Erkek arkadaşım çok degıstı ?

MENEKŞE İŞE GİRDİN Mİ ARTIK.
Allah için yeter. Git bir iş bul. İnsan 26 sene boş boş oturur mu ya. Sürekli gireceğim gireceğim diyorsun, ortada bir şey yok. Sevgilim bana iş buldu bulacak diyorsun, ortada aylardır lafı geçen bulaşıkçılık dışında bir şey yok. Gerçekten tüm sorunun sıkıntın İŞSİZLİK. Kendine bir uğraş bulsan 7/24 bu beş para etmez adamı düşünmekten kurtulacaksın.
Doğum gününü kutladı mı?

Tamam abla gerçekten tamam sensin daha fazla kendimi açıklamayacagım istediğinize inanmakla özgürsünüz ayrıca ne diyim biriyle konuşuyor kesin beni aldatıyor biliyorum diye görmediğim emin olmadığım birşey için veryansın mi ediyim ay gerçekten tuhafsınız ben neyse onu söylüyorum onu yazıyorum benim görmediğimi karşımdaki insan görüp yazar bak sen şurda yanlış düşünüyorsun aslında böyle der tecrubelidir görür her şeyin altında bir anlam aramayın ben neyse onu yazıyorum savunma veya yerme yok tanımadığım görmediğim insanlara neyi savunayim

Adım Menekşe kaldı

Şuan pek konuşuyor gibi durmuyor daha doğrusu ben laf ettikten sonra daha sesi sedası çıkmadı wp a fazla girmedi gün içinde çözemedim yinede

benim görmediğimi karşımdaki insan görüp yazar bak sen şurda yanlış düşünüyorsun aslında böyle der tecrubelidir görür
Ahshdhdhdhd gerçekten sesli guldum. Onlarca konunda yuzlerce sayfa insanlar bunu yapti zaten

Neyse gercekten ne halin varsa goreceksin zaten. Forumda ağlak konularını da okuruz yakında bu gidisle

Yok ispatli bir şekilde kendimin çözdüğü bir olaydı tamamen yanlış anlaşılma hatta sonradan olayı çözünce çok şaşırdım gerçekten yargısız infaz son zamanlarda soguktum çok fazla uzaktım artik dayanamadı patladı ama yinede insan böyle yapmaz

Tam tersi yaptım ne yazık ki. Yaptığıma da pişman oldum baya üzülüyordum yazdım o da yazdığım şeylere üzüldü tuhaf birşeyler oldu barıştık evet çocuk gibi nazlanıyor o beni çekeceğine ben onu çekiyorum birde onun siniri tribi 1 2 hafta da zor geçip kendine geliyor dediğiniz gibi yapacaktım ama olmadı

Bu kızdan tam olarak akraba kızı vibeı alıyorum. Her olay sonunda saçma sapan bir bahane bulup içim rahatladı diyerek işin içinden çıkması yok mu..
Ici rahatlamak zorunda ki devam edebilsin.
Neyse laftan anlamiyor bunca zamandir, yasayip gorecek, yapacak bir sey yok.

Hayir isin komigi eski konularimi bildiginiz icin boyle yaziyorsunuz deyip yeni nick aldi. Yeni nickle açtığı konulara da benzer yorumlar geldi

Menekşe olma hayır şuan çalışmıyorum
Neden çalışmıyorsun, 26 yaşındasın. Üniversite okudun mu? Bu tipten sana hayır yok. Tüm gün de wp girdi, wp çıktı, 5 dakika çevrimiçiydi diye saya saya hayat geçmez. Adamın yakasından biraz düş, kendine meşgale bul. Biraz uzaklaş ki olanları net gör

Neyi yaşayıp görücem anlamadım

Çalışıyordum çıktım 1 aydır evdeyim evet üni de okudum önlisans. Adamın yakasında değilim zaten ne yaptım da yakasından düşeyim bir soru sorduk bin ah işittik

Farkedince kızdım hem konuşuyoruz wp a mi giriyorsun diye yok falan dedi zaten ben kızdıktan sonra wp a girmemeye başladı daha az girmeye başladı ya şuaralar işleri var alacak verecek meseleleri oluyor birkac işçi vardı yanında acaba o sebepten mi wp a giriyor çıkıyor anlamadım biraz daha beklersem birkaç gün kadar anlaşılır zaten ne için girip çıktığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…