- 13 Eylül 2025
- 75
- 5
- 1
- Konu Sahibi sezenaksu1
-
30 26Siz ciddyete bindirmeyince uzaklaşmış ama ne zamandır birliktesiniz? Yaslariniz kaç?
Belki de biriyle tanıştı, size evlilik, aile tanışması baskısı yaparak bitirmenize sebep olmaya çalışıyor. Ya da gerçekten evliliğe hazır ve daha ciddi biriyle tanıştı.
Benımde aklıma geldi,Belki de biriyle tanıştı, size evlilik, aile tanışması baskısı yaparak bitirmenize sebep olmaya çalışıyor. Ya da gerçekten evliliğe hazır ve daha ciddi biriyle tanıştı.
Biriyle tanıştığına nerden kanaat getirdin wp yuzunden moBelki de biriyle tanıştı, size evlilik, aile tanışması baskısı yaparak bitirmenize sebep olmaya çalışıyor. Ya da gerçekten evliliğe hazır ve daha ciddi biriyle tanıştı.
Dün öyle yaptı birine de yazıyor ama kime yazıyor anlamadim 3 e kadar cevrım ıcı oldu bana cevap yazmadı emin degılım bısey diyemiyorum‘Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik’ kısmından sonrası per perişan..
Ciddi adım için sürekli itikledi demişsiniz (itiklemeyi zorladı olarak anladım ben) evlenme konusunda mı zorlama yaptı?
Gece çevrimiçi olup sizin mesajlarınızı cevaplamıyorsa, sizden daha önemli biriyle konuşuyor demektir.
Sabahın 3üne kadar online olması size yazmamasi normal mi?Biriyle tanıştığına nerden kanaat getirdin wp yuzunden mo
Siz kötü bi ihtimal düşünmek mi istemiyorsunuz? Yoksa durumu kabullenmek mi istemiyorsunuz?Dün öyle yaptı birine de yazıyor ama kime yazıyor anlamadim 3 e kadar cevrım ıcı oldu bana cevap yazmadı emin degılım bısey diyemiyorum
Degıl fenayım zaten bana guven deyıp duruyor bısey desem geri tepıcek ustune gitmemeye calısıyorum birisini mı yaptılar anlamadım ki bugun telefonla konuşuyorduk wp a girmiş 2 kere normal mi ki buSabahın 3üne kadar online olması size yazmamasi normal mi?
Soyle son bısey yasandı gecen hafta tamamen ben haksızdım o zamandan sonra degıstı sana güvenmeyecek mıyım yargısız infaz yapıyorsun ıspatlanmamıs bısey yuzunden ustune gittim inanmadım resmen engel atacaktım haklıydı ama yaptım hata geri getiremem ki orda patlak verdi o da korkuyor beni bırakır da yıllarım bosna giderse diye ama suan ki durumu ayrı tabi ne oluyor biriyle mi konusuyor cozemedımSiz kötü bi ihtimal düşünmek mi istemiyorsunuz? Yoksa durumu kabullenmek mi istemiyorsunuz?
Sevgilinizde değişmeler var, soğukluk var, gecenin köründe online olup size yazmaması var.. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?
E tabiki başkasıyla konuşuyor. Sizinle telefonda konuşurken arka planda ona yazacak kadar da önemsiyor hatta.Soyle son bısey yasandı gecen hafta tamamen ben haksızdım o zamandan sonra degıstı sana güvenmeyecek mıyım yargısız infaz yapıyorsun ıspatlanmamıs bısey yuzunden ustune gittim inanmadım orda patlak verdi o da korkuyor beni bırakır da yıllarım bosna giderse diye ama suan ki durumu ayrı tabi ne oluyor biriyle mi konusuyor cozemedım
Kendinizi geri çekin sizde ama trip yaparak, tavır alarak değil. Kaybetmek istemiyorsa adım atar karşılıklı konuşur çözersiniz. Böyle çocuk gibi naz yapıp sabahlara kadar wp konuşup oyalıyor sizie.Degıl fenayım zaten bana guven deyıp duruyor bısey desem geri tepıcek ustune gitmemeye calısıyorum birisini mı yaptılar anlamadım ki bugun telefonla konuşuyorduk wp a girmiş 2 kere normal mi ki bu
Size bunu düşündüren nedir? Sizce adamın yaptıkları, sizin onu bırakıp gideceğinizden korkan birinin yapacağı şeyler mi? Kendinizi kandırmayı bıraksanız mı? Belkide yargısız değildir yaptığınız infaz? Ona inanmamanız belkide boşa değildir...o da korkuyor beni bırakır da yıllarım bosna giderse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?