- 1 Ocak 2022
- 5.468
- 20.451
- 298
- Konu Sahibi kirmizikurdele27
-
Kanka gibi sarılıp yatıyorsa ,sıkıntı büyük.... değil öpüşmek sarılmak vücudun bir birine dokunması bile çoğu zaman erkekleri yükseltir .Siz bayağı kanka olmuşsunuz,hiç vicdan yapmaya gerek yok Ortada bariz sorun var ve bu sorun size ait değil,çözmek için çaba sarf eden siz değil o olmalı.Siz sadece kenara çekilin ve tedavi olup size gelip gelmeyeceğini bekleyin.Hiç bir şey yapmadan gelip ağlıyorsa sorunu biliyor ve sizi kandırıyor demektir. O size acımıyorsa siz de acımayın....Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Bi uzmana git dediğimde sonuçtan korkup gitmiyor onu da yapmıyor.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Eee kalkmıyor demek ki bunca sene bunca fırsat.artik öyle mi böyle mi demeye bile gerek yok.Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Erkek arkadaşımla neredeyse 1 yıl olacak sevgiliyiz ancak daha hala hiç cinsel bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece birlikte olmamaktan bahsetmiyorum, beni şöyle bir kenara sıkıştırmaya veya başbaşa kalmaya dair hiç çabası yok. Yalnızca ilk buluşmamızın olduğu günler( max 2 kezdir) meyli olmuştu ancak bakın 1 sene diyorum üzerinden 1 yıl geçti bunun. Defalarca birlikte uyuduk bir kez sırnaşmıyor yalnızca sıkı sarılıp yatıyor. Bu konuyu kafama o kadar taktım ki. Ona daha önce birkaç kez açtım. “Önceden böyle değildim biliyorsun artık noldu bilmiyorum” diyip duruyor “Konuştukça iyice kötü oldum yapamaz hale geldim” diyor ve her konuştuğumuzda resmen günlerce ağlıyor yani ben de açamaz hale geldim artık çünkü onu çok seviyorum ve öyle mahçup görmeye dayanamıyorum.
İkimiz de 25-27 yaşlarındayız benim daha önce bir deneyimim oldu (buna üzüldü ama dert etmeyeceğini söyledi bunu konuştuk) ancak onun hiç deneyimi olmamış ve ben inanıyorum ki cinsellik bir ilişkinin yapıtaşlarından birisidir.
Onu çok seviyorum evet onunla bir gelecek istiyorum ancak bu durum beni çok çok çok düşündürüyor karşıma alıp bir kez daha bu konuyu açarsam laf direkt ayrılığa gelecek kaçıyorum. O asla demez beni çok seviyor yani ben ayrılır mıyım diye korkuyorum.
Şiştim arkadaşlar gerçekten dert sahibi oldum iyice sevgililik çekimini yitirip kanka olmaktan çok korkuyorum. Günlerce aynı evde kaldık bir defa yanaşmaz mı ya? Birlikte duşa girelim diye yalvardım meyli yok, ben öpüşürken şehvetle ilerlemeye devam ediyorum onda meyil yok… E bir yerden sonra ben de sinir olup kendimi çekiyorum.
Delireceğim üzüntüden neden olur bu? Beni beğenmiyor mu çekici mi bulmuyor artık bu hislerden öyle bezdim ki.
Bana edepsiz ahlaksız yazacak arkadaşlar hiç yorum atmasın inanın dertliyim bu yüzden çocuklu olup evlilik bitiren insanlar okudum sevglimi çok seviyorum ve korkuyorum.
Nerelere dokunmuyor acaba?Evlenince düzelir diye bir şey asla yok neyse o olacak. Sizi çok iyi anlıyorum benim eşim istekli olsa da bazen belirli yerlerime dokunmuyor özellikle dikkat ediyorum, dokunmuyor adam. O bile içime dert oluyor beğenmiyor mu niye dokunmuyor diye. Bazen öperken etkilenmiş mi diye kontrol edince hareket yoksa bile üzülüyorum. Kafa yapımız aynı ve eşim sizin sevgiliniz gibi biri olsa depresyona girer beni beğenmiyor diye üzülürdüm. Sizi çok iyi anlıyorum ve çaresi açıkça konuşmak sanırım.
Bir de ten uyumu diye bir şey var sadece dokunma hissi bile insanı tepeye çıkarıyor. Belki aranızda o çekim yoktur.
