- Emoji Skoru
- 132.382
- Puanlar
- 798
Çok doğru . Geçenki konusunda tek dışarı çıkamam sevgilim olmalı dedi ben de yazdım eşimle kızım yurtdışında yalnızım . Çıktım avm ye gittim Kızılay’ı dolaştım kitap aldım kuğulara baktım vs yazdım . Basit şeyler yani . Yalnız da gayet zaman geçer demek istedim . Bana cevabı : ama çenn gocan var diye övünüyorsun hava atıyorsun .Savuncak tabii çoban lazım başına bunu itip kakcak bak bazı kadınlar bunu seviyo diyorum inanmıyosunuz ya bazılarının tarzı bu
Bir de bu öğretmen yani düşün vay ki bunun öğrencilerin halineÇok doğru . Geçenki konusunda tek dışarı çıkamam sevgilim olmalı dediz ben de yazdım eşimle kızım yurtdışında yalnızım . Çıktım avm ye gittim Kızılay’ı dolaştım kitap aldım kuğulara baktım vs yazdım . Basit şeyler yani . Yalnız da gayet zaman geçer demek istedim . Bana cevabı : ama çenn gocan var diye övünüyorsun hava atıyorsun .Puha ha . Ne yazmışımmm ne anlamış .
Erkeklerin yemek , kahve vs ısmarlamasını kadınların erkekleri kullanması olarak yorumladı . Evlat yetişkin olunca iyi kazanınca anne babaya yemek , kahve arada hediye vs yi de sanki evlatlardan ev araba istemişiz gibi yorumladı .Bir de bu öğretmen yani düşün vay ki bunun öğrencilerin haline
Kahve ısmarladı diye onu kullandığımı sanan donsuzu kaale alıp yanımda çanta niyetine bile taşımamErkeklerin yemek , kahve vs ısmarlamasını kadınların erkekleri kullanması olarak yorumladı . Evlat yetişkin olunca iyi kazanınca anne babaya yemek , kahve arada hediye vs yi de sanki evlatlardan ev araba istemişiz gibi yorumladı .Cevabım: kişi kendinden ve kendi ailesinden bilir işi diyorum
Dur konuya aysenimi de geldi başladı bana beğenmedim atmaya . Beğenmedim atanları görünce aklımızı seveyim diyorum , doğru yoldayız .Kahve ısmarladı diye onu kullandığımı sanan donsuzu kaale alıp yanımda çanta niyetine bile taşımam
O da ara ara akıllanıyo gibi oluyo sonra yine birden deliriyo ama benim son zamanlardakş fav delim meraketme ya ona bayılıyodum nasıl da binbir kazık yemeye koşarak gitmemiş gibi herkese tavsiye veriyodu hshsh buraları okuyosan sana selam olsunDur konuya aysenimi de geldi başladı bana beğenmedim atmaya . Beğenmedim atanları görünce aklımızı seveyim diyorum , doğru yoldayız .
Hayatına kızsam da yalanO da ara ara akıllanıyo gibi oluyo sonra yine birden deliriyo ama benim son zamanlardakş fav delim meraketme ya ona bayılıyodum nasıl da binbir kazık yemeye koşarak gitmemiş gibi herkese tavsiye veriyodu hshsh buraları okuyosan sana selam olsun
O da ara ara akıllanıyo gibi oluyo sonra yine birden deliriyo ama benim son zamanlardakş fav delim meraketme ya ona bayılıyodum nasıl da binbir kazık yemeye koşarak gitmemiş gibi herkese tavsiye veriyodu hshsh buraları okuyosan sana selam olsun
Bizi sevmeyenlerin çoğu sorunlu zaten . Gerçekleri duymaya tahammülleri yok .Ay lütfen adını anma. Üç kere söyleyince hortlayacak gibi hissediyorum. Beni şu sitede en ayar eden kişi kendisi. Kabus gibi resmen
