Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

Bence sürekli sevgilinin sana bilet almasını beklemek yerine arada bir de olsa kendi biletini kendin alabilirsin. Böyle yaparsanız çok sorun olmaz aranızda diye düşünüyorum.

Adam zaten zorunda olmadığı halde senin gt gel yeme içme masraflarını karsilioms bence istedgi şey gayet normal zoruna gidiosa bidha gtmzsn

Calisan bi erkek 3 kurus parayi odemekten kaciyormu...cok itici..hem ayagina gitcem hemde rahatsiz olcak.mesele almasi deil bende kendim oderdim ama bunu sen al fln demesi calisip para kazanrken cok itici gercekten.asla tahammul edemiycehim bi tip.ogrenci olsa anlarimda cikisi fln yasaksa memur gibi biseydir .cimrilikten baska bisey deil ogrenci birine para hesabi yapmasi.ben senin yerinde olsam gitmem.hatta ayrilirim oyle pinti biri benim esim olamaz.

Seni anlıyorum ..
Paran kısıtlı .Sevgilinde ama ikisinide öde dememişki canim ,Belliki onada zor geliyor herhafta...Durumu izah edebilirsin..Ve sevgilin sen öde neden desinki? bir erkek gururu anladın mı ?Belliki oda sıkışmış ..Anlayış göster .. Ayrıl falan diyen olmuş .Bi bilet paranın bi kısmını ödemedi diyemi?
Sen parası için mi onlasin,,yooo bence öyle degilsin.Evlii değilsin denilen gibi kimse kimsenin masrafını karşılamak zorunda değil .

O cümlen beni kendime getirdi haklısın kendi biletimi kendim alabildiğimde gelmeliyim, sende yasağın bittiğinde gelmelisin de.
Ayrıca ne yasağı bu?

Eger arkadaşın da senın kadar buluşmaya isteklıyse gel dıyorsa elbette yol masrafını karşılayacak.. sen ögrencısın. Üstelık sana harçlıkta verecek bence. Dönüş parasınjda sen ver demesi çok ayıp bence bır erkege yakışmaz.. bence şu soruları sor kendine? Sen kadsr o da isteklımı yanına gıtmen konusunda ?? Bırde bır agzını yokla maddi şeyelrı dıle getirecek kadsr sıkışıklıgı mı var . Bence dogal olan onun masrafları karşılaması sizi asla bu konuda zora sokmaması. Ben nilanlıyken ögrencıydım. Nişanlım her ay bana hsrclık atardı. Ekstra bır ihtıyacım olup olmadıgını sorardı. Yanıma geldıgınde herseyı o karşılsrdı. Notmal olan budur.. tabıkı ben mahcup olurdum ama o bana sen ögrencısın derdı hep. Ara sıra cay kahve paraısnıda ben verirdım :))) ama tabıı gzuel hedıyeler alırdım. Yanı nıyetımı bılırdı amacım onun parasını pulunu yemek degıldı.

Sen de en azından 2 ayda bir gitmeye calissan.zordur eminim ozluyorsundur ama demek ki onu da zorladı bu durum.ya da oraya gittiğinde daha ekonomik olmaya calissaniz.orda da baya geziyorsunuz masraf oluyor sanırım.100 lira vermek zor olur yazmissin demek ki gidiş donus 200 lirayı buluyor.orda da kim bilir masraflar oluyorsa her ay zorlanmıştır belki.malesef daha az gitmeniz gerekecek gibi

Harçlık vermekmi ebeveyn deil alt tarafı sevgilisi niye harçlık versin ilk defa duyyorum sevgiliden harçlık alınması gerektiğini şahsen ailemden başka kmse den asla para almm

Birde arkaaşlar her hafta gıttıgını yazmışlar eger öyleyse gıtme bence. Ayda bir yeterlıdıe bence. Bıraz özleyın bırbırınjzı. Kımın butcesı yeter bu maarafa. Sen ögrencısın annene babana yazık bırazda derslerini düşünmelıaın. Her hafta gıdersen derslerınede vakıt kalmaz dıye düşünüyorum..

Her hafta diyen olmuş ben mi gözden kaçırdım acaba, eğer öyleyse çok gereksiz, tabi ki sıkışabilir adam bu şekilde.
Ayda bir bazen iki ayda bir yeter bence yasak kalkana kadar.
Ama eğer zaten böyle diyorsanız ben gitmezdim daha, durumunuz yok elden bir şey gelmez başka...

Her haftami gidiyorsun? 100 lira sadece otobus biletiyse ucak bileti de en az 175-200liradir. bu adam her hafta ortalama ucakla gidip geldigini dusunursek 200×2=400 200 lirada gezme yeme icme.600 lira harciyor hadi okadar olmayip fazla hesapladik desek kafadan 450 lira harciditorsjur ayda 2 kere gidiyorsun diye dusuncek olursak 900 lira.

O gel desede ben bukadar yük olmak istemem adama. calisiyor diye eşşek degil ya.nisai degilsin bisey degilsin ben erkek olsam bende sevgilime kimse k.bakmasın bukadar para harcamam.

Ki adam ucuzu sana öde diyo ucagi sen öde demio.hem demiş nolmuş ki?evli insanlar karisina bukadar harcamiyor.bencil olma adam gayet iyi niyetli soylemis.simdiye kadar iyiydide simdi mi kötü oldu.ödeyemiyeceksem gitmeyeceksin.

E her ay her ay adamcağızın sizin biletinizi alması gittiğinizde de o kadar masraf yapması falan... Size normal mi geliyordu ki? Ben yapamazdım şahsen. Gitmem daha iyi. Sonuçta bana çalışmıyor bu adam. İşini bırakıp gelemediğine göre kendi işinin patronuda değil. Maaşla çalışan insan anca kendi geçinir. Düşüncesizlik etmişsiniz. Şimdi de gitmeseniz "bileti ben alırken iyiydi kemdin al diyince gelmeyi kesti" olur. En iyisi arayıp istersen böyle heray gelmeyeyim diye teklifte bulunun.

O çağırıyorsa o ödemek zorunda çünki maddi imkanı olan da o.... Sen gitmek istiyorsan da sen ödemelisin, nasıl olsa parayı o ödüyor diye kafana göre plan yapmamalısın, bilemezsin onun kafasındaki her planı da.

O zaman git me¿¿

Yav kızı bi anda topa tutmuş herkes ben okurken kaçasım geldi
Öğrenci insan normal paranın olmaması ama biletini sen teklif etmeden onun almasi gerekirdi gidislerini azalt kıymete binersin hem eger ısrar ederse sana yük olmak istemiyorum dersin. he ben olsam gitmezdim o ayrı ama şartları tam bilmediğimden bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…