Merhaba;
Öncelikle birçoğunuza tuhaf ve ters

geleceğini düşünüyorum belki bana kızabilirsiniz de ama cidden anlam veremediğim için fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 2 aydan beri bir sevgilim var.onu seviyorum değer veriyorum.onun da bana değer verdiğini düşünüyorum.annesiyle tanıştırdı ve ara ara evlerine gidebiliyorum iş telefonu en yakın arkadaşlarının ev telefon her şeylerini biliyorum.en yakın arkadaşları kuzenleri beni biliyorlar.beni kimseden saklamıyor erkek kardeşi ve az önce dediğim gibi annesi biliyorlar.
Ancak şöyle bir sorunum daha doğrusu durum var.
İlk cinsel birlikteliğimizi birlikteliğimizin 2.haftasında yaşadık (çok erken olduğunu biliyorum ama planlayarak olmadı  )sonrasında 2 kez daha birlikte olduk farklı zamanlarda.ancak erkek arkadaşım son zamanlarda cinsel anlamda çok soğuklaştı.öpmek istediğimde bile tersliyor neredeyse. Beni istemiyor mu diye düşünüyorum ama haftada 2-3 kez görüşmekten geri kalmıyor beni sevdiğini söylüyor diğer türlü ilgisi ilk başlardaki gibi.
Onun maddi sorunları çok fazla bu ara.kardeşinin düğünü var bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyor çünkü evin büyüğü o.babası öldüğü için.
Şimdi sizce sorun nedir? Yani neden sizce bu şekilde?başka kızlar kadınlar diye de düşündüm ama adamın evinde internet yok ne zaman arasam tel cevaplıyor.yani bunu yapabilecek bir ortamı bile yok.(bilemeyiz tabi ama bilirsiniz biz kadınlar hissederiz ve ben böyle bir şey hissetmiyorum doğrusu.)
Ne olur düşüncelerinizi paylaşın