Kanka gibi sarılıp yatıyorsa ,sıkıntı büyük.... değil öpüşmek sarılmak vücudun bir birine dokunması bile çoğu zaman erkekleri yükseltir .Siz bayağı kanka olmuşsunuz,hiç vicdan yapmaya gerek yok Ortada bariz sorun var ve bu sorun size ait değil,çözmek için çaba sarf eden siz değil o olmalı.Siz sadece kenara çekilin ve tedavi olup size gelip gelmeyeceğini bekleyin.Hiç bir şey yapmadan gelip ağlıyorsa sorunu biliyor ve sizi kandırıyor demektir. O size acımıyorsa siz de acımayın....
Ayrılık için uygun bir gerekçedir bu değil miEee kalkmıyor demek ki bunca sene bunca fırsat.artik öyle mi böyle mi demeye bile Gerek yok
Çok abartıyorsun.ne sevgiler ne aşklar yaşandı dünyada.zamanla adını bile hatirlamayacaksin.yaşın çok genç.bu kadar dramatize etmene gerek yok.ikna et etme bence bu tarz kişiler hiçbir zaman normal kişiler gibi olamıyor.haa belki de öyle değildir.belki de basit birşeydir çözülür.hayat bu belli olmaz.ama doktora birlikte gidin aklında ne varsa sor öğren.yoksa erkeklerin bu konuda dürüst olacağını sanmıyorum.Çok teşekkür ederim yorumunuz için… Sizce bir uzmana gitmeye ikna etsem bu 26-27 yaş bi erkek için çözülebilecek bir durum mu yoksa ilerde biz evlenince de böyle sürer mi biz asker arkadaşı gibi olur muyuz? Veya sizce bu yüzden ayrılınır mı… İnanın kafam öyle gitgelli ki…
Evet. Sadece cinsellik olmamasi degil, kotu cinsellik olmask da ayrilma gerekcesidir. Gencecik yasinizda niye bunun eksikligiyle yasayasiniz? Ustelik sadece seks degil, herhangi bir fiziksel yakinlasma da yok adamda.Ayrılık için uygun bir gerekçedir bu değil miYanlış karar vermekten çok korkuyorum hanımlar ama bi o kadar da ilerde mutsuz olmaktan :,(
Evet. Sadece cinsellik olmamasi degil, kotu cinsellik olmask da ayrilma gerekcesidir. Gencecik yasinizda niye bunun eksikligiyle yasayasiniz? Ustelik sadece seks degil, herhangi bir fiziksel yakinlasma da yok adamda.
Görüşleriniz için çok çok teşekkür ederim. Başka alıntı girmek isteyen arkadaşlarım olursa memnuniyetle beklerim. Birkaç güne gelişmeleri aktarırım… Belki de dramatize etmemeliyim gerçekten. Hiç cinsel yaklaşmasız ilişki sağlıklı mı ki bitişine üzülelimÇok abartıyorsun.ne sevgiler ne aşklar yaşandı dünyada.zamanla adını bile hatirlamayacaksin.yaşın çok genç.bu kadar dramatize etmene gerek yok.ikna et etme bence bu tarz kişiler hiçbir zaman normal kişiler gibi olamıyor.haa belki de öyle değildir.belki de basit birşeydir çözülür.hayat bu belli olmaz.ama doktora birlikte gidin aklında ne varsa sor öğren.yoksa erkeklerin bu konuda dürüst olacağını sanmıyorum.
Kalçama. Söyleyince düzeltiyor ama o zaman da bana sanki zoraki geliyor.Nerelere dokunmuyor acaba?
Erkek arkadaşınızın bir sağlık sorunu olabilir bilemiyorum çözümü var mıdır yok mudur, fakat eğer gelecek planlıyorsanız bu durumu bilerek ya çözüme kavuşturun yada benim için problem değil diyorsanız girin bu yola. Öteki türlü sevgiliyken bu kadar ağır gelen durum emin olun Evlilikte dağ gibi önünüzde durur. Cinsellik çok önemli temel taşlarındandır evliliğin bence. Hamileyim riskli olduğu için asla birliktelik yaşamıyoruz ama bu durum benim içinde zor ama eşim için çok daha zorlu geçiyor gün sayıyor bugüne de bitirdik diye…Arkadaşlar merhaba öncelikle buraya yazmak bile benim için oldukça zor o yüzden yazacağınız yorumları rica ediyorum yargılayıcı bir dille değil sanki bir arkadaşınız size içten dert döküyormuş gibi yapın ne olur.
