Erkek arkadaşım cimri mi ?

Gözümün önüne Burhan Altıntop geldi o da Makbuleciğime beş kuruş harcamak istemez üstelik bebişimin tapularına da göz dikerdi dikkat edin!

Uzun uzun yazayım da anla . Çocuğum öğretmen olmaz lgs de ilk 20 binde idi bu birrr. Gayet değer veriliyor kendimizden kısıp bazen. Koleje de gönderdim iki dil de öğrendi gitar da çalıyor . Ödül olarak yurtdışında şu an babasıyla . Yani çocuk sömüren sırtından geçinmeyi düşünen aile benzetmesi yapacaktın ki tutmadı ola ki bir terslik oldu puanı yetmedi b planı yüzde elli burslu okuturum . Bu kadar emeğime bana bir hediye almayacaksa yemek ısmarlamayacaksa zaten beni hiç sevmemiş demektir . Kırmayayım diyorum zorluyorsun . Benim kız boyacıdan sevgili yapmaz mesela senin gibi . Yalnız kalırım daha iyi der . Sen sevgilim olmazsa kocam olmazsa gezemem evden çıkamam diyen bir öğretmensin . Benim çocuk 15 yaşında Avrupa da bak şu an. Hediyeler de aldı bana da sevdiği arkadaşlarına da . Sen kendini kandır anca . Otur evde sevgili bekle .

Bir haftadır bana kinli yazıp duruyor . Önce ailesi yemiş parasını sonra da 2 yıllık okul mezunu iş bulamayıp boyacılık yapan adamla sevgili olmuş , adam hakaret bile etmiş . Ayrıldı üzüldü ayrıldığına . Adama iş bulma konusu bile açtı . En son konusu da yanında sevgili olmadan dışarı çıkmazmış illa biri olacakmış . Hayatlarımız ve dünya görüşlerimiz apayrı kendini benim kızla kıyaslıyor .

Aynen binlerce yıllık düzeni bozmanın ne manası var yani, bu yüz yılda mamutta avlamayacaklarına göre bari en basit temel şeyleri de yapıversinler bir zahmet.
Sitede kediler var . Valla erkek kedi bir koruyor dişi kediyi ve yavrularını . Kedi kadar bari olsun erkekler .

Doğru söyle kızın üni okumazsa evlatlıktan red mi edeceksin hadi itiraf et artık sevmicek misin hahahahau

Doğru söyle kızın üni okumazsa evlatlıktan red mi edeceksin hadi itiraf et artık sevmicek misin hahahahau
Trajikomik . Bir öğretmenin eğitime ve hayata bakışına bak Herkesi kendi ailesi sanıyor kendi didinerek okusun masraf yapmayalım sonra da parasını bize versin iftira değil konusu var kendi açtığı . Hepimiz evlatlar bizlerden de iyi eğitim alsın bizlerden de iyi kazansın dünyayı gezsin dünya insanı olsun istiyoruz . Bu çıkarcılık mı ? Evet fakir ve işsiz adam da tercih etmiyoruz etmedik de . Bunun nesi çıkarcılık ? Dengimizi istiyoruz . Kendisine kahve ısmarlayan bile yok galiba . Konu bi zoruna gitti nedense

Forumda arsa satıp evlenen kadın var. Erkekler niye çabalasın ki
Adamı bırak adamın ana babasinin borcu için kendi ailesinin aldığı bekarlık evini satan var ya. Bu adamla 9 ay niye zaman harcıyor mesela bu arkadaş? Ben buna layık miyim diye sormuyorlar mi kendilerine?

Söylenen sözden bu çıkıyor. Birilerinin avukatlığını yapmaya bayılıyorsunuz anlaşılan yancılık her yerde var

Bal gibi de çıkarsınız ve bu anlaşılıyor dediklerinizden

Hem cimri hem düşüncesiz

Söylenen sözden bu çıkıyor. Birilerinin avukatlığını yapmaya bayılıyorsunuz anlaşılan yancılık her yerde var
Heee biz onunla arada zıtlaşıyoruz dşye yancı olduk bahahah mantıksız konuşuyorsun. Koca ve evlat aynı şey değil hangi beyin bunu çıkarır. Kız sen ailene para veriyorsun yine sevmiyorlar tez çürüdü

Bu soruyu soruyorsan net cimri özellikle bu konuda pek sekmez

@Dreamies aşko sen hangi msjıma alıntı yaptın tıklıyom tıklıyom çıkmıyo

Gencecik kızsın ya bu cimrilikten ölen şahısla ne işin var?

Mesleğin nedir bilmiyorum ama eminim onu da baz almıştır.

Ben bunların ciğerini bilirim. Kendileri dışında kimseye para harcamak istemezler. Tatlı yediğinizde arkadan yürümesi falan.. cidden rezil. Eğer evlenmeye karar verirsen zaten o isteme nişan düğün ve aşamasında daha iyi göreceksin o rezilliğini.

Şahsen böyle insanları gördüğüm zaman aklıma gelen tek şey; bir parça pamuk ve kara toprak.

Gene çok yanıldın Gisla ile sık sık farklı görüşte oluruz ama kin de beslemiyoruz birbirimize . Sen mutlu musun peki ömründe sadece 45 bin biriktirmiş 35 e yaklaşmış adamla ? Adam sana saygı bile duymuyordu üstelik . Valla şöyle bir avukat mühendis bulsan havada kaparsın . Bulamayınca parayı çohhhh seviyorsunuz yazarsın anca burada .

Bal gibi de çıkarsınız ve bu anlaşılıyor dediklerinizden
Keşke sende çıkarcı olsaydın sen hem hiçbir kazanım sağlamıyorsun hemde elin işsiz güçsüz bomboş adamından hakaret yiyip oturuyorsun bütün ilişkiler çıkar üstüne kuruludur dünyadaki tüm ilişkiler aile bağları dahil ego tatmini duygusal fayda vs vs sevgi almak bile bir çıkardır çıkar her zaman kötü niyete bağlı olmak zorunda değil hatta normal hayat içindekine de ortak menfaat denir bunları artık öğretmenlere de biz öğretmeyelim ya

Kankaymışız , bizim niye haberimiz yok bundan ?

Asıl çıkarcı kendi ailesi . Ne paralar vermiş ne paralar . Gene de o evde değeri sıfır , erkek kardeşi seviliyor . İşin tuhafı darbe de yemiş , sadece erkeklere değer veren ailesi var . Hala erkek savunucusu . Bu da trajikomik .

Savuncak tabii çoban lazım başına bunu itip kakcak bak bazı kadınlar bunu seviyo diyorum inanmıyosunuz ya bazılarının tarzı bu

`