Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

Ya Ne kadar saçma sapan bir mevzudur bu ailen seni oku diye göndermiş sen sevgilini görmek için şehir dışına çıkıyorsun Ne cesaret oldu canım bana ters geliyor bu kadar önemli olan nedir sürekli onu görmen gerekiyor yazık

Belki bu ay sıkışıktir? Insanlik hali, ben calisan insanim, gecen ay her haftasonu disaridaydim, bu ay feci gocugum ay sonunu bekliyorum. Aylarca hicbir sey demeden karsiladiysa bir ay da sizden tek yonu karsilamanizi istemis olabilir.

Uzak mesafe ilişkisi zordur ve çoğu zaman da yürümez.Ekonomik yük sevgilinin üzerinde ve belli ki adam biraz zorlanıyor.Öğrenci olduğun için senin de durumun ortada .Ya görüşme sıklığını azaltacaksınız ya da part time bir iş bulup yol harçlığınızı çıkaracaksınız.

Maksat görüşmek . .
O, bazı şartlardan ötürü gelemiyor, sen gidiyorsun, ben bunu garipsemedim.
O halde buluşmayı sağlayacak para da ortak olmalı, hatta çoğu zaman sevgilinden çıkmalı o para.
Çünkü çalışıyor. E bir de erkeğe yakışıyor
Paran olmadığında veya paranı gitmeye ayıramayacağın zamanlarda erkek arkadaşına söylemelisin bence.
O da söyleyebilir, çalışıyor diye full para dolu değil elbet cebi. Belki sıkışmıştır biraz.

Bu kadar mevzu etmeyin herşeyi, ilişkiniz samimi ve ciddi ise sorun olmamalı bunlar.

En uyuz olduğum erkek tipi. Yanıma gel,özledim diyip diyip dururlar ama bir bilet parasını çok görürler. Sevgilin tabi alacak,alması gerekir..buna niye bu kadar tepki gelmiş onu da anlamadım. Bence trip at

Ben de eşimi görmeye gittim, 1 kez ve 29 yaşındaydım. Şimdi bile şaşırıyorum ne cesaret diye! Hatta bebeğim oldu, düşünüyorum da onun bizden habersiz böyle birşey yapmasını. Kafam gidiyor, iptal oluyorum.

Sonuç olarak; öğrencisin! Derslerine odaklan. Olacaksa olur zaten, çok zorlamaya gerek yok!

Ailesi ve eğitimiyle alakalı bi şey söylemiş de ben mi kaçırdım acaba? Yazık olacak,ayıplanacak ne yapmış? insan sevdiğini insanı her fırsatta görmek ister bunun en basit açıklaması bu, bilmem anlar mısınız. Cesaret gerektiren bi durum değil ayrıca. Atlarsın uçağa,otobüse gidersin.

Lafı edilecek bi konu değil ama bu durumun sürekli olması insanı rahatsız eder . Bir ay o versin bir ay sen ayda elli lira atabilirsiniz kenara biraz sıkarsınız kendinizi. Ben okurken marketlerde stantta çok çalıştım iki gün haftasonu 120lira para işinizi görür.
Sevgilinizi zor durumda bırakacağınıza kendinize maddi gelir yaratın bence.

Her seferinde adam hem biletlerini hem ordaki masraflarını karşılıyor. Demek ki bu ay sıkışık sana söylemiş. Normal bir durum bence. Bir kerelik sen al. Bir dahaki ay gitmezsin sonraki ay yıne o öder zaten. Adam çalışıyor diye adama da kızmayın yani belki borç ödüyordur ailesine göndermiştir esktra bir durum çıkmış belli ki. Yoksa her seferinde ödemezdi. Adam haklı beyler dağılın

Sevgilisi gelebiliyor olsa ne olacaktı? Kızın parası yok diye her seferinde o gelecekti yine aynı şey olacaktı. Bilet parası mı isteyecekti? Ha belki kız yediğinin içtiğinin bir kısmını öderdi o kadar.

Erkeğin ayağına gitmek neden mantıksız oluyo ? Gelemiyor yazmış ve gelemediği için de kendisi gitmek zorunda ama her ay gitme zorunluluğunuz yok. Çok görmek istiyorsa imkanları kendisi yaratsın

Bazıları kizin mesajını okumadan sadece bikac yoruma bakarak yazıp duruyor galiba yoksa bu kadar mantiksiz yorum art arda gelmezdi sanırım.

Gitme ne var o kadar gidecek, mecbur mu senin yol parani ödemeye vs...

Kız ogrenciyim gelirim 400 tl diyor bu para neye yeter? Ayrıca adam madem çalışıyor ve madem kendisi gelemiyor, gorusmek istiyorsa biletini alması gerekir. Sanmıyorum ki bu kız çocuk istemeden ille de gelicem hadi bilet paramı ver desin...

