Erkek arkadaşım cimri mi ?

Saat almayı bile düşünmüş sus

Adamın hali vakti yerinde diye şey etmiş de adamın da parası sadece kendine. Hala şans vermesinin sebebi de o. Ay hani hesap ödeme konusunda aynı fikirde değilim de sevgilim bana sormayıp beni evime gönderdikten sonra yemek yemeye gitse aşırı soğurdum ve cimri diye ayrılırdım muhtemelen.

Bunları sevgilisine açıkça soramama sebebi de muhtemelen adamı kaybetmek istemiyor olması.

Bunları sevgilisine açıkça soramama sebebi de muhtemelen adamı kaybetmek istemiyor olması.

Aynen paragöz olduğumu düşünür vs diye korkuyor bence. Erkekler artık çok tuhaf ama ya aileden gelen bir alışkanlık cimrilik ya da ben kıza para yedirmem kafasında bir incel. İki türlü de çok kötü. Şu hayatta en tahammül edemeyeceğim insanlar cimriler. Bir kere bir date olmuştu adam da mühendis, madoya girmiştik benim işe yakın diye, adam şey demişti, burası da çok pahalıymış. Mühendis adamsın, yani hiç mi p ayarda bir yere girmedin ömrü hayatında.

26 yıllık eşim de bu şekilde bir adamdı.hâlâ aynı.kafeye gittiğimizde sadece çay içerdik,yemeğe hiç gitmedik.doğum yağtıgım zaman çiçek almasını söyledim ama asla almadı.
Bu tipler parayı kazanmayı iyi biliyor ,harcamak zorlarına gidiyor.
Efendi vs demişsiniz .Yemeğe gidelim ,şunu almanı istiyorum gibi beklentilerinizi dile getirince asıl efendiligini göreceksiniz.

Saat almayı bile düşünmüş sus
cidden ben artik bunun genel bir protein eksikligi olduguna inanmak istiyorum . liseliyken bile erkek arkadaslarim hesap öderdi yani :) herif bir de hali vakti yerinde. kalkip cimrimi diye soruyor ya

hesap konusunda gayet net düsüncelerim var sahsen. kendine adam diyen biri yaninda ki kadina hesap ödetmez. bu konu tartismaya kapalidir benim icin.

Cimrinin teki. O evi arabayı böyle böyle almış işte. Sen ona hediye aldın mı hiç? Aman ya bununla mi uğraşacaksin yurtdışından şeker getirmek nedir of.
Aynen direkt cimri . Sıfır geliri olan kızım bile yurtdışından sevdiği arkadaşlarına hediyeler almış . Sevgi göstergelerinden biridir paranı başkalarına harcamak . Adam hem cimri hem de sevmiyor . Sevse özenerek hediyeler alırdı .

Bir yemek ısmarlayamayacak adam da sevgili yapmasın bi zahmet ya sanki üzerine ev araba istemiş dshsh sağda solda görüyorum kahve ısmarladı diye 'bu kız benim paramı yedi ' diye ağlayıp gold digger muamelesi yapıyorlar kadınlara asıl onlar gold diggerın bayrak taşıyanı. Ulan öyle bir kadının seninle ne işi olur bi kere. Kadına para yiyici muamelesi yapan yada yedirmemeye çalışan erkek kadının parasını yeme hayaliyle yanıp tutuşan erkektir net

O erkekler çok komik ya . Az buçuk bakımlı kadının masrafından haberleri yok . Kadın giyiniyor buluşmaya gelirken , zibilyon tane makyaj malzemesi kullanıyor , saçını yapıyor . Saçımıza ne bakım malzemeleri aldığımızdan haberleri yok . Buluşmaya gelirken 4 fıs sıktığımız parfümün 4 fıslık ücreti bile kahve parası ediyor Bir havalar bu adamlarda . Sanki michelin restaurantına götürdüler .

Öyle zaten böyle insanlarla Ömür geçmez konu sahibi düşünsün bakalım onca yorum yapıldı

Sanki gizli bi zengin de test ediyor

Alt tarafı bi yemek, bi tatlı ısmarlayacak.

Bir de şu versiyonu var güya kötü arabayla gidiyormuşsun kız beğenmezse paran için berabermiş, beğenirse bi sonraki gün lüks arabanla gidiyormuşsun Bu taktiği verenin de uygulayanın da arabası yok bir de, kendilerini buğday ambarında sanıyorlar

Böyle erkekler türedi, 0 masrafla sevgili olmak istiyorlar.

Ekşide seks için aşk taklidi yapmak diye başlığı var bu da o misal.

Sevgililiği aşkı tamamen kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak istiyorlar.

Bu konu sahibi gene şanslı .Sevgilisine yüzbinlerce lira borç verip geri alamayanlar dolu sitede
Evet ya bu site leş küfürbaz erkekleri ellerinde tutmak için varını yoğunu verenlerle dolu......

Verdiğiniz örneği yazmak istemedim evet bilgim var yani bu tarz tipler var ne yazık ki

`