- 4 Eylül 2025
- 28
- 22
- 3
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
-
çok haklısınız kendimi çocuk avutuyor gibi hissediyorum artık onla buluşurken süslenmeye bile hevesim olmuyor kendime saygımdan süsleniyorum gün içinde dudağına ben yapışıyordum artık o isteksiz kaldıkça benim bile yapasım gelmiyor ki daha gencim güzelim bunlar işte çok koyuyor önce bir uzmana gitmesini önereceğim sonra karşıt olursa ayrılacağım çok çok teşekkür ederimTabiki öyle sen bu adamla evlensen kız arkadaşınla yaşar gibi yaşayacaksın çocuğun olsun istediğinde bile binbir sorun yaşayacaksın ne gerek var. Yani çocuk konusunu geçtim milletin 55-60 yaşında başlayan sorunlara sen 25 yaşında başlıyosun. Hani evlenirsin 20-25 senelik kocan olur aktif cinsel hayatını yaşamışsındır yaş gereği sorunlar olur bu başka tutup daha yolun başında kalkmaması başka. Onla mı uğraşcan zaten kendisininde umrunda değil
aseksüel mi acaba diyeceğim ama başta erekte oluyordu yani 1-2 kez şahit oldum sadece gerçi. hem hiç deneyimi olmamışken bu kadar isteksiz olmasını ben de anlamıyorum gerçekten evlenince çok bailık açarım buraya ki dediğim gibi ben de cinselliğe önem veren önemli olduğunu düşünen birisiyimBu kisiyle evlenirsen şu kadar senedir evliyiz ama senede 1 2 defa ancak cinsellik oluyor diye cok konu acarsin buralara.Bekarken bir seylere açken böyle yapan evlenince yüzüne bile bakmaz öpüsürken etkilenmiyorsa ereksiyon olmuyorsa üstelik bekarken o erkek normal degildir bence ya
Ya hiç normal değil dediğim gibi belkide kadınlara ilgisi yokturduş için yalvardım sanki annemle duşa girmişiz gibi hemen yıkanıp çıktı erekte olmadı hiç ki yanlış anlaşılmasın gerçekten çok bakımlı bir kadınım
Bence aseksüel yada erkeklerden hoşlanıyor, en kötü duşta ve birlikte yatarken istemsiz erekte olurdu. Zaman kaybetme boşuna, doktora ikna olacakta sonra terapi alacakta ohooçok haklısınız kendimi çocuk avutuyor gibi hissediyorum artık onla buluşurken süslenmeye bile hevesim olmuyor kendime saygımdan süsleniyorum gün içinde dudağına ben yapışıyordum artık o isteksiz kaldıkça benim bile yapasım gelmiyor ki daha gencim güzelim bunlar işte çok koyuyor önce bir uzmana gitmesini önereceğim sonra karşıt olursa ayrılacağım çok çok teşekkür ederim
Bırak git boşver kendi kendine yastıklara sarılıp uyusun çok seviyorsa sarılalark uyumayı. Bı erkeklerde bi değişik gerçekten. Sorun var belli işte kabullenecekte doktora gidecek. Valla zaten kusura bakmasın kimsede ben 27yaşına gelmiş bir erkeğin kimseyle beraber olmamasını anlamıyorum. Benim için önemli bir detay bu yani hiç tecrübesinin olmaması birşeyi bilmemesi.çok haklısınız teşekkür ederim bana da düzelir gibi gelmiyor bütün temasları hep şefkatli 0 şehvetli
Bırak git boşver kendi kendine yastıklara sarılıp uyusun çok seviyorsa sarılalark uyumayı. Bı erkeklerde bi değişik gerçekten. Sorun var belli işte kabullenecekte doktora gidecek. Valla zaten kusura bakmasın kimsede ben 27yaşına gelmiş bir erkeğin kimseyle beraber olmamasını anlamıyorum. Benim için önemli bir detay bu yani hiç tecrübesinin olmaması birşeyi bilmemesi.
Haklısınız ben de bu yaşta deneyim yaşamamasını anlayamadım ve başta kendime kızdım benim deneyimim olmasa bu problemleri yaşamazdık belki diye ama alakası yok benim durumumda olan pek çok arkadaşım var hiçbiri benim yaşadığımı yaşamadıBelki de sizi bazı şeyleri gizlemek için paravan olarak kullanacaktı.Son zamanlarda çok duyduk bunları. İleride pişman olmamak için uzatmadan bitirin.
nasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mıValla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
1 sene olmuş ve öpüşme olayında bile isteksizse bence bi doktora gitmelik durum var demektir eğer gitmiyorsa ayrilabilirsin bu durum devam ederse evlilik yaşlarına geliyor olucaksiniz ve evlendiğinde de bu durum devam edebilirArkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
bayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdinasıl yani? duşa girdiniz sizi çıplak gördü ereksiyon olmadı mı
bide o ne demek günlerce ağlamak falan çocuk gibi.. belli ki sorunu var
aseksüel veya eşcinsel de olabilir dikkatli olun
haklısınız..1 sene olmuş ve öpüşme olayında bile isteksizse bence bi doktora gitmelik durum var demektir eğer gitmiyorsa ayrilabilirsin bu durum devam ederse evlilik yaşlarına geliyor olucaksiniz ve evlendiğinde de bu durum devam edebilir
olmaz böylebayağı bayağı anlattığım gibi oldu… ben de şok oldum ve benim için de acaba çekici mi değilim gibi kafada kurduran korkunç günlerdi
yaklaştıkça reddedildiğim için artık yaklaşmaktan da uzak kaldım
Hallahalla tuhaf tuhaf tipler var.Kalçama. Söyleyince düzeltiyor ama o zaman da bana sanki zoraki geliyor.
Üff sadece konuyla ilgili görüşünüzü yazmak yerine niye nispet yaparsınız? Normal olmadığını hepimiz biliyoruz zaten.düşmeye gör yani.Bızde de tam tersı sürekli yüksek, Yoruluyorum artık.asla anlamıyor.
Hormonal bir durum olabilir. Yakınlaşmanız oldu mu ereksiyon sorunu mu var acaba.
Ten uyumu da olmayabilit
şanslısınız problem olarak görmenizi tabsiye etmemBızde de tam tersı sürekli yüksek, Yoruluyorum artık.asla anlamıyor.
Hormonal bir durum olabilir. Yakınlaşmanız oldu mu ereksiyon sorunu mu var acaba.
Ten uyumu da olmayabilit
o kadaCinsellik istememek başka; duşa girdiği öpüştüğü ve sarılıp yattığı kadına karşı erekte olamamak çok başka şeyler. Ciddi bir sağlık problemi var ne olursa olsun bu saydığınız durumlarda erekte olması gerekiyordu. Kaç evlilik bu yüzden bitti insanlar boşandı ki çok haklılar.. sizde tedavi ettirmeye falan uğraşmayın direk ayrılın, şimdilik tedavi olsa bile demekki bi sıkıntı var bi zaman sonra yine tekrarlar bu durum
çok zor bi karar ama öyle yapacağımCinsellik istememek başka; duşa girdiği öpüştüğü ve sarılıp yattığı kadına karşı erekte olamamak çok başka şeyler. Ciddi bir sağlık problemi var ne olursa olsun bu saydığınız durumlarda erekte olması gerekiyordu. Kaç evlilik bu yüzden bitti insanlar boşandı ki çok haklılar.. sizde tedavi ettirmeye falan uğraşmayın direk ayrılın, şimdilik tedavi olsa bile demekki bi sıkıntı var bi zaman sonra yine tekrarlar bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?