Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

Desene turk erkekleri bunu da haketmiyor diye, like elimde patladi
Bunu da hak etmiyor tabii bak kızın kafasına kakıyor yani hayır kızın durumu müsait olsa biletini alır gider gelir zaten kızın durumunu bilmiyor mu da bu triplere giriyor değil mi ama

Bunu da hak etmiyor tabii bak kızın kafasına kakıyor yani hayır kızın durumu müsait olsa biletini alır gider gelir zaten kızın durumunu bilmiyor mu da bu triplere giriyor değil mi ama

Ikisi de ogrenci olsa tamam
Gelis kiz alsin gidis o. yari yariya olsun.
Ama bu kiz ogrenci, kendisi calisiyor.
Geliri olsa zaten alir.
Hem kendi gelemiyor
Hemde bilet almaktan rahatsiz.

Ben olsam param yok
Bilet alsanda gelmem artik
Cok istiyorsan bekle yasagin kalksin
Alirsin biletini gelirsin derim.

Burda bir üye vardı casttle.... vs diye ona benzettim niyeyse konunuzu..

Gitme bence bu kadar sık, eger maddi zorlugu yoksa sevgilinin bu konusma biraz rahatsz edici geldi bana

Maddi olarak zorlaniyor demekki.
Her ay yanina gitmen icin israr eden o muydu peki?
Bir sure ara verin bence bu ziyaretlere.
Sartlariniz uygun degil
Zorlamanin manasi yok.

Valla istese öyle bi gelir ki. Gelemiyor deyip durmuşsun boş işler bunlar. Bakalım nereye kadar adamın ayağına gideceksin

Her ay gitmek ikinizin fikri mi? Siz mi gitmek istiyorsunuz? Sizin durumunuzu bile bile sürekli gel diyen oysa bazı şeyleri göze alarak çağırıyor olması gerekir. Öyle bile olsa sizin kabul etmemeniz lazım ama. Ben mi tuhafım bilemedim. Öğrencide olsam bütün masrafları karşı tarafa yıkamazdım gibi geliyor. Utanırdım.

Bilmiyorum ben param olmasaydı bi bahane bulup gitmeyiverirdim param olana kadar.. Böyle dedikten sonra da gitmezseniz ödememesine trip atıyo gibi olur kullanılmış hisseder çocuk bilemedim

Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola
Yok artık değil.
Misal otobüs bileti 90 tl ise uçak bileti gidilecek tarih belliyse yani erken davranılırsa 70 tlye alınabiliyor. Hatta şanslı gününüzdeyseniz ya da daha da erken alınırsa 50-60 a bile düşer. İstanbula gidiş dönüş toplam 100 tlye aldığım günler oluyor.

valla bu tür konularda ilişkinin boyutu, kaç yıllık olduğu filan önemli benim için amma ve lakin senin paran olmadığını bildiği halde bunu demesi hiç hoş değil, centilmen olan bir insan (erkek demiyorum) çalışmayan arkadaşına hesap bile ödetmez ki siz sevgilisiniz ve sen onun için gidiyosun bence hoş değil bunu söylemesi

konuşun bu konuyu sıkışık mı, yoksa almak mı istemiyor nedir anlayın ve siz de anlatın öğrenci olduğunuz için her ay bilet alamayacağınızı.

onun gelememesini anliyorum polis kizi olarak.. oyle bir gelirki diyenlere de şaşırıyorum doguda ozellikle ve su gunlerde izinler iptal oluyor hic dinlenmiyormu derseniz 12/24 calisiyordur mesela ve sehir disona çıkması yasaktır bir telefonla goreve çağrılır..yani isteseee kismi askere polise uymaz.. ama siz de her ay gitmek zorunda değilsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…