Erkek arkadaşım çok degıstı ?

Eh siz bilirsiniz evlenincede kavga edince sizle o kızdan bu kıza yazar artık sonuçta kimse başına geleceğin sinyalini almadan evlenmez kimseyle işaretler görene insanlar ve seçimleri ve sonuçları iyi forumlar dilerim .Bir dahaki derdinizde gorusene kadar nasılsa bu sevgili kocaniz olursa denizde kum sizde dert olacak İyi forumlar dilerim

Seninle ciddi düşünmüyor hiçbir zaman da düşünmedi ilişkinin vadesi dolmuş bak yoluna

Ya daha cıddı düşünen birini buldu ya da ciddi düşünüyorum acele et diyerek senı kaçırtmak istedi

Kıza yazıp yazmadığı belli değil emin değildim sadece şüphelendigimi söyledim bugün kızdım hem benimle konuşup hem wp a girdiğini görünce sabahtan beri wp a fazla girmiyor belki de beni yanıltmak için yaptı ya da belki yakınlarına yaziyordu

Diğer yazdıklarınızı da okuycam

Ben kahin değilim falcı değilim o saate kadar çevrimiçi oluo size cevap vermemesi yada kızınca böyle tepkiler vermesi üzerinde düşünün bir insan kızar kavga eder küser konuşur tartışır tamam buna lafım yok.Fakar kızıp saçma sapan kendini böyle senden uzak tutup kafayı başka şeylere yönlendirme yapıyorsa orada dur .Bu evlilik olursa illaki kızacak kusecek konusacaksiniz ya .Bu sevgili kendini belliki soyutlayio kafayı başka tarafa vererek geri çekecek kendini sizi kendinden mahrum edecek .Olmaz yaşı kaç bilmem büyümek yaşa bakmaz bundan daha koca olmaz siz biraz daha beklemek istemekte çok haklısınız.Gerisine ben karışmam kararinizada onun ailesi gibi Hadi hadi diye karışmam.

Fikrim beni bağlar siz hadi hadi dedikleri için hemen evlenebilir siniz elbet .Genede bari nişan falan yapıp uzatın en azından bakalım nasıl olacak bence zaten emin değilsiniz emin insan iki kızdı diye saat 3 e kadar orada duran kendine cevap vermeyen insandan şüphe etmez Yüzde yüz yapmadı diyemiyorsaniz Nisan yapın uzatın kötü bir öneri değil o arada da gözünüzü dört açın.Ha sizde nişanlı kız ayrılamaz varsa onu bilemem tabi

Sen Menekse2000 degılsın degıl mı ? Onunda benzer konusu vardı
O bence.
Daha önceki konusu da meneksenin konularıyla ayniydi. Sen meneksesin değil mi diyenlere cevap vermiyor, menekse de foruma girdiği halde ben değilim demiyor.

Ben oldugumu bildiginiz icin böyle yaziyorsunuz, tanimadiginiz biri olsa farkli yazardiniz demisti en son. Ama gordugu gibi yeni nickle de gelse yorumlar degismiyor

Evet benim için rahat ettiyse daha yorum yapmam bıktım şu yorumlarinizdan ya neye inanmak istiyorsaniz inanabilirsiniz

Evet benim için rahat ettiyse daha yorum yapmam bıktım şu yorumlarinizdan ya neye inanmak istiyorsaniz inanabilirsiniz
Benim içim niye rahat etsin, huzursuz degilim ki. Sadece konuların cok spesifik ve gordugun gibi olay akislarindan, tavrindan tutumundan oturu şak diye taniniyorsun.
Ayrica kim oldugunu bilmeyen uyeler de yine ayni minvalde yorum yaptı.
Yani gelen yorumlar olaylarin öncesini bilmekle alakali degil. Istersen on tane farklı nickle ac, sen bu sekilde davrandikca ayni yorumlar gelecek.

Peki Menekşe olsam ne değişecek olmasam ne değişecek günlerdir Menekşedir gidiyor

Ya daha cıddı düşünen birini buldu ya da ciddi düşünüyorum acele et diyerek senı kaçırtmak istedi
Öğlen konuşurken wp a girdiğini görünce kızdım o saatten sonra daha wp da fazla aktif olmadı biri olsaydı aynen devam ederdi sonuçta beni takmazdi o yüzden içim biraz daha rahat çok korkmuştum

Peki Menekşe olsam ne değişecek olmasam ne değişecek günlerdir Menekşedir gidiyor
Bir sey degismeyecek. Sadece insanlar taniyor ve taniyinca da farkli kisi gibi davranman dikkatlerini cekip yaziyor. Bu kadar rahat taninman da yasadigin olaylar ve verdigin tepkiler yuzunden.

Baskasi gibi davranman da aldigin yorumlari degistirmedi farkindaysan. Neyse bana ne. Istersen on tane nickle gel, yine benzer yorumlar alacaksin cunku yasadiklarin ortada.

Ve yine her zamanki gibi duymak istemedigin yorumlar gelince agiz degistirip hemen sevgilini temize cikarmaya calisiyorsun cunku insanlarin ayan beyan gördüğü seyleri kabul etmek istemiyorsun.

Neyse sen gercekten akillanmayan uyelerden birisin. Tanıyan tanimayan kac kisi dil döküyor, acikliyor, her konunun sonu "oyle degil icim rahatladi" ile bitiyor. Rahatlasin icin, cocuk ayrilirsa iyice rahatlarsin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…