- Konu Sahibi MinnosKoala
-
Kişiliğimi eziyor ama psikoloğa gitmek istediğimde "ne gerek var senin bir şeyin yok onlara para verme" diyor, çirkinleştiğimi söylüyorum yoo güzelleşiyorsun diyor. Deliriyorum ulan ne güzelleşmesi.Kişiliğini ezer
O zaman evlenip hastanelik mi olmak istiyorsun?Bununla alakalı da konu açmıştım dün. Panik atak, depresyon, takıntılar, korkular... bir sürü sorunum vardı katlanarak arttı şu 9 ayda.
O konulara hiç girmek istemiyorum. Onu da yapar muhtemelen.Kendini iyi hisseder.Sen çirkin oldukça.Hemen de emrivakiyle seni hamile de bırakır.
Size de çok geçmiş olsun. Zor birini atlatmışsınız.Hem de üst üste 2 adet.Seni dadı ve köle yapar.Kendi hayatını yaşar.Meyveyi bile bir tek kendisine ayırır ve yer
Olmak istemiyorum ama aileme ne diycem bilmiyorum. Onlar da ben üstüne gidiyorum sanıyorlar, hep ben suçlu oluyorum.O zaman evlenip hastanelik mi olmak istiyorsun?
Senin mutsuzluğunu görmüyorlar mı?Olmak istemiyorum ama aileme ne diycem bilmiyorum. Onlar da ben üstüne gidiyorum sanıyorlar, hep ben suçlu oluyorum.
Yanlış anlamayın ama dayanamadım. Böyle parça parça yazmak yerine tam yazarsanız daha anlaşılır olur.Evlendiğimde ailem yabancı oldu.Ne anne babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?