bu belli olmaz,iş arama zahmetinde de bulunmaz,bir bakarsın evin kadını da erkeği de sen olmuşsun. onu geçtim öyle şeyler olmasa bile ailesine senden ,hatta çekirdek ailesi bile değil,yeğenine senden daha çok değer veren bir adam,senin için kuruş harcamayan bir adam,senin için hiç bir zahmete fedakarlığa katlanmayan birinin hayatında olmasına ne kadar tahammül edersin?? er yada geç ayrılık var gibi bu işin sonunda.ben bayan olarak onun yaptığını yapmam. ben bile sevdiğimi mutlu etmek hediyelendirmek isterim ki erkekler değer verdikleri kadınlara daha da fazlasını yaparlar.yaradılış olarak bizden farklı olabilirler ama o kadar da düşüncesiz değiller.tabi art niyet yoksa.

yuh bu adam ne boyle ya benım erkek arkadaşım utanmasa harçlık verecek al harca dıye aynı kazanmamıza regmen bu adam napıyor erkekler tamam herseyı ödemez yapmaz ama bu kadarda degıl senı enayı yerıne koyuyor resmen.bence sende kendını kullandırtıyorsun dünyada bıtek o yok ne bılım kursa gıt bırseyler yap kendıne gel bıran once ve onu defet gitsin

anammmm sok oldum okuyunca akannehir
sadece konu sahibesinin yorumlarini okudum ama arkadaslarin yorumlarini az cok tahmin edebiliyorum
cnm madem ask yoktu ayrilmanizda en dogrusu olmus
hersey para degil tabikide, ama buda cekilmezki
daha evlenmeden böyle yaparsa ne olur tahmin edemiyorum bile
kolay degildir yillarin aliskanligini bi anda silip atmak ama ayrilmakla en dogru karari vermissin

malesef bazıları boyle oluyor.tabıykı bır yerde oturdunuz olabılır tedarıklı degıldır.ama ıs kullanma boyutuna gelırse derhal sepetle.hayatta en sınır oldugum seydır kullanılmak.

malesef bazıları boyle oluyor.tabıykı bır yerde oturdunuz olabılır tedarıklı degıldır.ama ıs kullanma boyutuna gelırse derhal sepetle.hayatta en sınır oldugum seydır kullanılmak.

işin ilginç tarafı ailesine döküp saçıyormuş,ona gelince böyle. bu da sahiplenmediğinin göstergesi..

Sakın canım! Ben binde birini yasasam koyarım noktayı..ki yaptımda , hele ki böylesi imkansız..Çünkü emin ol bu sekilde daha cok acı cekersin.Sen onu adam edemzsin bu saatten sonra emin ol buna.

Bu arkadaştan bir haber var mı? Şimdiden özlüyorum filan yazmış ben söyliyim size,dönmüştür muhtemelen ona geri...Seninle yaşıtız Tülay cım fakat sen aklını,mantığını herseyini yitirmişsin,hiç kusura bakma lafımı esirgemem:umursamaz: Bu adam resmen seni ''salak'' yerine koyuyor ve bence senden o kadar sıkılmış ki kaybetme korkusu dahi yok laflarında çünkü,ayrılmak istiyor,beni bıraksın diye yapıyor tüm bunları...Diğer ihtimal daha da kötü karaktersizin önde gideni bu adam...Suratına tükürsen yarabbi bin şükür der...

arkadaşlar ne zamandır hep sinirlerimi bozan bi konu bu. nolur bana bi fikir verin.erkek arkadaşım ailesine gelince parasını esirgemiyor.bana gelince (ki ondan hiç bir şekilde bişey istediğim yok) hergün benim cebimden geçiniyo.iş yerlerimiz birbirine çok yakın.her sabah kahvaltısını bende yapıyo.öğlen kendi yeriymiş gibi işyerimin tüm nimetlerinden yararlanıyor.daha bu sabah bugün haftasonu naparız dedim.bakalım belki erken çıkabilirim.nasılsa sinemalar senden dedi.ben ona böyle bi söz vermediğim halde...daha dün sabah gene aynı şekilde sinirimi bozdu.önceki gün yarın kahvaltıda poğaça yiyelim dedim.tamam dedi.ertesi gün sabah aradı.kahvaltı ne yiycez canım dedim.NE ALIRSAN ONU YERİZ dedi..öyle zoruma gidiyoki anlatamam.büyük küçük ne kadar koparırsam KAR diyo sanki.daha dün iş çıkışı yeğenine kaban aldı.okadar para verip.ben bankaya para yatırıodum.elimde parayı görmeye görsün.BORÇ ALABİLİRİM dedi.şaka yapıo gibi gösterio kendini ama malesef şaka değil bu senağlamaağlıycam hırsımdan.ben bu sorunu nasıl çözücem yaaaaaa..senağlama onu kırmakta istemiorum.ama git gide soğuyorum ondan .. hiç söyleyebilirmi bi erkek kız arkadaşına ne alırsan onu yeriz diye yaa...hiçmi utanmıyo beni soğutucaanı düşünmüyoo ...bu böyle ne kadar daha devam edicek..zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan.her haline alıştım onun.senelerdir beraberiz.ufak tefek olsa inanınki hiç gözüme batmaz böyle şeyler ama artık her gün her gün.çok boğuluyorum.Evlendikten sonrada bundan beter olur diye düşünmeye başladım.noolur bi akıl verin..naapiim ben yaaasenağlama okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar

canım ben böyle birşey yaşıyor olsam hemen ayrılırdım.Çünkü utanma kıvamını çoktan aşmış seninki.Ne demek sen ne alırsan onu yicez.Olmaz böyle birşey.Her ilişki de ille sorun vardır.Ama bu başlı başına bir ayrılma sebebi.Mesele benimki de hediye konusunda cimrilik ediyor.birmilyoncularda takılar olurya onlardan alma huyu var.ama yeme içme konusunda asla bana bırakmıyor.Benimkide garip bir cins. Eğitmeye çalışıyorum. :27:

neyse ayrılmış kurtulmuşsunuz..başta acı çeker özlersinzi belki( bence özlenecek yanı kalmamış ama) emin ol kafan rahat edecek..öyle adamla hayat geçmezdi..demişsin galiba maddi sıkıntısı var,bana söylemedi
maddi sıkıntısı o0lan yeğenine kaban alıp sende bir poğça bir sinema parasını esirgemez..bu düpedüz senden geçinmiş..
dua et kurtulduğuna

Back
X