- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Kampanyada 30 40 tl ye ucak biletleri aliniyor otobusler sanirim 80 100 civari.Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola
Sen de gitme madem...
Bunu da hak etmiyor tabii bak kızın kafasına kakıyor yani hayır kızın durumu müsait olsa biletini alır gider gelir zaten kızın durumunu bilmiyor mu da bu triplere giriyor değil mi amaDesene turk erkekleri bunu da haketmiyor diye, like elimde patladi
Bunu da hak etmiyor tabii bak kızın kafasına kakıyor yani hayır kızın durumu müsait olsa biletini alır gider gelir zaten kızın durumunu bilmiyor mu da bu triplere giriyor değil mi ama
Maddi olarak zorlaniyor demekki.Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?
Yok artık değil.Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?