Erkek arkadaşım cimri mi ?

Ya ben şeyi de anlamıyorum dokuz ay boyunca sadece kafede oturup kahve mi içilir yani kaç dakika sürecek bir kahve içmek, bir gittin iki gittin eee baktın başka bir aktivite yok emek uğraş çaba yok , karşı tarafa da bu kadarına tamamım ben imajı çiziyorsun yani.

Sevgiliyi geçtim sizin hiç mi belli bir hayat tarzınız yoktu dokuz ay önceye kadar, buluşmaları beraber planlamıyor musunuz, şurda şu varmış burda bu varmış şuyu meşhurmuş falan demiyor musunuz ne bileyim şurayı görelim beraber falan, koca kadınsın bana peluş ayıcık al diyene kadar yani.

Dokuz ayda dokuz doğurur çatlardım ben olsam, ne işim var habire kafede yani ,hoş ben dokuzuncu gün kafede bırakır def ederdim bunu başımdan.

Bunu da desen ‘ DOMOKKO DOĞOL GOZOL DOĞOLSON’ derler. Her şeye bi bahaneleri var.

İstiyorlar ki 0 masrafla manken gibi kadınlarla gezsinler.

Sonra cimriliklerinden kimseyle çıkamayınca da İncel olup kadınlara reelde sanalda terör estiriyorlar.

Meşhur bi Twit geldi aklıma yazınızı okuyunca

Ayy evet hatırlıyorum o konuyu üzücü ne yazık ki
Yeliz Yeşilmen diyor ya , tüm erkekler bizleri üzüyor , nasılsa üzüleceğim bari Mercedes de yazlık da üzüleyim , adam üzünce Dubai ye gidip kafa dinleyeyim . Oytun Erbaş da fakir adamı anası bile sevmez diyor . Valla gençken bu fikirlere karşı çıkabilirdim de 35 den sonra haklılar diyorum

Valahi bana da haklılar gibi geliyor hem ben herşeyine katlanıcam hem de gelip beni üzeceksin. Vala parasız adamı anası da sevmiyor babası da sevmiyor artık

Valahi bana da haklılar gibi geliyor hem ben herşeyine katlanıcam hem de gelip beni üzeceksin. Vala parasız adamı anası da sevmiyor babası da sevmiyor artık
Tabi valla öyle . Kızım dr olmak istiyor canı gönülden destekliyorum . Hem kendi iyi kazanacak hem de yurtiçi yurtdışı gittiği yerlerden iki birşey alır bana diyorum . Yemeğe çıktığımızda artık o öder diyorum .Ya ev genci olup da emekli maaşımın başını beklese naparım, imdattttBeraber emekli promosyonlarını hesap etsek ya .Bak bu devirde parasız evlat bile istenmiyor bırak sevgiliyi kocayı

Cimri. Net.

cidden ben artik bunun genel bir protein eksikligi olduguna inanmak istiyorum . liseliyken bile erkek arkadaslarim hesap öderdi yani :) herif bir de hali vakti yerinde. kalkip cimrimi diye soruyor ya
Cimri demeyelim de Hakka yürürken eli boş gitmek istemiyor diyelim

Umarım hakkın da hayırlısı olur istediği mesleği eline alır evladın çalışıp elinin Ekmek tuttuğunu görüp bir de sana vermesi çok güzel bir şey gezin tozun vala

Bunları bu hale aramızdaki bazı hemcinslerimiz getirdi . Aman bir kahve o ısmarlarsa bir de sen ısmarla , o sana hediye almasa da sen yağdır , üstüne de en iyi sex hizmetini sun . Adamlar herşeyi masrafsız elde ediyorlar adına da modern ilişki deniyor . Adamlar çabalamıyor artık biz kadınlar onları elde tutmak ya da evlenmeye ikna etmek için çabalıyoruz . Biz yarattık premses erkekleri maalesef .

