- 20 Şubat 2019
- 75
- 34
- 3
- 27
- Konu Sahibi MinnosKoala
-
Ne yapmam lazım ki? Ayrılmak istedim defalarca hep ben suçlu oldum, kendi kendimin gönlünü aldım, kendi kendime geri döndüm resmen.Kapadım nasılsa diye düşünüyordur
Diyorum bunu, soruyorum, sevdiğini söylüyor. Niye böyle yapıyor bilmiyorum çok üzülüyorum artık.Bence sevgi yok
Ne yapmam lazım ki? Ayrılmak istedim defalarca hep ben suçlu oldum, kendi kendimin gönlünü aldım, kendi kendime geri döndüm resmen.
Çok umursamaz davranıyor. Bunu yazdığım için utanıyorum ama o da üzülsün istiyorum artık, umursamazlığı beni çıldırtıyor. Umrunda olmaz muhtemelen. Bazen keşke tanışmasaydık diyorum. Ben istemedim onu başta, engelledim, ne yaptı ne etti bağladı kendine şimdi de süründürüyor.Şapşal herif gidebileceğini düşünmüyor herhalde
Gitsen döt üstü düşer bu
Sizi mi suçluyor paşazade?Ne yapmam lazım ki? Ayrılmak istedim defalarca hep ben suçlu oldum, kendi kendimin gönlünü aldım, kendi kendime geri döndüm resmen.
Ben seviyorum ama üzülüyorum..Peki sen seviyor musun.Sevgi dilencisi değiliz
Çok umursamaz davranıyor. Bunu yazdığım için utanıyorum ama o da üzülsün istiyorum artık, umursamazlığı beni çıldırtıyor. Umrunda olmaz muhtemelen. Bazen keşke tanışmasaydık diyorum. Ben istemedim onu başta, engelledim, ne yaptı ne etti bağladı kendine şimdi de süründürüyor.
Saat başı aradım, en son mesaj attım "napıyosun sen" diye. Yazdığı şey "napiim". Ben bu kadar değersiz biri miyim, kendime çok kızıyorum..Sizi mi suçluyor paşazade?
Tamam ben suçluyum, fazla beklentiye giriyorum de ve sal gitsin.
Bu yaşta evliliği düşünmeni es geçiyorum. Adam seni mutlu etmeyi bile beceremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?