Siz öğretmenlerin başarız insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Çoğu kişinin kapısından giremeyeceği İstanbul Üniversitesi mezunuyum. Çift anadal yaptım. Koleje göndermeniz, yurt dışına göndermeniz maddi imkanlarınız ile ilgili. Çocuğunuzun potansiyeli ile ilgili değil. Çocuğum şuna bakmaz buna bakmaz diyerek gelecek hakkında kesin ithamlarda bulunmanız da ilginç. Asla dediğiniz her şeyi hayat yutturur umarım size.Uzun uzun yazayım da anla . Çocuğum öğretmen olmaz lgs de ilk 20 binde idi bu birrr. Gayet değer veriliyor kendimizden kısıp bazen. Koleje de gönderdim iki dil de öğrendi gitar da çalıyor . Ödül olarak yurtdışında şu an babasıyla . Yani çocuk sömüren sırtından geçinmeyi düşünen aile benzetmesi yapacaktın ki tutmadıola ki bir terslik oldu puanı yetmedi b planı yüzde elli burslu okuturum . Bu kadar emeğime bana bir hediye almayacaksa yemek ısmarlamayacaksa zaten beni hiç sevmemiş demektir . Kırmayayım diyorum zorluyorsun . Benim kız boyacıdan sevgili yapmaz mesela senin gibi . Yalnız kalırım daha iyi der . Sen sevgilim olmazsa kocam olmazsa gezemem evden çıkamam diyen bir öğretmensin . Benim çocuk 15 yaşında Avrupa da bak şu an. Hediyeler de aldı bana da sevdiği arkadaşlarına da . Sen kendini kandır anca . Otur evde sevgili bekle .
He he .Siz öğretmenlerin başarız insanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Çoğu kişinin kapısından giremeyeceği İstanbul Üniversitesi mezunuyum. Çift anadal yaptım. Koleje göndermeniz, yurt dışına göndermeniz maddi imkanlarınız ile ilgili. Çocuğunuzun potansiyeli ile ilgili değil. Çocuğum şuna bakmaz buna bakmaz diyerek gelecek hakkında kesin ithamlarda bulunmanız da ilginç. Asla dediğiniz her şeyi hayat yutturur umarım size.
Siz nasıl ilişkiler kuruyorsanız tüm ilişkileri de çıkar üzerine kurulu sanıp genellemeler yapıyorsunuz.Keşke sende çıkarcı olsaydın sen hem hiçbir kazanım sağlamıyorsun hemde elin işsiz güçsüz bomboş adamından hakaret yiyip oturuyorsun bütün ilişkiler çıkar üstüne kuruludur dünyadaki tüm ilişkiler aile bağları dahil ego tatmini duygusal fayda vs vs sevgi almak bile bir çıkardır çıkar her zaman kötü niyete bağlı olmak zorunda değil hatta normal hayat içindekine de ortak menfaat denir bunları artık öğretmenlere de biz öğretmeyelim ya
Ailem çıkarcı olabilir ama ben öyle değilim şükür. Siz mesela ben çıkarcı değilim diyemiyorsunuzAsıl çıkarcı kendi ailesi . Ne paralar vermiş ne paralar . Gene de o evde değeri sıfır , erkek kardeşi seviliyor . İşin tuhafı darbe de yemiş , sadece erkeklere değer veren ailesi var . Hala erkek savunucusu . Bu da trajikomik .
Bizi sevmeyenlerin çoğu sorunlu zaten . Gerçekleri duymaya tahammülleri yok .
Buradaki erkeği savunmadım. Kimi savundum tam olarak ? Düşüncem neyse onu söyledimSavuncak tabii çoban lazım başına bunu itip kakcak bak bazı kadınlar bunu seviyo diyorum inanmıyosunuz ya bazılarının tarzı bu
Alintiladiginiz üyenin çıkar derkenki kastettiği ile sizin çıkardan kastınız aynı değil. Aslında hayatinizda değişim istiyorsunuz ya biraz daha sorgulayıcı yönden yaklaşsaniz belki o değişim için bir kıvılcım olabilir.Siz nasıl ilişkiler kuruyorsanız tüm ilişkileri de çıkar üzerine kurulu sanıp genellemeler yapıyorsunuz.
Ailem çıkarcı olabilir ama ben öyle değilim şükür. Siz mesela ben çıkarcı değilim diyemiyorsunuz
Hahahah yalnız şeyi fark ettin mi bu siteye de takıntılı oldu hahshhsAy lütfen adını anma. Üç kere söyleyince hortlayacak gibi hissediyorum. Beni şu sitede en ayar eden kişi kendisi. Kabus gibi resmen