Kız millet kaç senelik kocalarını boşuyor çoluk çocuk varken sen uygun bir sebep mi diye vicdan yapıyosunAyrılık için uygun bir gerekçedir bu değil miYanlış karar vermekten çok korkuyorum hanımlar ama bi o kadar da ilerde mutsuz olmaktan :,(
İmkansız yani hiç bir şekilde etkilenmemesi. Hani adam ereksiyon olur ama devamını getirmek istemez anlarım ama hiç erksiyın olmuyorsa sıkıntı. Yol yakınken ayrıl daha 1sene olmuş yoluna devam et. Evlenince falan düzelmez bu adam daha çok üzülürsün.Valla hem eski ilişkimden hem diğer arkadaşlarımdan biliyorum ki normali bu zaten :,( Anlatmaya da pek utanıyorum bin ısrarımla duşa girdik adamda hala tık yok sıfır çekim
Ya yorumunuz ne kadar içten be kadar samimi çok teşekkür ederim içime su serptinizKız millet kaç senelik kocalarını boşuyor çoluk çocuk varken sen uygun bir sebep mi diye vicdan yapıyosunvalla genceciksin kuruyup gidersin, bu sana haksızlık yani tutup sorunu varsa çözüme bile yanaşmıyor ne kadar bencil bi adam. Sağlıklı bi erkek pijamayla ev topuzuylada dursan ereksiyon oluyor, seninle alakası yok boşuna kendinde kusur arama.
Ayrıca evlilikte zaten direk boşanma nedeni ve kusurdur cinsellik olmaması. Dindar insanlar içinde böyle çünkü onlarda zina yapmamak için evleniyor mesela ama evlilikte cinsellik yok, yani her türlü falso.
Sen hiiç dram yapma, ben sağlıklı bi kadın olarak arzulanmak ve cinsellik yaşamak istiyorum senin tercihlerin farklıysa yada aseksüelsen bunu bana söylemeni beklerdim yok değilsen tedavi olmanı beklerdim beni kandırdın diyeceksin. Ağlamasına zırlamasına bakma hiç, bunu kadın yapsa erkekler çatır çatır aldatmasını biliyor yağ gibi üste çıkıyor.
duş için yalvardım sanki annemle duşa girmişiz gibi hemen yıkanıp çıktı erekte olmadı hiç ki yanlış anlaşılmasın gerçekten çok bakımlı bir kadınımBırak öpüşmeyi yakınlaşınca bile bi tepki vermesi gerekiyor aynı evde kaldık duş için yalvardım diyorsun bunlar normal şeyler değil hormonal bir problemi var gibi duruyor şimdiden sorun olmuş bu durum ilerde daha çok problemlere yol açar bide acaba karşı cinse ilgi duymuyor olabilir mi böyle bir durum sezdiniz mi
İmkansız yani hiç bir şekilde etkilenmemesi. Hani adam ereksiyon olur ama devamını getirmek istemez anlarım ama hiç erksiyın olmuyorsa sıkıntı. Yol yakınken ayrıl daha 1sene olmuş yoluna devam et. Evlenince falan düzelmez bu adam daha çok üzülürsün.
duş için yalvardım sanki annemle duşa girmişiz gibi hemen yıkanıp çıktı erekte olmadı hiç ki yanlış anlaşılmasın gerçekten çok bakımlı bir kadınım
kesinlikle öyle bana da hiç normal gelmiyodu ama büyüttüm mü diye kendime kızıyodum bu hariç o kadar iyi biri ki çünkü kendime kızdım hep aklından neler geçiyo diye ama bu da bi ihtiyaçYani cok affedersin, sözüm meldeten disari yoldan gecen herhangibi bir adamla yasasan su olayi, hic yoksa Erektion olurdu.
Kanka gibi ayni yatakda uyuyan bir senelik sevgili mi olur
Tabiki öyle sen bu adamla evlensen kız arkadaşınla yaşar gibi yaşayacaksın çocuğun olsun istediğinde bile binbir sorun yaşayacaksın ne gerek var. Yani çocuk konusunu geçtim milletin 55-60 yaşında başlayan sorunlara sen 25 yaşında başlıyosun. Hani evlenirsin 20-25 senelik kocan olur aktif cinsel hayatını yaşamışsındır yaş gereği sorunlar olur bu başka tutup daha yolun başında kalkmaması başka. Onla mı uğraşcan zaten kendisininde umrunda değilYa yorumunuz ne kadar içten be kadar samimi çok teşekkür ederim içime su serptiniz
gerçekten de şimdiden bu denli büyüyen bu problemi neden üstleneyim gençliğimin güzelliğimin zirvesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?