Erkek arkadaşım çok degıstı ?

Daha kimle konuştuğunu bilmiyorum şuan ses seda yok girmiyor fazla belki bilerek yaptı göreyim de meraklanayim diye bilmiyorum şuan fazla girmiyor dediğim gibi belki de arayarak konuşuyor bilemiyorum

İstediğiniz gibi cevap vermeyince siz bilirsiniz diyorsunuz ne dememi bekliyorsunuz bu sitede ki kadınları anlamış değilim ben neyse onu söylüyorum ne göklere çıkarırım ne yere çakarım neyse onu söylüyorum daha bisey belli olmadan ne dememi bekliyorsunuz yahu

Sakin olun tabiki siz bilirsiniz diyeceğim karar sizin ben bilecek değilim heralde devam edip etmemeyi yada evlenip evlenmemenizi .Kararı siz vereceksiniz ondan siz bilirsiniz diyorum .Benimle ne ilgisi var istediğim cevaplar neymiş benim .Allah Allah ben yorum yaptım fikrimi soyledim üyelerde söyledi gerisini sevgiliniz ve siz aranızda halledecek siniz ikiniz

Ya bi git işe gir çalış kocaa kocaaa başımızı yedin yeter daaaa teyzene yardım et temizlik falan yap bi işe yara.

Hayır çok güzel yardımcı destekleyici yorum yapmışsınız teşekkür ederim

Nisan yapın konuşun ailenizle hemen evlenmiycem deyin ailenize öyle güzel olur işte o arada bakarsınız

canım şimdi şöyle söyliyim ki aranızda çok fazla iletişim olduğunu düşünmüyorum. Derin bir sohbet ya da ne istediğinizi ne istemediğinizi hiç konuşmuyorsunuz gibi. Sizi anlayan seven bir insan zaten ailevi sıkıntılarınızı probleminizi anlar, Siz sevgilinizle hiç sıkıntılarınızı anlattınız mı? size neden baskı kuruyor? bundan rahatsız olduğunuzu ne isteyip istemediğinizi net bir şekilde dile getirin. Hatta eğer hayatında birisi olduğunu düşünüyorsanız net olarak sorun bunu. Zaten whatsapp’ı sürekli aktif olarak kullanan sürekli çevrimiçi olan bir insanın illa sık sık konuştuğu biri var demektir, Ben bile şuan ki erkek arkadaşım 2 dk-3 dk whatsapp ta benden sonra aktif olduğunu görsem sorar ederim? Lütfen siz de konuşun problemlerinizi masaya dökün. Sürekli böyle laf yaparak tartışarak olmaz. Zaten böyle olunan bir ilişki evliliğe gidemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…