Daha da kötü hem cimri hem seni para harcamaya değer görmüyor Gerçekten bu çok kötü Ben olsam anında yol verirdim

Öyle zaten böyle insanlarla Ömür geçmez konu sahibi düşünsün bakalım onca yorum yapıldı

Ayyy götüm diyecen böyle erkeklere . Tek bir şey yapacan bari onu da doğru yap. Kadınlara yapılan güzellik ve para harcama dayatması onlara yapılsa memleketi ayağa kaldırırlardı biz meta değiliz dış görünüşümüzle var olmak istemiyoruz diye Ne demiş Adriana bacım "bir erkek için ağlayamam zira rimelim çok pahalı " hah işte ondan. Sanki bana goldu var da digger olacaz

9 ay boyunca bir çöp almamış adamla ilişkiye devam etmemek gerek. Kuyumcu vitrinine baktırıp beğen deyip almamış, ayı fotoğrafı atıp yine almamış. Ya madem almayacaksın niye fotoğraf atıyorsun? Adam bayağı kafa bulmuş, biz daha kahve parasındayız. İnstagram'da da herifler Ruslar sizden daha az masraflı masalları anlatıyor. Yani ne diyeyim ki?

gel kiz gel alnindan öpecegim

surada kadin erkek esitligi diye kendini yirtan (erkekler bunu pazar alisverisini de kadin tasiyabilir o zaman diye yorumluyor cünkü) , sonra da seyit onbasiya benzedim diyen kadinlarin agzina , islak tuvalet terligi ile vurasim geliyor.

kadin erkek sadece kanun önünde esittir. evde bozulan seyi tamir etmek yada tamirci cagirmak , kavanoz kapagi acmak , alisverisi tasimak , hesaplari ödemek , gecenin ücünde sivri sinek avlamak erkek isidir. ( örnekler cogaltilabilir ) bir kadinin bacak arasina girmek icin de bunlar icin güc harcasinlar bir zahmet. kirilan tirnagimda , kukum da kiymetli sahsen benim .

cabasiz elde edilen hic birseyin kiymeti bilinmez !

Aynen binlerce yıllık düzeni bozmanın ne manası var yani, bu yüz yılda mamutta avlamayacaklarına göre bari en basit temel şeyleri de yapıversinler bir zahmet.

Bacak arasına girmek ne? Ne kadar iğrenç bir tabir bu. Bir erkekle sırf parası için birlikte olmakta bana göre paragözlüktür. Erkekte bunun karşılığında güzel bir kadın ister. Alma verme dengesi. Birinin güzelliği diğerinin parası da biterse ilişki de biter. Çıkar üzerine odaklı bir şey.

Bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Diğer yorumunuzda çocuğunuzun bir hedefinin,hayalinin olması çok çok güzel . Hedefsiz o kadar çocuk var ki. ancak çocuğunuz hedefine ulaşamayıp doktor olamazsa onu sevmeyecek misiniz ? Tutun ki öğretmen oldu ve atanamadı. Ona karşı sevginiz mi bitecek ? Sırf parasız diye onu sevmekten vaz mı geçeceksiniz ? Parasız insanı annesi bile sevmez diyorsunuz.Bu durumda sevgi ölçünüz para ve çıkar odaklı. Şimdiden kızınızın sizi götüreceği tatilin hayalini kuruyorsunuz. Çok üzücü bir annenin böyle düşünmesi. İlk kez bir annenin çıkara dayalı sevgisini gördüm. Üzüldüm çocuğunuz adına.

Ay ne alakaaaaa ne alakaaaaa eşle sevgiliyle evlat insan evladını her şekilde sever kirpi bile pamuğum der doğurduk çünkü herkes evladından geçinmiyo senin ailen gibi. Evladı hakkında hayaller kuruyo sadece kazanamazsa da özel üni diye bir şey var. İnsanlar ev araba satıyo yeri geliyor evlatları için. Sadece hayal kırıklığı yaşar sevmekten vazgeçmez. Bunu hiç mi hissetmedin?

`