Erkek arkadaşım cinsellik istemiyor

çok haklısınız kendimi çocuk avutuyor gibi hissediyorum artık onla buluşurken süslenmeye bile hevesim olmuyor kendime saygımdan süsleniyorum gün içinde dudağına ben yapışıyordum artık o isteksiz kaldıkça benim bile yapasım gelmiyor ki daha gencim güzelim bunlar işte çok koyuyor önce bir uzmana gitmesini önereceğim sonra karşıt olursa ayrılacağım çok çok teşekkür ederim

aseksüel mi acaba diyeceğim ama başta erekte oluyordu yani 1-2 kez şahit oldum sadece gerçi. hem hiç deneyimi olmamışken bu kadar isteksiz olmasını ben de anlamıyorum gerçekten evlenince çok bailık açarım buraya ki dediğim gibi ben de cinselliğe önem veren önemli olduğunu düşünen birisiyim

yani birlikte tatile gittik veya başka durumlarda günlerce beraber kaldık adam sadece sarılıp uyuyor delirir insan tövbesraşfurullah

duş için yalvardım sanki annemle duşa girmişiz gibi hemen yıkanıp çıktı erekte olmadı hiç ki yanlış anlaşılmasın gerçekten çok bakımlı bir kadınım
Ya hiç normal değil dediğim gibi belkide kadınlara ilgisi yoktur

Bence aseksüel yada erkeklerden hoşlanıyor, en kötü duşta ve birlikte yatarken istemsiz erekte olurdu. Zaman kaybetme boşuna, doktora ikna olacakta sonra terapi alacakta ohoo

çok haklısınız teşekkür ederim bana da düzelir gibi gelmiyor bütün temasları hep şefkatli 0 şehvetli
Bırak git boşver kendi kendine yastıklara sarılıp uyusun çok seviyorsa sarılalark uyumayı. Bı erkeklerde bi değişik gerçekten. Sorun var belli işte kabullenecekte doktora gidecek. Valla zaten kusura bakmasın kimsede ben 27yaşına gelmiş bir erkeğin kimseyle beraber olmamasını anlamıyorum. Benim için önemli bir detay bu yani hiç tecrübesinin olmaması birşeyi bilmemesi.

İlişkinin 2 büyük ayağı var, romantizm ve erotizm. Bu ikisi olmadan olmaz. Romantizm olmazsa f-buddy olursun, erotizm olmazsa kanka olursun. Ben çözülecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Adam çok dert de etmiyor sanki... Gene de son çare, iyi bir cinsel terapist ve iyi bir üroloğa görünüp elinden geleni yapsın, o zaman bakarsınız gidişata.

Belki de sizi bazı şeyleri gizlemek için paravan olarak kullanacaktı. Son zamanlarda çok duyduk bunları. İleride pişman olmamak için uzatmadan bitirin.
Haklısınız ben de bu yaşta deneyim yaşamamasını anlayamadım ve başta kendime kızdım benim deneyimim olmasa bu problemleri yaşamazdık belki diye ama alakası yok benim durumumda olan pek çok arkadaşım var hiçbiri benim yaşadığımı yaşamadı
İnanın bugün bitirirdim de birkaç güne önemli bir işi var geçsin onu bekliyorum o denli soğudum sizle konuştukça buraya anlattıkça
Haklısınız ben aşktan kör oldum göremedim 1 sene geldim ama çok büyük sorun bu

Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
nasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mı
bide o ne demek günlerce ağlamak falan çocuk gibi.. belli ki sorunu var
aseksüel veya eşcinsel de olabilir dikkatli olun

1 sene olmuş ve öpüşme olayında bile isteksizse bence bi doktora gitmelik durum var demektir eğer gitmiyorsa ayrilabilirsin bu durum devam ederse evlilik yaşlarına geliyor olucaksiniz ve evlendiğinde de bu durum devam edebilir

nasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mı
bide o ne demek günlerce ağlamak falan çocuk gibi.. belli ki sorunu var
aseksüel veya eşcinsel de olabilir dikkatli olun
bayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdi
yaklaştıkça reddedildiğim için artık yaklaşmaktan da uzak kaldım

olmaz böyle
2 3 ay sonra doğum günü var diyorsunuz da onu bunu ayarlayacaksınız da onlar da başarısız olacak
o kadar bile beklememelisiniz.. tabi yine siz bilirsiniz

Cinsellik istememek başka; duşa girdiği öpüştüğü ve sarılıp yattığı kadına karşı erekte olamamak çok başka şeyler. Ciddi bir sağlık problemi var ne olursa olsun bu saydığınız durumlarda erekte olması gerekiyordu. Kaç evlilik bu yüzden bitti insanlar boşandı ki çok haklılar.. sizde tedavi ettirmeye falan uğraşmayın direk ayrılın, şimdilik tedavi olsa bile demekki bi sıkıntı var bi zaman sonra yine tekrarlar bu durum

Bızde de tam tersı sürekli yüksek, Yoruluyorum artık. asla anlamıyor.
Hormonal bir durum olabilir. Yakınlaşmanız oldu mu ereksiyon sorunu mu var acaba.
Ten uyumu da olmayabilit
Üff sadece konuyla ilgili görüşünüzü yazmak yerine niye nispet yaparsınız? Normal olmadığını hepimiz biliyoruz zaten.düşmeye gör yani.

o kada
çok zor bi karar ama öyle yapacağım birkaç güne haber ederim sanırım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…