Erkek arkadaşım çok ilgisiz

MinnosKoala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
75
34
3
27
Merhaba. 9 aylık bir ilişkim var, 3 ay önce evlenme teklifi aldım, pazar günü de ailelerimizi tanıştırdık. Erkek arkadaşım 26, ben 21 yaşındayım. Aramızda 100 km mesafe var. Bu adam gündüz çalışıyor evet ona ses çıkarmıyorum ama maksimum haftada 1 görüşebiliyoruz ve akşamları doğru düzgün ne mesaj atıyor ne de arıyor. Ya oyun oynuyor ya başka bir şeylerle ilgileniyor, beni hiç arayıp sormuyor. 3 gün önce fenalaşıp hastaneye gittim, hastanede olduğumu yazdım bir tek o zaman aradı. 3 günden beri aramıyor, nadiren mesaj atıyor. 3 saat önce dışarı çıkıyorum yazdı, kimle nereye gittiğini bilmiyorum, arıyorum açmıyor. Psikolojik sorunlarım da var artık çok yıprandım. Dün konuştum daha bu konu hakkında. Haklısın ben ilgisizim dedi ama bu konuda hiçbir şey yapmıyor, sizce ne yapmalıyım?

Şapşal herif gidebileceğini düşünmüyor herhalde
Gitsen döt üstü düşer bu
Çok umursamaz davranıyor. Bunu yazdığım için utanıyorum ama o da üzülsün istiyorum artık, umursamazlığı beni çıldırtıyor. Umrunda olmaz muhtemelen. Bazen keşke tanışmasaydık diyorum. Ben istemedim onu başta, engelledim, ne yaptı ne etti bağladı kendine şimdi de süründürüyor.

Ne yapmam lazım ki? Ayrılmak istedim defalarca hep ben suçlu oldum, kendi kendimin gönlünü aldım, kendi kendime geri döndüm resmen.
Sizi mi suçluyor paşazade?
Tamam ben suçluyum, fazla beklentiye giriyorum de ve sal gitsin.
Bu yaşta evliliği düşünmeni es geçiyorum. Adam seni mutlu etmeyi bile beceremiyor.

Zengin mi?Maddi durumu nasıl?Yaşınız kaç?Evlenınce ne olucak?Eğer ilgisizliğinden rahatsız oluosanız devam ettırmemenız gerekıyor.Daha şimdiden boyleyse sonra ne olucak.

Zaten böyle adamlara güvenmiyorum.
Burada sanki gurur duyulacak bir şey gibi anlatılıyor bu mevzu.
"Kocam aylarca kovaladı, yıllarca süründü" falan.
İstemiyorum kimse sürünsün peşimde.
Çünkü kim böyle havalara atıp tuttuysa beni sonrasında tersine döndü.
İki insan normal birbirini isteyerek başlayıp devam etmeli.
Böyle havalara atıp tutup birden ilgisizleşen, saçmalaşan insanda kişilik bozukluğu vardır zaten.

Siz de aramayın biraz . İlgiyi. Üstünden çekin bakalım o zaman ne yapacak . Siz değil o sizi merak etsin

Sizi mi suçluyor paşazade?
Tamam ben suçluyum, fazla beklentiye giriyorum de ve sal gitsin.
Bu yaşta evliliği düşünmeni es geçiyorum. Adam seni mutlu etmeyi bile beceremiyor.
Saat başı aradım, en son mesaj attım "napıyosun sen" diye. Yazdığı şey "napiim". Ben bu kadar değersiz biri miyim, kendime çok kızıyorum..

Sindi buradan sana soyle yaparsan duzelir dememizi bekliyorsun biliyorum ama duzelmez. Sevgili iken ilgisiz olan erkek evli iken daha da beter olur. Ayrilmaktan baska yapilacak birsey yok. Biraz uzulursun, ayrilik acisi cekersin ama boyle de uzuluyorsun. Dahasi onur boyu uzulmekten biraz uzulmek daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…