Erkek arkadaşım cinsellik istemiyor

Açık konuşacağım kusura bakma ama eğer öpüşürken ereksiyon olma durumu yoksa fiziksel bir sıkıntısı var ondan uzak duruyor demek ki
Çok teşekkür ederim yorumunuz için… Sizce bir uzmana gitmeye ikna etsem bu 26-27 yaş bi erkek için çözülebilecek bir durum mu yoksa ilerde biz evlenince de böyle sürer mi biz asker arkadaşı gibi olur muyuz? Veya sizce bu yüzden ayrılınır mı… İnanın kafam öyle gitgelli ki…

Doktora gidip çözüm aramıyorsa ayrılacaksın, sevgiliyken buna yanaşmayan evlenince asla ölse gitmez. Adam aseksüel muhtemelen onun da çaresi var mı bilmiyorum. Eşcinsel olma ihtimalini de göz ardı etme
Benim aklımdan da bunlar geçmedi değil ama ilk buluştuğumuzda yanaşması sadece hetero olduğuna ikna ediyor Sanırım çözüm gerçekten ayrılık çünkü bunu şimdiden kendime dert ediyosam ilerde…

Biz eşimle sevgiliyken öpüştüğümüzde bir süre insan içine çıkamıyordu ereksiyon bitenr kadar :) öpüşmeye tepkisiz kalması pek normal gelmedi bana

Biz eşimle sevgiliyken öpüştüğümüzde bir süre insan içine çıkamıyordu ereksiyon bitenr kadar :) öpüşmeye tepkisiz kalması pek normal gelmedi bana
Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim

Normal değil yaa konunun senle alakası yok bence fiziksel bir sorunu var gibi. Yani kim olursa olsun aynısını yapacak. Mesele seni arzulamaması değil. Eğer bu problemi çözmek için bir adım atmıyorsa ayrılmaktan başka seçeneğin yok. Daha şimdiden böyleyse ilerisi nasıl olur

Baya ciddi hormonal problemi olabilir çocuk sahibi olmadı vs de sıkıntı olabilir. Bence ayrılınır.

Hiç yorma kendini sevdiğin bir arkadaşın olarak kalsın
Sağlıklı bireylerde cinsellik olmadan arkadaş olursun ama eş olamazsın
Heleki bunlar genç ise çok yorucu olur
Baya ciddi hormonal problemi olabilir çocuk sahibi olmadı vs de sıkıntı olabilir. Bence ayrılınır.
Sanırım haklısınız birkaç gün içinde bu konuşmayı yapmam gerekiyor.. İnanın kendimi deli ettim güzel hanımlar. Hem gayet bakımlı hem de gayet cilveli olduğumu düşünüyorum ama tık yok ve eski ilişkimden biliyorum ki partnerin seni yeterince arzuluyorsa ne cilvene ne kıyafetine ekstra mesai ayırman gerekiyor
Çok çok çok üzgünüm çünkü on çok seviyorum, hem gelecek planları yaptık hem ablamla tanıştırdım hem aileme söyledim. Ama 1 yılım gitti diye tüm ömrümü heba etmemeliyim sanırım.
Burda forumda bazı evli kadın yazarların kötü cinsellik sebebiyle biten evliliklerini okudum da bizim sonumuz da o olacak bu gidişle yani.
Allah yardımcım olsun.
Teşekkürler hanımlar..

26-27 yaş erkeklerde kanın deli aktığı cinsellik açısından oldukça nirvanada olduğu bir dönem bence. Bana sevgiliniz sizin deneyimimizin olduğunu öğrenince sizden cinsel anlamda uzaklaşmış gibi geldi. Hani konu her oraya gittiğinde sizin bir başka adamla da bunu yapmış olduğunuzu düşünüp uzak duruyor gibi geldi. Kafasını değiştirmeli.

Eğer kendisi istiyorsa çözülür ama tabi eşcinsel değilse sadece fiziksel bir sorınu varsa. Bende evli değilim tecrübem yok ama burda okuduklarımq göre evlenince daha da kötü oluyor şimdiden böyleyse evet asker arkasaşı olma ihtimaliniz yüksek

E ciddi bı problem yani, hiç tepki yoksa sıkıntı vardır, konuşmaktan cekinecegine bi doktora görünmesini tavsiye et, ayrilacaksa da ayrılın zaten, öyle kacilacak bi durum değil bu
Haklısınız. Her kadın gibi arzulandığımı görmekten daha basit bir talebim yok aslında. Ve herkes sevgililikte böyleyse evlenince çok daha beter olur diyor. Uzmana gidince çözülecek mi bilmiyorum ama gitmeyi redderse ayrılmam gerekiyo galiba
Konuyu kafamda o kadar büyüttüm ki en ufak şeylerinde bile aklıma bu gelip kocaman tepkiler veriyorum sonra o çok iyi kalpli ona haksızlık ettim diyip kendime kızıyorum.
Benim deneyimim olmasından çekinmiştir belki de, belki de askesüeldir…
Ağlamak istiyorum

Evlenince düzelir diye bir şey asla yok neyse o olacak. Sizi çok iyi anlıyorum benim eşim istekli olsa da bazen belirli yerlerime dokunmuyor özellikle dikkat ediyorum, dokunmuyor adam. O bile içime dert oluyor beğenmiyor mu niye dokunmuyor diye. Bazen öperken etkilenmiş mi diye kontrol edince hareket yoksa bile üzülüyorum. Kafa yapımız aynı ve eşim sizin sevgiliniz gibi biri olsa depresyona girer beni beğenmiyor diye üzülürdüm. Sizi çok iyi anlıyorum ve çaresi açıkça konuşmak sanırım.

Bir de ten uyumu diye bir şey var sadece dokunma hissi bile insanı tepeye çıkarıyor. Belki aranızda o çekim yoktur.

Samimi yorumunuz için çok çok çok teşekkür ederim.
Yerinizde olsam ben de aynısını hissederdim. İnsan kadın olarak sürekli beğenildiğini arzulandığını görmek istiyor.
Siz belli yerlerime dokunmuyor diyorsunuz, benim adam benim özel yerlime hiç dokunmuyor Çok çekinerek söylüyorum bu da gerçekten bi ihtiyaç yani reglden önceki hafta falan delirmiş gibi istekli oluyorum ve bu durum beni çok zorluyor artık.
Bir deda acaba ten uyumumuz mu yok diye söylediğimde de küsüp sessizleşip ben böyleyim yapamıyorum diye ağladı istersen ayrılalım dedi sonra ben yapamadım çok sevdiğim için bu sebepten ayrılınır mı gibi düşündüm kaldım keşke yapsaymışım bu kadar bağlanmazdık.

Yaklaşık 2-3ay sonra doğumgünü var orası için özel bi tatil/gezi/romantik bir gece konak ayarlamayı düşünüyorum böyle bi konseptte de olmazsa konuşucam sanırım

Ben böyleyim yapamıyorum. Sertleşme problemi mi var acaba e varsa da Hiçbir şey çaresiz değil. Ya 90lık dedeler sertleşemiyor diye haplar falan alıyor. Tabi ki önermiyorum ama yani biraz çaba da gerekli bazı şeyler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…