Erkek arkadaşım çok degıstı ?

sezenaksu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
75
5
1
Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik benimde suçum var ama bazen suçum olmayan şeyler oluyor elimde olmayan zaman istiyorum sabır istiyorum. Ciddi adım için çok itikleyici oldu evet anlıyorum o itikledi o hep daha çok erken olsun istedi zorladı vs ailemden çekindiğim için de devamlı erteledim çünkü ağzımı açsam bir mana anlam çıkarıyorlar üstüme geliyorlar surat asıyorlar hep efendi efendi oturayım zaman geçsin ses çıkarmayayım istiyorlar farklılık çıkarmayayım başlarına zorlar . Sevgilimle şuaralar aramız açık başka şeyler de oldu haksızım biliyorum ama sebeplerim de var anlayış sabır istiyorum çünkü arada kalıyorum çaresiz kalıyorum. Son zamanlarda artık uzaklaştı bu sefer tamamen uzaklaştı önceden yine gitmeyeceğinden emindim şuan daha farklı devamlı kızan devamlı laf eden biri de olmadım genellikle anlayışlı biriydim ama son zamanlarda fazla üstüne gittim. Eskisi gibi değil 1 haftadır böyle ses tonu değişmiş konuşma tarzı merhametliydi şefkatliydi hepsi gitmiş bana çok kızgın ve soğuk davranıyor soğuk konuşuyor canım çok yanıyor ama gerçekten oyle tamahsız gözü yüksek de olan dırdırcı bir kadın değildim son zamanlarda biraz fazla öyle oldum ve hak da veriyorum. Asıl kafama takılan şu son zamanlarda hep watsaba giriyor suaralar fazla işi gücü olmasına rağmen görüyorum giriyor yinede kotu düşünmemek istiyorum.Hatta girdiği zamanlarda bana çok az yazıyor şuaralar kızgın olduğu için. Kaç gündür bekliyorum olsun sıkışıktı koşuşturmasi vardı birkaç güne bitecek koşuşturmasi.Sıkıntı yok ama dün bekledim geceye kadar işi sürdü. Neyse aradım yazdım mesajlaştık az bişey, baktım cevap vermiyor bana ama girip çıkıyor wp a saat gece 1 bucuktan 3 e kadar bu şekilde devam etti. Dayanamadım Niye yazmıyorsun diye mesaj attım mesajı yukarıdan gördü bence ama cevap vermeden çıktı uyudu. Bugün oglen benimle telefonda sesli konuşurken de konusma sırasında bir iki kere wp a girmiş. Hep kimseyle tanistimiyorsun goturmuyorsun diyen adam evli arkadaşım çağırıyor dedim gidelim dedim baktım olmaz aileyle tanışmadan diyor aileyle gorusucek olursa gideriz diyecek olmazsa o gidecek herhalde. Yeni adet cıkardı onceden kızardı gitmediğimiz ıcın cunku.Daha elini tutmak sarılmak falan da yok bir süre(işler ciddiye binene) kadar demek istiyor diyor.Off aklıma kötü şeyler geliyor ama getirmek istemiyorum bılmıyorum

Siz ciddyete bindirmeyince uzaklaşmış ama ne zamandır birliktesiniz? Yaslariniz kaç?

Belki de biriyle tanıştı, size evlilik, aile tanışması baskısı yaparak bitirmenize sebep olmaya çalışıyor. Ya da gerçekten evliliğe hazır ve daha ciddi biriyle tanıştı.
Biriyle tanıştığına nerden kanaat getirdin wp yuzunden mo

‘Aramızdaki bazı şeyleri halledemedik’ kısmından sonrası per perişan..
Ciddi adım için sürekli itikledi demişsiniz (itiklemeyi zorladı olarak anladım ben) evlenme konusunda mı zorlama yaptı?

Gece çevrimiçi olup sizin mesajlarınızı cevaplamıyorsa, sizden daha önemli biriyle konuşuyor demektir.

İlk zorlukta havlu atan sevgilinin bu tarafını görmek iyi değilmi hayat bizi iş yaşamında evlilikte hatta kendi sulalemizle bile hep sinamazmi .O zaman demekki yarın bişey olsa anlamak yerine böyle uzak böyle tuzak tavırlarmi sergileyecek .Siz hep anlamaya çalışıp üzülen o haklı ceza veren . Böyle olurmu bu iş

Dün öyle yaptı birine de yazıyor ama kime yazıyor anlamadim 3 e kadar cevrım ıcı oldu bana cevap yazmadı emin degılım bısey diyemiyorum

Dün öyle yaptı birine de yazıyor ama kime yazıyor anlamadim 3 e kadar cevrım ıcı oldu bana cevap yazmadı emin degılım bısey diyemiyorum
Siz kötü bi ihtimal düşünmek mi istemiyorsunuz? Yoksa durumu kabullenmek mi istemiyorsunuz?
Sevgilinizde değişmeler var, soğukluk var, gecenin köründe online olup size yazmaması var.. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?

