- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi muhursuzpusula
-
Depresif donemdeyse gerçekten bipolar teşhisi konduysa ilk pragrafiniz takmamen hatalı olabilir. Bu dönemde kışı kendini aşırı degersiz görür sebebi bu olabilir.Sen daha iyileribe layiksin cumlesi erkeklerin klasik ayrilma cumlesidir, karsidakine ayrilmak icin bajmhane sunamadigi zamanlarda kulkanirlar. Sanirim yedeklerde birisi var. Olmasa da ayrilmak istiyor.
Ikincisi bipolar rahatsizlik karantiba bitince bitmeyecek. Omur boyu surecek. Ve bas etmesi zor bir rahatsizliktir. Brn olsam topuklar kacardim.
Manik donemde olup da ben sana layik degilim diyerek baskalarini cepte tuttugu donem de olabilir. Bilemeyiz. Ama sonucta bipolar biriyke zordur hayat.Depresif donemdeyse gerçekten bipolar teşhisi konduysa ilk pragrafiniz takmamen hatalı olabilir. Bu dönemde kışı kendini aşırı degersiz görür sebebi bu olabilir.
Tabiki zordur ama manik donemdeyse bunu zaten fark ederdi. Depresyon rolü oynayamaz ister istemez dışa vurur. Psikolojileri bizden daha farklı işliyor çünkü ama onlarda insan iyilesmek için caba gösteriyorsa denemeyi hak eder diye düşünüyorum.Manik donemde olup da ben sana layik degilim diyerek baskalarini cepte tuttugu donem de olabilir. Bilemeyiz. Ama sonucta bipolar biriyke zordur hayat.
Evet muhtemelen kendisini aşırı değersiz görüyor. Çünkü her iki ayrılık sonrası görüşmemizde de sürekli beni gerçekten seviyorsun sen gibi cümleler kuruyor. Sürekli yüzüme bakıp bakıp sen çok güzelsin ya diyor.Depresif donemdeyse gerçekten bipolar teşhisi konduysa ilk pragrafiniz takmamen hatalı olabilir. Bu dönemde kışı kendini aşırı degersiz görür sebebi bu olabilir.
Bipolar olduğuna dair belgeler gosterdi mi ya da ilaçları var mi? Size bunu kanıtladı mi?Evet muhtemelen kendisini aşırı değersiz görüyor. Çünkü her iki ayrılık sonrası görüşmemizde de sürekli beni gerçekten seviyorsun sen gibi cümleler kuruyor. Sürekli yüzüme bakıp bakıp sen çok güzelsin ya diyor.
ilişkimizin ilk aylarında manik dönemdeydi galiba gerçekten cinsel dürtüsündeki artışı farkettim. diğer konularda da kendini bir şekilde zaptedebiliyor, abarttığı noktalarda olmadı değil tabiikiHava ısındıkça özellikle cinsel dürtüler artar . Para harcama eğilimi, çılgınca deneyimler yasama istegi, alkol uyuşturucu vs madde kullanımı gibi semptomları özellikle bahar yaz dönemlerinde gosterirler .
Psikoterapi ve ilaçlarla ( 2 tane ilacı var biri de..kin biri li....ul isimlj) kontrol altına alınabilir. Ama zordur. Ayrıca kalıtsal. Muhtemel çocuklarinizda olabilir . Iyi düşünmeniz lazım
Depresif dönemlerde depresyonu , manik dönemde dürtüleriyle bir ömür uğraşmanız gerekebilir
Kendisi yanımda enabızına girip gösterdi özellikle o konu için değildi ama farklı bir sebeple girdiğinde görmüştüm bir kaç tanesini. Ayrıca evinde de yine psikolojik danışmanlık merkezi yada hastaneye aitti sanırım teşhis tedavi için yazılmış bir kağıda rastladım. üzerinde adı soyadı vs vardı ve eski tarihliydiBipolar olduğuna dair belgeler gosterdi mi ya da ilaçları var mi? Size bunu kanıtladı mi?
Bu bas agrisi gibi birsey degil ki ilaci icip gecsin. Bir gun degil 5 gun degil. Denemeye deger demissiniz de bir omur gelgitli biriyle deger mi? Normal iki insanin bile anlasamadigi gunumuz kosullarinda bile bile lades demek bu. Onru curur insanin. Ruh sagligi bozuk biriyle birliktelik cok zor, insanin da ruh dengesi bozulur.Tabiki zordur ama manik donemdeyse bunu zaten fark ederdi. Depresyon rolü oynayamaz ister istemez dışa vurur. Psikolojileri bizden daha farklı işliyor çünkü ama onlarda insan iyilesmek için caba gösteriyorsa denemeyi hak eder diye düşünüyorum.
Kimin ruh sağlığının ne zaman bozulucagini kimse bilemez bu yüzden böyle konuşmak doğru değil diye düşünüyorum. Ne demisler güzelliğe bir sivilce yeter ruh sağlığı da aynen böyle. Şuan çok düzgün psikolojide olan bir insan yaşadığı bir travmatik olayla deli diye tabir edilen ruhsal sinir bozukluğuna sahip olabilir. O yüzden baş ağrısı gibi hap içince gecmeyecek biliyorm. Ama aşk ve inanc bazi şeyler için cabalamaya değer kılar. Ne hasta psikolojiler var tanısı konmamış. Ama tabi tercih meselesiBu bas agrisi gibi birsey degil ki ilaci icip gecsin. Bir gun degil 5 gun degil. Denemeye deger demissiniz de bir omur gelgitli biriyle deger mi? Normal iki insanin bile anlasamadigi gunumuz kosullarinda bile bile lades demek bu. Onru curur insanin. Ruh sagligi bozuk biriyle birliktelik cok zor, insanin da ruh dengesi bozulur.
Umarim atakları çok yoğun gecmiyordur. Ben onun için deneyecegim diyorsan mecburen alttan alacaksin. Ama yolun cok uzun ve çok çetrefilli bunuda asla unutma.Kendisi yanımda enabızına girip gösterdi özellikle o konu için değildi ama farklı bir sebeple girdiğinde görmüştüm bir kaç tanesini. Ayrıca evinde de yine psikolojik danışmanlık merkezi yada hastaneye aitti sanırım teşhis tedavi için yazılmış bir kağıda rastladım. üzerinde adı soyadı vs vardı ve eski tarihliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?