- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Ailesine söylememesini ben kabul etmem. Evlenmek istiyorsa söylicem aksi takdirde evlenmemailesinin tavrından çekiniyor olabilir. söylemesin ailesine siz evlenin derim
Haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Böyle düşünmeseydim çoktan bitirirdim ben de. Seviyorum bir de. Onun da sevgisinden eminim. Ailesinin ne tepki vereceğini de bilmiyoruz. Belki hiç sorun çıkartmicaklar. Çıkarırlarsa ve erkek arkadaşım onlara uyarsa ben de güle güle derim yapacak bişey yokValla bana kalirsa sevgilinize yuklenmeyin, anlamaya calisin. Onda ya da sizde sorun yok ama bizim toplumumuz bu konuda cok adi ve acimasiz. Sahsen ben kadin olmama ragmen bosanmis bir erkekle evlenmek istesem ailem eminim sorun cikarirdi ki icinde bulunduğumuz ataerkil zihniyetin kadinlara acımasızlığıni dusunecek olursak kolay degil. Sabirli olun, sevgilinize zaman verin. Gercekten olgun ve Hür bir erkekse basedecektir, degilse zaten size yaramaz. Ama lutfen sabir...
sen bilirsin. ailesi sizi baya ayırmaya çalışacak ve arkadaşımdan biliyorum muhtemelen sizi ayıracak haberin olsun. bu ülkede atıyorum evlenmiş, çocuğu olan, yaşı büyük olan kadınlara karşı diretme var. daha bu kadınla evlenicem hiç kimse karışmasın, sizi bile silerim uzak durun ilişkimden diyen erkek görmedimAilesine söylememesini ben kabul etmem. Evlenmek istiyorsa söylicem aksi takdirde evlenmem
Erkek arkadaşınız cinsellik yaşıyor sizi oyalıyor gibi yorumlar gelmesin diye.Pardon cinselliği yaşamadığınızı belirtme amacınız nedir ben gerçekten bağ kuramadım konuyla?
O durumda ben de yolu göstericim mecbur. Hayırlısı buymuş deyip. Sevsem de mecburen böyle Dicem.sen bilirsin. ailesi sizi baya ayırmaya çalışacak ve arkadaşımdan biliyorum muhtemelen sizi ayıracak haberin olsun. bu ülkede atıyorum evlenmiş, çocuğu olan, yaşı büyük olan kadınlara karşı diretme var. daha bu kadınla evlenicem hiç kimse karışmasın, sizi bile silerim uzak durun ilişkimden diyen erkek görmedim
Cocugun yoksa bence sikinti yok.Çocuğum yok zaten hiç evlenmemiş gibi görünüyorum. Yaşım küçük gösteriyor.
arkadaşımda olay böyle oldu işte. ama daha kötüsü arkadaşım psikolojisini toparlayamadı. ben istenilmeyen insan mıyım diye. ben hala millet bilmesin nikah olsun tarafındayım. çocuk söylemiyosa tanıyodur ailesiniO durumda ben de yolu göstericim mecbur. Hayırlısı buymuş deyip. Sevsem de mecburen böyle Dicem.
Ben de hep dua ediyorum benim için hayırlı bir evlilik olmicaksa ailesi ya biz ya o desin ve bu ilişki bitsin. Bitirmeye çalıştım olmadı. O direndi.Sana sonuna kadr katiliyorum margariton.
Oyle insanlarin sayisi o kadar cokki.
Ya biz ya da o kadin .
Bunu diyenler o kadr cokki..
Ben senin ywrinde olsam bir sene falan gorusurum ihice tanirim cocugu.Ben de hep dua ediyorum benim için hayırlı bir evlilik olmicaksa ailesi ya biz ya o desin ve bu ilişki bitsin. Bitirmeye çalıştım olmadı. O direndi.
Nasıl mesela? İnsan bazen rahat konuşabiliyor ama iş başa düşünce farklı oluyorİyi ama henuz 5 aylik bir iliski
Daha once soyleyemedi diye 2 defa ayrilmak.
Ilk ayda mi basladi ailelere soyleme isteginiz anlayamadim.
Ustelik farkli sehir diyorsun.
Yaslar kac?
Daha once ayrilik tecrube etmis bir kadin
Olarak daha olgun yaklasmani tavsiye ederim bu iliskiye.
Anlaşamadık boşandık. Anlaşarak gayet medeni bi şekilde tek celsede boşandık. Farklı bi durum yok ki boşanma sebebine bağlı olsunBoşanma sebebine bağlı ola bilir mi?
Haklısınızevlenmek için acele etmiyor musunuz? çok az zamandır tanıyorsunuz birbirinizi. bence biraz daha temkinli olun. aileleri karıştırmadan birbirinizi biraz daha tanıyın sakin kafayla.
doğru söylüyorsunuzBen senin ywrinde olsam bir sene falan gorusurum ihice tanirim cocugu.
Aliden ziyade cocuk nasil ilimli mi?
Senin bosanmani laf eder mi evlendiginde ?
Bunlari iyi dusun bem hep bunlardan korkarim cocugu iyice tani..
Bazen insanlar ic yuzunu gosteemiyor ancak zamnla taniyorsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?