Ben de sevgilimle ayrı sehirlerdeyken bazen ayda 3 defa gittigim oldu, ucakla veya otobüsle ve 1 yıl boyunca surekli ben onun yanına gittim ve onun maaşı benimkinden iyiydi ama hiç bilet mevzu geçmedi aramızda, ben aldım gittim. Yanındayken harcamalarimizda ben surekli yol parası veriyorum yeme gezme masraflarını sen öde kafasında olmadım onun kadar ben de harcadim ama ikimizin de ekonomik gücü vardı.

Buna karşılık bu durumda okuyan ve az bir parayla geçinen bu kızın yol parasını sevgilisinin karşılaması gerektiğini dusunuyorum.

Eğer söylediği agirina gittiyse bence bir sure gitme, bikac ay birbirinizi gormezseniz olmezsiniz. Nasıl yasaksa bu yasağı kalkınca kendisi gelsin artık biraz da.

Şimdi tabi sevgilin senin yol parani odemek zorunda değil.
Sende sevgilinin parasini yiyen kizlardan degilsin diye dusunup o konulara girmek istemiyorum.
Ama bu adam sana her ay illa geleceksin diye baski yapıyor mu?
Ben olsam açıkça söylerdim durumlar ortada param olduğu zamanlar geleyim yanina derdim.
Para konusunda cok hassasim. Babamdan dahi alamayan biriyim. O yüzden bu kadar.

Birde çalışmayı dusunmez misin ?
Sevgili yol parası için felan demiyorum.
400 lirayla gecinmen zor oluyorsa part time calissan aslında yapabilirsin.
Ben lisedeyken bile calisiyordum.
Ihityacim mi vardı hayir. Babam aylik degil gunluk 400 lira verebilcek adam. Ama ben gunduz okula gidiyordum 4 te cikiyordum mc Donald's var bilirsin zaten orda part time çalışıyordum aksam 9 gibi evde oluyordum. Ödevleri ya okulda yada evde yapiyordum. Ben senin yerinde olsam bu olaydan sonra kendim icin calismayi dusunurdum.

Reactions: KV_
Rahatsız olduğunu düşünmenin sebebi, senin rahatsız olmandan kaynaklanır.
Çok normal, belki parası yok fakat söyleyemiyor. Çıkışmamıştır bişileri, seni de alıştırmış uçak yolculuğuna mahçup olmak istememiştir. Böyle düşün, hem ne olacak belki otobüs yolculuğun, uçak yolculuğundan daha keyifli geçecek?

Maddi sıkıntınız varsa görüşmeyin, bu kadar basit. Arkadaşların da yazdığı gibi senin bilet paranı ödemek zorunda değil. Çağırıyorsa o başka, bilete param yetişmiyor sana da külfet olmak istemiyorum senin de durumun elvermiyorsa gelmeyim dersiniz. Ama kendiniz özledim buluşalım diye gidiyorsanız ve bilet paranızı ödemesini bekliyorsanız, kusura bakmayın. Skype'tan falan görüşürsünüz.

Şu konudaki yorumlara o kadar şasirdim ki..
Cogu kisi demis e erkek o tabi alacak bileti yedirip icirecek. E calisiyor o karsilayacak masraflari. ?? Ciddimisiniz siz.
Sizler degilmisiniz ezdirmeyin kendinizi calisin ekonomik ozgurlugunuz olsun erkegin eline bakmayin vs. diyen

Hem sen bileti aldir her ay hem gezme yeme icme masraflari erkek arkadas karsilasin oh ne ala ya.
Neymis ogrenciymis kiz.
Neymis adam calisiyor parasi var.
Sozlu degilsiniz nisanli evli degilsiniz erkek arkadasinizin sizin icin boyle para harcamasi zorunlumu??
Birde yok gidisi ben alcakmisim donusu o alcakmişta nedenmişte.
Pes diyorum bir kadin boyle olmamali.
Resmen adamin eline bakiyorsun.
Madem illa bulusacaksin ya parandan ayir ya part time falan calis biraz para kazan git yanina.
Buyuk konusacagim simdi eger bir iliskim olursa asla boyle davranmam.
Karsi taraf erkek diye her harcamayi o karsilasin triplerine girmem.herkes elinden geldigince koyacak ortaya neyi varsa. Yemegi o oderse sinemayi ben oderim.
Bu kadar zor olmamali.
Neyse daha cok sey yazilir da burda birakayim ben.

Sevgilim bana acmisin biseyler alayimmi dediginde bile cekindim, kaldiki her defasinda bilet parami odeticem.. ben yapamam sahsen ..

Bence sen rahatsiz olmalisin surekli ona para harcattigin icin. Adam sana ustu kapali paran yoksa gelme her seferinde ben karsilayamam demek istemis bence. Sahsen ben olsam bir daha asla ama asla gitmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…