Sabahın 3üne kadar online olması size yazmamasi normal mi?
Degıl fenayım zaten bana guven deyıp duruyor bısey desem geri tepıcek ustune gitmemeye calısıyorum birisini mı yaptılar anlamadım ki bugun telefonla konuşuyorduk wp a girmiş 2 kere normal mi ki bu

Ben sizin için hayır var olmayanda kafasına geldim sizin konuda belki sizde buraya gelirsiniz kimse evlenmek için zorlanmaz yaşınız küçük gözünüz açılmamış bu neyin acelesi bu neyin telaşı beyefendinin sevgi anlayışını sevmedim.Sizi daha ne efendi erkekler sever Bence siz de farkına varın onun sevgisi hormonları tatmin edilmeyince sürmeyen cinsten galiba .Ben ciddiyim evlenmek istiyorum oynasmajk değil dedi diye şahane erkek demem.Bosanmakta kolay oluyor oylelerine .İnsan seviyorsa bekler insan seviyorsa zorlamaz sevgilisini bilmem kaç sene bekleyen kadınlar var derdi en acılıinden evlenmek için evlenmekse evlenmene bak şarkısı var İrem Derici den ona gelsin.Sizde işinize gücünüze bakın ailenizi dinleyin mantıklı olun

Siz kötü bi ihtimal düşünmek mi istemiyorsunuz? Yoksa durumu kabullenmek mi istemiyorsunuz?
Sevgilinizde değişmeler var, soğukluk var, gecenin köründe online olup size yazmaması var.. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?
Soyle son bısey yasandı gecen hafta tamamen ben haksızdım o zamandan sonra degıstı sana güvenmeyecek mıyım yargısız infaz yapıyorsun ıspatlanmamıs bısey yuzunden ustune gittim inanmadım resmen engel atacaktım haklıydı ama yaptım hata geri getiremem ki orda patlak verdi o da korkuyor beni bırakır da yıllarım bosna giderse diye ama suan ki durumu ayrı tabi ne oluyor biriyle mi konusuyor cozemedım

Aileside yoruyor sizi bence ailenizin annenizin hislerini yabana atmayın sonra pişman olunca biz demiştik deyince geriye dönüş kolay olmuyor erken yaşınız evlilik için hemen ilk gördüğünüz ilk konustugunuzla evlenmek zorunda değilsiniz

E tabiki başkasıyla konuşuyor. Sizinle telefonda konuşurken arka planda ona yazacak kadar da önemsiyor hatta.
‘Hazır gerginim, aramız da soğuk, bana hesap soramaz’ kafasıyla işine geldiği gibi hareket ediyor beyefendi.
Ne kadar süredir berabersiniz siz ? Kaç yıl boşa gidecek ?

Degıl fenayım zaten bana guven deyıp duruyor bısey desem geri tepıcek ustune gitmemeye calısıyorum birisini mı yaptılar anlamadım ki bugun telefonla konuşuyorduk wp a girmiş 2 kere normal mi ki bu
Kendinizi geri çekin sizde ama trip yaparak, tavır alarak değil. Kaybetmek istemiyorsa adım atar karşılıklı konuşur çözersiniz. Böyle çocuk gibi naz yapıp sabahlara kadar wp konuşup oyalıyor sizie.

Aile tanışması isteyen, ciddiyet isteyen insan böyle yapmaz.

Kimsenin başı yanmasın kimsenin evladı üzülmesin siz daha çok gençsiniz her hatayı yapmayın yapılan hatalardan ders alın evlenmek için bir kıza baskı yapiliyorsa ortada o erkekle ilgili bir durum vardır .Bu kadar acele niye .Erken evlenip başı ğöğe eren kaç kadın var .Ermeyen daha çoktur Bırakın siz bu çocuğu sevgsi için mücadele edip ailenizin gönlünü yapmak yerine bulunmaz Hint kumaşı gibi kendini o kızdan bu kıza atıyor .Bulsun birini alsın bu sizin için hayırlı olur.Vardir Allah'ın size güçlük çıkarma sebebi vardır bir hikmeti

o da korkuyor beni bırakır da yıllarım bosna giderse diye
Size bunu düşündüren nedir? Sizce adamın yaptıkları, sizin onu bırakıp gideceğinizden korkan birinin yapacağı şeyler mi? Kendinizi kandırmayı bıraksanız mı? Belkide yargısız değildir yaptığınız infaz? Ona inanmamanız belkide boşa değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…