Ama diye siz de önyargılısınız :))Ailem onyargilidir demek istiyor..
Bu sekilde dusunen insanlarla ciddi iliski icinde olmak :/
Bilemiyorum..
Eger soylerse cok zor zamanlar sizi bekliyor olabilir
Ah bu onyargilar sacma sapan seyler ya
Çocuğum yok zaten hiç evlenmemiş gibi görünüyorum. Yaşım küçük gösteriyor.Çocuğunuz yoksa ha bosanmissiniz ha bosanmamissiniz. Nedir yani fark?
Ailem saygı duyar ancak çok gönüllü olmazlarsa diyiyor korkuyor.Ailesinin onun kararına saygı duyacağından eminse, son ana kadar söylememesinin önemi var mı?
Can'ım yetişkin, aklı başında insan hür iradesiyle kararlarını kendi başına alabiliyorken,, aile de saygı duruyorken aklını bulandıran neymiş?Ailem saygı duyar ancak çok gönüllü olmazlarsa diyiyor korkuyor.
Ama diye siz de önyargılısınız :))
Biz beyefendinin aklından ne geçiyor bilemeyiz, ihtimalleri tartışıyoruz :))
Değil mi?
yaşlarınız kaç?Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Ah chery bu ülkede böyle işte hala ve hala böyleSöylemesin o zaman. Senin medeni halin senden başka kimseyi ilgilendirmez. Senin ilk wvliliğin dış kapının mandalına mı dert olmuş tövbe tövbe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?